Dierenpark Amersfoort korting

dierenpark amersfoort kortingDierenpark Amersfoort korting 2018

Dierenpark Amersfoort korting voor een toffe dag uit

Dierenpark Amersfoort korting en aanbiedingen zie je hier! Waarom zou je niet even kijken of deze korting voor jullie ook interessant zal zijn. Als je gebruik maakt van een korting voor een dagje Dierenpark Amersfoort, zal jullie dag nog veel leuker zijn! Er zijn regelmatig verschillende Dierenpark Amersfoort kortingen online te vinden. Ben je benieuwd welke Dierenpark Amersfoort korting er op dit moment zijn? Lees dan snel verder! Wij adviseren je altijd om even goed te kijken welke Dierenpark Amersfoort kortingen er op dit moment zijn. Helaas staan er veel Dierenpark Amersfoort kortingen op het internet welke helemaal niet zo voordelig zijn of misschien zijn ze al afgelopen. Kijk dus even goed voordat je zeker weten een Dierenpark Amersfoort entreekaartje boekt. Wij checken elke dag de beste aanbiedingen voor een dagje Dierenpark Amersfoort.

 • Dierenpark Amersfoort korting met Air Miles

Spaar jij Air Miles? Dan kun je nu een leuke Dierenpark Amersfoort korting krijgen van 100% ! Als je nu 2100 Air Miles in gaat leveren krijg je een entreekaart helemaal gratis! Ook kun je ervoor kiezen om maar 1000 AIr Miles in te leveren en zelf €11,- bij te betalen. Dat is nog eens een leuke korting! Het enige nadeel hiervan is dat je dus echt wel even wat Air Miles moet sparen. Doe je dit niet? Kijk dan snel bij alle andere Dierenpark Amersfoort kortingen die we voor jullie gevonden hebben!

 • Dierenpark Amersfoort korting via Nuon

Ben jij klant van Nuon? Dan kun je sparen voor een korting op je tickets voor Dierenpark Amersfoort. Je kunt nu een korting krijgen bij Dierenpark Amersfoort van 100% als je 500 punten hebt gespaard. Dit doe je elke maand vanzelf. Het is dus slim om eens te kijken hoeveel punten jij al hebt gespaard en wie weet kun je gratis naar Dierenpark Amersfoort toe!

 • Dierenpark Amersfoort korting via de ING

Ben jij een klant van de ING bank? Dan zit je goed! Je kunt nu namelijk een Dierenpark Amersfoort korting pakken van maar liefst €7,50 per persoon. Je moet wel € 0,50 boekingskosten.betalen, maar dan nog is dit een leuke deal. Je hebt 750 rentepunten van de ING nodig om gebruik te kunnen maken van deze korting.

 • Dierenpark Amersfoort korting via BankGiro loterij

Ben jij lid van de BankGiro loterij? Dan krijg je nu een leuke Dierenpark Amersfoort korting van €25% voor twee personen. Je moet wel even je VIP-kaart meenemen naar de kassa om gebruik te kunnen maken van deze deal. Vergeet deze niet want zonder deze kaart krijg je geen korting!

 • Dierenpark Amersfoort korting als Ranger

Als Ranger van het WNF krijg je nu ook een leuke korting op een kaartje van Dierenpark Amersfoort. Je krijgt op vertoon van de bon uit je boekje en je WNF pas een korting van €3,50. Vergeet deze dan ook allebei niet mee te nemen naar de kassa. Zonder deze twee krijg je bij Dierenpark Amersfoort geen korting!

 • Dierenpark Amersfoort korting via de ANWB

Als lid van de ANWB krijg je nu een korting van €2,- per persoon op een ticket van Dierenpark Amersfoort. Ben jij geen ANBW lid? Kijk dan zeker eens bij de overige kortingen die we hebben gevonden voor jullie! Er zitten aan deze deal verder geen bijkomende kosten. Je kunt deze deal alleen online aanschaffen en niet in de ANWB winkel.

 


Dierenpark Amersfoort video impressie

©Dierenpark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort, met een echt dinobos en een toffe klimroute

Dierenpark Amersfoort is in 1948 opgericht. Ontdek de dino's in het gave dinopark, bewonder de tijgerwelpjes, klim in de klim-allesroute en geniet! Er valt zoveel te beleven bij Dierenpark Amersfoort. Wel een beetje een vieze gedachte maar wat je ook zeker moet doen is de poeprace. Dat wordt lachen! Bij Dierenpark Amersfoort hebben ze heel erg veel leuke doe dingen en evenementen. En wat dacht je ervan dat de kinderen op dierenexpeditie gaan en jullie als ouders heerlijk op het terras van Dierenpark Amersfoort kunnen genieten van een kopje koffie? Klinkt goed,toch? Zoek gauw de beste korting voor Dierenpark Amersfoort op en geniet. Aan de westkant van Amersfoort ligt DierenPark Amersfoort en parkeren kan heel makkelijk naast de dierentuin. Dierenpark Amersfoort ligt in een zeer bosrijke omgeving en dat maakt het extra leuk! Er wonen maar liefst 1500 dieren bij Dierenpark Amersfoort!  Als je het leuk vindt, kun je bij Dierenpark Amersfoort ook met de waterfiets door het water heen glijden en sommige dieren bekijken.

Dierenpark Amersfoort is heel klein begonnen en heeft zich langzaam opgebouwd tot een prachtige en grote dierentuin In het beging was er bij Dierenpark Amersfoort alleen maar een kameel. een aap, een knaagbeer en een paar kinderboerderijen. In 1988 heeft er bij Dierenpark Amersfoort een grote verandering van het park plaatsgevonden. Alle dieren  die in het park woonden kregen meer ruimte. Dierenpark Amersfoort is een goed bezochte dierentuin met jaarlijks gemiddeld 650.000 bezoekers.  Het park heeft drie speeltuinen  welke erg leuk zijn. 

Door het hele park heen zijn verspreid zes verschillende plekken met toiletgelegenheden. Voor de rolstoeltoiletten en baby-verschoonruimtes moet je even naar de grotere horecagelegenheden gaan. Er zijn op het park buggy's te huur voor € 2,00 per dag. Wel moet je een borg van € 10,00 betalen. 

Wij waren een dagje bij Dierenpark Amersfoort tijdens Sterren in het wild! Lees hier onze blog!

Stukje geschiedenis

Dierenpark Amersfoort bestaat al een hele tijd. Het dierenpark opende namelijk vrij kort na de Tweede Wereldoorlog zijn deuren. Dit was in 1948 .In het begin was het nog een hele kleine dierentuin waar je maar 40 cent hoefde te betalen om naar binnen te mogen. In de loop der jaren namen de bezoekers toe en dus was er ook meer geld om langzaamaan uit te breiden. De kinderboerderijdieren werden langzaam vervangen door apen, olifanten en leeuwen. Zo is dit dierenpark langzaam uitgegroeid tot de prachtige dierentuin die het nu is. Je kijkt bij Dierenpark Amersfoort elke keer weer je ogen uit. 

Een uitdagend dierenpark

Wat wij ook een pluspunt vinden van deze dierentuin is dat de kinderen tijdens hun bezoek lekker uitgedaagd worden om actief bezig te zijn. Er zijn aardig wat speeltuinen verdeeld over het dierenpark en laten we de toffe klimroute niet vergeten.  Er is voor elke leeftijd wel iets te doen en dat maakt Dierenpark Amersfoort hoogst waarschijnlijk ook zo geliefd. Over het park zijn verschillende horecagelegenheden zodat je ook even heerlijk kunt uitrusten met elkaar. Ook kun je bij Dierenpark Amersfoort een waterfiets pakken. Met deze waterfiets ga je langs giraffen en zebra’s en ben je lekker actief bezig.

Wat ook erg tof is om te doen, maar misschien wel een beetje spannend is het vasthouden van bijvoorbeeld een hele grote kakkerlak. Of laat een echte vogelspin over je hand lopen? Je kunt dit elke woensdag en in het weekend doen bij de ‘Koele Knuffels’ in Dierenpark Amersfoort.  Als je hieraan mee wilt doen moet je op bovenstaande dagen om 13.00 uur en om 15.00 uur in Het Honderdduizend DierenHuis zijn. Het Honderdduizend DierenHuis is bezig met een verbouwing en zolang dit zo is moet je even naar het zoölogisch museum voor de Koele Knuffels.

Wil jij altijd al een keertje helpen met het verzorgen van de dieren? Dat kan! Je kunt namelijk een echte hulpverzorger worden bij het dierenpark. Je krijgt dan natuurlijk een kijkje achter de schermen en je leert wat er nou allemaal precies gedaan moet worden om alle dieren gelukkig en gezond te houden. Het arrangement begint een uur voordat het dierenpark opengaat. 

dierenpark amersfoort kortingen en aanbiedingen

Dierenpark Amersfoort themagebieden

Dierenpark Amersfoort heeft verschillende themagebieden. Dit is ook wat Dierenpark Amersfoort zo leuk maakt. Elke keer loop je een ander themagebied in. Bij ons staat het Dinoparkmet stip op nummer 1. Super tof vonden de kinderen het. Vergeet niet om halverwege het dinobos even een foto te maken in het hokje dat hier speciaal voor staat! We zullen alle themagebieden hieronder allemaal even kort voor jullie uitleggen:

 • De Savane

In 1989 is dit gebied aangelegd in Dierenpark Amersfoort. In De Savane leven de giraffen in een groep met mannen en ook zie je er parelhoenders en zebra’s. Je kunt hier heel mooi omheen lopen en zo de dieren van alle kanten goed zien. Erg leuk en helemaal fijn als er een lekker zonnetje schijnt!

 • Het DinoPark

Dit deel is erg leuk voor de kinderen. Je loopt een bepaalde route en ziet onderweg verschillende dino's staan. Erg leuk en boeiend om te zien. Sommige dinos kunnen ook bewegen! Halverwege de route staat er een hokje waar je een foto kunt maken en deze naar jezelf kunt mailen. Zeker even doen!

 • De Nacht

In Dierenpark Amersfoort leven sommige dieren liever in het donker. In dit gebied zie je dat er een tropisch regenwoud in het donker is. In het begin zal het even wennen zijn maar het is erg leuk! 

 • De Stad der Oudheid

Ook zijn er op het park gieren, tijgers, kamelen en mantelbavianen, Deze zie je in dit gebied welke in 1999 werd geopend. 

 • Het Rijk de Reuzen

Sinds 2009 is het olifantenverblijf "het Rijk der Reuzen" geopend. Daarna in 2010 hebben ze het buitenverblijf geopend. Je ziet hier olifanten. Wist je dat ze op dit park het grootste binnenverblijf hebben van Nederland? Als we kijken naar het buitenverblijf zien we dat dit een oppervlakte heeft van maar liefst 3300 vierkante meter. Je kunt vanaf de route erg goed kijken naar de olifanten welke heerlijk buiten spelen als het mooi weer is!

 • SnavelRijk

Bij Dierenpark Amersfoort hebben ze de grootse volière van Nederland: SnavelRijk. Je kunt door SnavelRijk heenlopen en dan zie je maraboes, vale gieren, kroeskoppelikanen, nimmerzatten en zwarte ibissen. Het verblijf is maar liefst drieduizend vierkante meter!

Klik hier voor de plattegrond van Dierenpark Amersfoort.

Dierenpark Amersfoort heeft een coole App

Ga jij binnenkort naar Dierenpark Amerfoort? Download dan eerst de app! Op deze app zie je heel duidelijk wanneer het Ontmoet de Dierverzorger-moment"is en mis je helemaal niks meer van Dierenpark Amersfoort. Ook zit er in de app een duidelijk plattegrond en nog veel meer! Super handig en zo gewdownload. 

©Dierenpark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort huisdieren+ mindervaliden

Alleen honden zijn toegestaan, mits deze kort aangelijnd zijn! Let hier goed op in verband met de veiligheid van de dieren bij Dierenpark Amerfsfoort, maar ook voor jouw eigen huisdier!

Het park van DierenPark Amersfoort is grotendeels goed toegankelijk voor mensen die in een rolstoel zitten. Indien gewenst zijn deze te huur voor €3,- per dag.

 

Prijzen Dierenpark Amersfoort + openingstijden

Kind van 0 t/m 2 jaar Gratis  
Kind van 3 t/m 12 jaar € 19,50  
Ouder kind of volwassene € 22,50  
65 + € 20,50

 

Zomertijd van 9:00 tot 18:00 geopend

Wintertijd van 10:00 tot 17:00 geopend

Adres Dierenpark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort

Barchman Wuytierslaan 224

3819 AC Amersfoort

 


dierenpark amersfoort korting dierenpark amersfoort korting

 


Meer weten over Dierenpark Amersfoort? Kijk dan hier!

 

 

 

dierenpark amersfoort korting

Ervaringen Dierenpark Amersfoort:

 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

dierenpark amersfoort korting checken

Nicole checkt voor jullie elke dag de Dierenpark Amersfoort korting. Ook is ze elke dag bezig om voor jullie de beste Dierenpark Amersfoort kortingen te verzamelen, zodat jullie met een leuke korting een dagje naar Dierenpark Amersfoort kunnen.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.