Wildlands korting

wildlands adventure zoo korting

 

Wildlands €2,50 korting ENTREE + Swirl

Wildlands korting pakken via Korting Dagje Dierentuin! Koop nu je tickets voor Wildlands adventure zoo online en krijg de beste Wildlands korting via onderstaande link. Ook krijg je nu een gratis Swirl bij je entree naast de korting! Bestel je de entreetickets online dan krijg je de hoogste korting en sta je niet in de rij voor de kassa. Meer voordeel kun je nu niet krijgen!

Wildlands korting entreekaarten via een arrangement

Bij WIldlands kun je altijd kiezen uit de volgende arrangementen. Super handig en ook nog eens zeer interresant om even naar te kijken. Met deze arrangementen krijg je veel meer dan alleen maar een entreekaart en juist daarom is het zo leuk. Vaak heb je trek tijdens een dagje dierentuin en daarom kiezen de meeste mensen voor het arrangement Zilver. Koop jij graag een leuk aandenken nadat jullie in een dierentuin zijn geweest? Kijk dan eens naar het arrangement Goud. Hier krijg je namelijk een korting van maar liefst 15% in de parkshops. Dat is nog eens mooi meegenomen!

Brons p.p. vanaf €26,50

 • Entree bij WILDLANDS, éénmalig geldig t/m 30-12-2017
 • €1,- korting 
 • Kinderen t/m 2 jaar gratis naar binnen
 • Alleen online geldig

Zilver p.p. vanaf €32,-

 • Entree WILDLANDS, welke éénmalig geldig is t/m 30-12-2017
 • Snackmenu (Patat met saus, snack naar keuze en frisdrank)
 • 10% korting op artikelen uit de  parkshops
 • Alleen online geldig!

Goud p.p. vanaf €36,-

 • Eenmalig toegang tot WILDLANDS, geldig t/m 30-12-2017
 • Onbeperkt koffie en/of thee inclusief een handige beker
 • Snackmenu (Patat met saus, snack naar keuze en frisdrank)
 • 15% korting op artikelen uit de parkshops
 • Alleen online geldig!

Wildlands korting abonnement

Gaan jullie vaker dan een paar keer per jaar naar Wildlands? Kijk dan eens bij de verschillende opties die er zijn om een abonnement te kopen. Dit kan je aardig wat voordeel brengen!. Wildlands heeft op dit moment namelijk verschillende leuke abonnementen welke erg interessant zijn als jullie vaker komen. Vergelijk hieronder maar eens. We hebben ze allemaal voor jullie op een rij gezet zodat het lekker overzichtelijk is en makkelijk om een keuze te maken als het gaat om de abonnementen.

         
ABONNEMENT
 
 
ENTREETICKET
 

Volwassene

€ 75,-

                

Volwassene

€ 30,-

Kind, 0 t/m 2 jaar

gratis

 

Kind, 0 t/m 2 jaar

gratis

Kind, 3 t/m 9 jaar

€ 46,50 

 

Kind, 3 t/m 9 jaar

€ 27,50

65+

€ 69,50

 

65+

€ 28,-

 

Wildlands Adventure Zoo met overnachting

Willen jullie graag blijven slapen na jullie bezoek aan Wildlands Adventure Zoo Emmen? Kijk dan eens op de pagina van Zoweg.nl. Hier staan leuke aanbiedingen van hotels in de buurt van Wildlands. De meeste arrangementen zijn incl. entree.

Wildlands nieuwste achtbaan!

©Wildlands

Wildlands adventure zoo Emmen

Wildlands korting is erg handig als je naar de nieuwe dierentuin in Emmen wilt gaan! Wildlands Adventure Zoo in Emmen is de nieuwe Zoo in Emmen en veel mensen hebben het erover. De opening van Wildlands was op 25 maart 2016 en is sinds de opening een groot succes! Dierenpark Emmen was genoodzaakt te verhuizen omdat ze echt te klein waren voor de vele bezoekers. Op de plek waar Dierenpark Emmen was, was helaas geen plek om uit te breiden. Bij Wildlands is nu zoveel meer te doen dan alleen dieren bekijken. En deze combinatie bevalt de bezoekers van WIldlands erg goed! Wat voorheen Dierenpark Emmen was is nu Wildlands adventure zoo geworden. Het park is  is maar liefst twee keer zo groot als het bekende Dierenpark Emmen. Er zijn nog steeds een heleboel dieren maar er is ook een heus avonturenpark. Met drie klimaatwerelden, Jungola, Serenga en Nortica, hoopt het park de bezoekers te betoveren - met attracties - en iets te leren over de dieren in hun oorspronkelijke omgeving. Loop je in de Jungola dan waan je in een echte jungle. Serenga is de savanne en in Nortica is alles berekoud! Wildlands korting pakken en voordelig een dagje weg!

Wildlands voorzieningen en parkeren

Bij Wildlands is er  in elke toiletruimte plek om een baby te verzorgen. Wildlands is in principe goed toegankelijk voor mindervaliden alleen sommige attracties zijn dit niet! Alles shows zijn goed toegankelijk. Tevens zijn er bij Wildlands verschillende EHBO posten welke verdeeld over de dierentuin zijn. Huidieren zijn niet toegestaan. Hulphonden wel, mits ze een hesje dragen. In geheel WILDLANDS is vrij WiFi beschikbaar. Als je het fijn vindt om een kluisje te huren dan kan dit op het Kompasplein en in Rimbula Restaurant. Dit kan voor €4,- per dag

Als jullie met de auto komen zet dan het volgende adres in de navigatie: Parkeerterrein P-Zuid van Q-park is Ermerweg 28, 7812 BG Emmen

Wildlands, stukje geschiedenis

Wildlands is gekomen nadat Dierenpark Emmen te klein was voor het aantal bezoekers dat ze op dat moment hadden. Dierenpark Emmen lag aan de Hoofdstraat in Emmen. Een prima locatie maar te klein. Op een gegeven moment kreeg Dierenpark Emmen in 1998 maar liefst 6 hectare bij en een grote parkeerplaats welke aan de  aan de andere kant van het centrum lag. De parkeerplaats en Dierenpark Emmen werden door een loopbrug met elkaar verbonden. Doordat men op een gegeven moment zag dat de bezoekersaantallen naar beneden gingen, kwam er een plan. In het eerste geval zou het zo zijn dat Dierenpark Emmen zou verhuizen naar maar liefst  45 hectare land in Es. Het dierenpark zou dan maar liefst viermaal zo groot worden! Er zou een theater komen en dit moest samen met de dierentuin het nieuwe themapark worden. Dit ging alleen niet zo soepel als gehoopt...Uiteindelijk kwam alles goed en kreeg de dierentuin vanuit de gemeente, sponsors, banken enzv een groot bedrag welke gebruik mocht worden voor de bouw van een nieuw themapark. En toen was daar Wildlands! Het heeft een aantal jaren geduurd voordat ze de deuren konden open, maar wat is het mooi geworden! Op 18 maart 2016 is Wildlands officieel geopend door Koning Willem Alexander. Direct de eerste maand trok Wildlands al ruim 100.000 bezoekers! Wauw! 

Wildlands zones

Wildlands is opgedeeld in 3 klimaatzones:  De Jungola, De Serenga en De Nortica. Als je WIldlands bezoekt kom je binnen en kom je uit op het kompasplein. Van hieruit kun je de 3 entree's zien naar de klimaatzones.

Als je slim bent koop je online alvast je entreekaart met korting zodat je de rij bij de kassa kunt overslaan en je ook nog eens voordeliger uit bent!

De Serenga

De Serenga is een savanne gebied waar alles is aangepast op het verzonnen verhaal van Momma Dunia. Als je door De Serenga loopt zie je verschillende dieren: leeuwen, nijlpaarden, giraffen, bavianen, stokstaartjes, kamelen, witte neushoorns en de zebra’s. Stap ook zeker eens in De Serenga Safari! Stap in een oude truck en maak een spannende safaritocht over de savanne! Erg leuk om te doen en je komt erg dichtbij de dieren. Kijk ook even goed of je bovenop de leeuwenberg de leeuw ziet staan die alles in de gaten houdt en neem een kijkje bij de Bavianenarena. Ga goudzoeken in de goudmijn en laat veertjes in je haar zetten bij de nzuri hairstudio. Genoeg te doen in De Serenga!

De Nortica

Duik je mee in de spannende wereld van ruige rotsen en koude kusten? Je ziet hier o.a. zwarte ratten, pelsrobben, ijsberen boven en onder water, zeeleeuwen en een kolonie Humboldpiguïns. Je gaat dwars door het leefgebied van de pinguïns  en je ziet de stoere ijsberen!  Stap in de 4d testvlucht met de Arctic 1. DIt is een heus onderzoeksvoertuig welke, duikt en glijdt over het landschap! Loop over het pinguïnstrand en kijk om je heen. Je ziet zoveel!

De Jungola

Duik de groene wereld van De Jungola in en ontdek! Ontdek De Jungola met de vele touwbruggen, torens of in de boatride welke je over de Rimbula River langs apen en olifanten voert. Loop door de vlindertuin en pas op dat je niet verdwaald in het Bamboedoolhof. Heb je het warm gekregen? Neem dan een frisse douche onder één van de olifantendouches! In De Jungola vind je ook het Jungletheater. Voor de kleintjes onder ons is er de Mini Jungle Trail.  In De Jungola zie je de olifanten, aligator, ringstaartmaki's, vlinders, een phyton, withandgibbon, bruinkopslingeraap, mexicaanse roodknie vogelspin, toerako's en Rodrigues vleerhond

Wildlands adventure zoo Emmen adres

Raadhuisplein 99

7811 AP Emmen

Wildlands adventure zoo entreeprijzen en openingstijden

     
Kind, 0 t/m 2 jaar   gratis
Kind, 3 t/m 9 jaar   € 27,50
10 t/m 64 jaar   € 30,-
65+   € 28,-
Mindervalide*   € 28,-
 

 

Het hele jaar door van 10:00 uur tot 17:00 uur.

WILDLANDS opent voor het eerst op vrijdag 25 maart 2016. In mei en juni in het weekend open tot 18:00 uur. In juli en augustus dagelijks open tot 18:00 uur. 

Robbenhafên

 

 

Laat hier je ervaring met Wildlands achter!

8 Reacties

Miranda
27 juni 2018
1
Wij waren een beetje terughoudend om naar Wildlands te gaan door de vele verhalen die we online gelezen hadden. Maar het is ons allemaal meegevallen! Er is veel te zien en veel toen en dus zeker de moeite waard. Ja, het is één van de duurdere dierentuinen maar we hebben onlangs een korting gebruikt via Actievandedag en dit maakte het dat we eens gingen kijken. Natuurlijk wilden we de nieuwe achtbaan uitproberen en waren we benieuwd hoe alles er uit zou zien.
admin
28 juni 2018
1.1
Hoi Miranda, we snappen je terughoudendheid. Echter is dat inderdaad niet nodig want het is super leuk bij Wildlands! Voor ons is het best een stuk rijden naar Wildlands dus we komen er niet heel vaak, maar we kijken altijd onze ogen uit! Dank je wel voor je reactie op onze Wildlands kortingen! Groetjes Nicoke
Lotte
28 juni 2018
2
We hebben de wildlands korting gepakt met de swirl. Deze was heerlijk! We hebben genoten van wildlands en van alle dieren die er wonen. Het park is mooi opgezet en ziet er schoon uit. De dieren hebben het goed en de verzorgers zijn bereid om een praatje te maken met je. Hierdoor weet je veel over de dieren en dat maakt het extra leuk! We hopen gauw weer te gaan!
admin
06 juli 2018
1.2
Hoi Lotte, dank je wel voor jouw Wildlands ervaring. En wat leuk dat je gebruik hebt gemaakt van onze Wildlands korting! Een Swirl is altijd goed met dit warme weer. Kom gauw maar weer! Groetjes Nicole
Pascal
28 juni 2018
3
Wildlands zijn we nog nooit geweest, maar zouden we heel erg graag heen willen gaan! Het is voor ons net iets te ver rijden om zomaar even te gaan kijken dus we willen het graag combineren met een overnachting. Nou er een nieuwe achtbaan is willen onze kinderen helemaal graag gaan! We houden jullie in de gaten voor een hoge Wildlands korting.
admin
06 juli 2018
1.3
Hoi Pascal, dank je wel voor jouw reactie op de Wildlands kortingen. Die achtbaan is tof he?! Gauw maar eens gaan dan! Groetjes Nicole
Kees
30 juni 2018
4
Wildlands is niet mijn dierentuin. Ik mis hier de dieren en ik vind het veel te pretpark-achtig.
admin
06 juli 2018
1.4
Hoi Kees, dank je wel voor jouw Wildlands ervaring. Dit waarderen we ! Groetjes Nicole

Reageer

Annuleren

wildlands korting

Nicole speurt elke dag naar de allerbeste Wildlands kortingen. Zo weet je zeker dat je nooit teveel zult betalen en geen enkele Wildlands actie mis zult lopen!

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.