Burgers Zoo korting

 

burgers zoo korting  

 

Burgers Zoo korting, goedkoop naar Burgers bush! ⇐ Deze veiling ligt er nu even uit

Burgers Zoo korting voor een top dagje in de Burgers Bush!  Nu in de veiling bij Ticketveiling: 2 entreekaarten Burgers Zoo. Normaal betaal je €44,- voor twee entreekaarten van Burgers Zoo. Wij zien ze nu telkens weggaan voor maar €32,- ! Dat is een korting van maar liefst €12,- in totaal. Dat is als je het ons vraagt zeker de moeite waard om eens mee te gaan bieden! Meebieden op deze veiling is helemaal gratis. Je moet wel eerst even een account aan maken. Let wel even op de €5,- administratiekosten. Ticketveiling heeft regelmatig dagen waarop je deze niet hoeft te betalen. Zo kun je nog meer korting pakken! 

 • Burgers Zoo korting van €7,50 per persoon  <— helaas is deze korting uitverkocht op dit moment 

Burgers Zoo korting van wel €7,50 per persoon! Scoor snel deze hoge korting voor een voordelig dagje Burgers Zoo! Normaal betaal je voor een entreekaart €22,50 en nu maar €15,- per persoon! Wees wel snel want deze deal is bijna afgelopen! Ga naar deze Burgers Zoo korting. Let wel even goed op de voorwaarden van deze Burgers Zoo korting!

 • Burgers Zoo korting via Bankgiroloterij

Doen jullie mee aan de Bankgiroloterij? Dan krijg je nu een leuke Burgers Zoo korting. Je krijgt op vertoon van VIP=kaart een korting van €4,- per persoon. Je kunt maximaal 4 tickets kopen met deze korting op je VIP- kaart. Vergeet ook niet om deze VIP-kaart mee te nemen naar de kassa van Burgers Zoo. Zonder deze kaart krijg je geen korting!

 • Burgers Zoo korting via de Postcodeloterij

Als lid van de Postcodeloterij krijg je nu een leuke voordeelagenda thuis. In deze agenda zitten een aantal leuke korting vouchers welke je kunt gebruiken voor dagjes weg. Zo zit er ook een voucher in voor een dagje Burgers Zoo. Ongeacht je leefttijd, je betaald met deze voucher maar €17,50 per persoon. Dat is een korting van maximaal €4,50 per persoon. Vergeet niet de voucher mee te nemen naar Burgers Zoo!

 • Burgers Zoo korting als Ranger

Ben jij een Ranger van het WNF? Dan heb je geluk! Je krijgt dan een Burgers Zoo korting van €3,- op je entreekaartje. Vergeet niet je Ranger bewijs en de bon uit het boekje mee te nemen naar de kassa van Burgers Zoo. Heb je deze niet bij je? Dan kun je ook geen korting krijgen.

 • Burgers Zoo korting i.c.m. hotel

Hotel bij Burgers Zoo in de buurt boeken? Dan zit je hier goed. Gaan jullie een dagje naar Burgers Zoo? Combineer het  met een hotel en krijg een leuke korting! Wij hebben leuke aanbiedingen gevonden voor je! Ga ook gelijk gezellig shoppen in Arnhem, een erg leuke stad!


 

Burgers Zoo videoranger

©Burgers Zoo

Burgers Zoo entree

Ben je op zoek naar een voordelige Burgers Zoo entree, dan zit je hier goed. WIj proberen elke dag voor jullie de Burgers Zoo korting die online staat te verzamelen en zo voor jullie een goed en duidelijk overzicht te maken met alle Burgers Zoo kortingen. Op deze manier zul je zeker weten nooit teveel betalen voor een Burgers Zoo entree. Missen wij een Burgers Zoo korting die er wel bij hoort te staan volgens jou? Laat het ons weten en wij checken de Burgers Zoo korting!

Abonnement Burgers Zoo

Ga jij vaker per jaar naar Burgers Zoo toe? Dan kun je eens kijken of het aanschaffen van een abonnement Burgers Zoo niet ideaal zou zijn voor jullie. Vaak is het zo dat als je vaker dan 3 of  keer per jaar naar Burgers Zoo gaat je de kosten van een abonnement er alweer uit zult hebben. Helaas hebben wij nu geen Burgers Zoo korting voor een abonnement Burgers Zoo, maar je kunt deze aanschaffen na je bezoek aan Burgers Zoo of op de website van Burgers Zoo Dit is zeker de moeite waard als je dus een paar keer per jaar een bezoek brengt aan Burgers Zoo. Zodra wij een toffe korting hebben gevonden voor een abonnement van Burgers Zoo zullen wij deze uiteraard direct hier online plaatsen en kenbaar maken op social media.

Burgers Zoo dierentuin Arnhem

De dierentuin van Arnhem! Maar liefst 45 Hectare dierentuin vind je bij Burgers Zoo!  Ga op een spannend avondtuur in de Burgers Bush en de Jungle, Plons in 8 miljoen liter water en geniet! Er is zoveel leuks te beleven bij Burgers Zoo dat je eigenlijk aan 1 dag niet genoeg hebt. Maar liefst 100 jaar geleden op 30 Maart 1913 heeft Burgers Zoo zijn deuren geopend. In de loop der jaren is Burgers Zoo steeds meer gaan uitbreiden en is het een plezier om hier een dagje te mogen zijn. Loop eens door de meterslange watertunnel in Burgers Ocean. Bij de entree ontvangt u een plattegrond. Door het hele park heen staan verwijspalen. Op de plattegrond vind u deze ook terug. Wij adviseren jullie om de wegwijspalen die door Burgers Zoo heen staan te volgen. Zo weet je zeker dat je optimaal van het park geniet en geen plekje overslaat. Parkeren kan ook goed bij Burgers Zoo. Buiten de dierentuin hebben ze een groot terrein waar je voor €5,- mag parkeren tijdens jullie verblijf bij  Burgers Zoo. Burgers Zoo is honderd jaar geleden op 30 maart 1913 geopend voor het publiek. De oprichter van Burgers Zoo is Johan Burgers. 

Burgers Zoo is een dierentuin wat erg mooi groen is en je kunt je werkelijk de hele dag vermaken bij Bugers Zoo! Burgers Zoo is ook een hele fijne dierentuin om te bezoeken met wat minder mooi weer omdat er veel binnengebieden met speciale thema's zijn. Bij Burgers Zoo hebben in 1988 een oerwoud nagebootst. Erg leuk om te zien en ideaal als het buiten regent. Je kunt hier uren heerlijk rondlopen en van alles zien. Bij Burgers Zoo lopen de dieren in dit gedeelte los. Heb je trek gekregen tijdens jullie avontuur door de bush? Neem dan plaats op het terras van het restaurant wat in de bush zit. Ook kun je bij Burgers Zoo een overdekt, nagebouwd woestijngebied zien. Denk aan veel cactussen en dieren! Ben jij meer fan van waterdieren? Neem dan een kijkje bij. de Ocean. Zoals je ziet is er bij Bugers Zoo zoveel te doen dat je echt de hele dag plezier zult hebben. .

Burgers Zoo themagebieden

Burgers Zoo is een dierentuin welke is opgedeeld in verschillende werelden. Je kunt deze gebieden wel een beetje vergelijken met alle klimaten op onze aarde. Als je langs de kassa loopt van Burgers Zoo dan begint het avontuur in het gebied waar de zwartvoet pinguïns wonen. Bij Burgers Zoo is het klimaat aardig normaal. Ben je benieuwd welke dieren je nog meer ziet in dit stuk bij Burgers Zoo? Je vindt er hele leuke en vrolijke Pinguïns, je ziet er stoere Chimpansees en een heleboel andere schattige aapjes, de flamingo, grappige stokstaartjes, Gorilla's en mooie grote Olifanten. Ook zie je er er de geweldige Panters lopen! Goed begin van jullie reis door Burgers Zoo!

 • Burgers Bush

Dit is ons favoriete gedeelte van Burgers Zoo! Een super goed nagemaakt tropische regenwoud! Iedereen heeft wel eens van een tropisch regenwoud gehoord, maar wist je ook dat het een gebied is dat wordt bedreigd door ontbossing? Je kunt hier naar de volgende dieren kijken:
- Een aardvarken
- Een zeekoe
- Een kleinklauwotter

 • Burgers Zoo op safari

Als we het over een safari hebben weet je waarschijnlijk al een beetje wat kunt verwachten. Als je hier bent lijkt het voor even alsof je in Afrika bent! Super gaaf! Burgers Zoo heeft de safari zo gebouw dat de dieren achter diervriendelijke barrières wonen en jij zo op deze manier heel goed kunt genieten van alle dieren je ziet. Je vindt hier dieren als cheeta’s, leeuwen, zebra's een neushoorn en natuurlijk ook mooie giraffen. Tijdens je bezoek aan de Burgers' Safari zie je jachtluipaarden en een echte stoere leeuwenfamilie. Deze familie kun je zien vanuit een echte observatiehut! Burgers Zoo heeft al heel erg lang leeuwen. In de jaren ’30 van de 20ste eeuw was er een hoogtepunt, er werd in Burgers Zoon een leeuwenverblijf gebouwd zonder tralies! Hier hebben de leeuwen tot eind jaren ’60 gezeten en toen zijn ze verhuisd naar het Safari-gedeelte. Het is zo dat meer dan duizend leeuwenwelpen geboren zijn in de Burgers’ Safari! Als je de safari loopt, kom je ook langs de drinkplaats voor dieren. Als je geluk heb zie je de breedlipneushoorns water drinken!

 • Burgers Zoo een wandeling door de desert

Ga je mee op wandeling door de droge dessert? De temperatuur in de dessert is totaal niet vergelijkbaar met de temperatuur die we in Nederland gewend zijn. Je ziet in de dessert dan ook exotische dieren en veel reptielen. Je ziet hier bijvoorbeeld een kalkoengier, hagedissen, vogelspinnen, een echte rode lynx (spannend!!!) en een aantal slangen. Als je door de dessert van Burgers Zoo loopt lijkt het even alsof je in een echte woestijn bent.

 • Burgers Zoo Rimba, jouw ontmoeting met de Rimboe!

Dit is leuk! Altijd als eens een kijkje willen nemen in de rimboe? Dan zit je bij Burgers Zoo helemaal goed!
Niks geen lange reis of speciale inentingen, maar gewoon bij Burgers Zoo! Als je een bezoekje brengt aan de rimboe van Burgers Zoo dan kan het maar zo zijn dat je een aantal wel heel spannende jungle dieren als zult tegenkomen. Wat dacht je van een watervaraan? Of een echte laponder? Heb je wel eens gehoord van een banteng? Of een maleise beer en een netpython? Het kan allemaal als je door de Rimboe van Burgers Zoo loopt. Er staan verschillende informatiezuilen zodat je heel erg veel te weten kunt komen over de dieren die we net hebben opgenoemd want eerlijk is eerlijk, een aantal dieren kennen wij ook niet!

 • Burgers Zoo Ocean, zoek alle vissen

De naam zegt het al, hier zie je van alles wat in de oceaan leeft. Altijd al eens willen weten, dan zit je bij Burgers Zoo goed! Hier hebben ze de oceaan levensecht nagebootst! Het is een geweldig aquarium waar je niet snel uitgekeken zult gaan en wat geweldig is voor de kinderen!
Je ziet hier prachtig mooie koraalriffen vissen. Wist jij ook al dat er in Burgers ocean zich grootste koraalrif in een aquarium van de hele wereld bevindt? Ga gauw kijken en geniet! Naast alle vissen en het koraalrif zie je er ook roggen, haaien en koraalduivels. Wij zelf vonden het zeer indrukwekkend!

Burgers Zoo heeft een aantal toffe highlights 

Ga je naar Burgers Zoo? Bekijk dan even onderstaande highlights. Misschien twijfel je nog of je wilt gaan naar Burgers Zoo en zul je na het lezen van onderstaande highlights zeker weten gaan!

 • Burgers Zoo heeft een Bush. Ocean en de Desert. Alledrie de moeite waard om te bezoeken!
 • Burgers Zoo heeft regelmatig leuke evenementen waar je een keer geweest moet zijn en welke leuk zijn voor jong en oud!
 • Ook erg fijn om te bezoeken met slecht weer en daarom zeer populair. Er is aardig wat binnen te doen waardoor je zelfs in de winter heerlijk kunt verblijven bij Burgers Zoo.
 • Burgers Zoo heeft een zeer uitgebreide wandelroute welke zeker de moeite waard is om helemaal te volgen. De wandelroute brengt je door de hele dierentuin heen.

Burgers Zoo prijzen en openingstijden

0 t/m 3 jaar Gratis
Kind 4 t/m 9 jaar €19,00
Volwassene €22,00

 

Burgers Zoo heeft een winter en een zomertijd:

Wintertijd: 
29-10-2017 t/m 24-03-2018 elke dan van 9.00 uur tot 17.00 uur

Zomertijd:
25-03- 2018 t/m 28-10-2018 elke dag van 9.00 uur tot 18.00 uur

Burgers Zoo adres

Burgers Zoo

Antoon van Hooffplein1

6816 AH Arnhem

T. 026-4424534


 

 

 

burgers zoo koritng

 

Ervaringen Burgers Zoo:

10 Reacties

Liv
30 juni 2018
1
Burgers Zoo hebben we nog nooit bezocht, maar met de €7,50 korting gaan we nu toch een kijkje nemen. We combineren dit met een leuke overnachting in een hotel vlakbij Burgers Zoo! Dank je wel voor de toffe korting! Hier zijn we als gezin erg blij mee!
admin
06 juli 2018
1.1
Hoi Liv, dank je wel voor jouw reactie op de Burgers Zoo korting. We wensen jullie heel erg veel plezier! Groetjes Nicole
Ellen
28 juni 2018
2
Wij vinden aan burgers zoo de Burgers Bush heel erg leuk. Er is daar zoveel te zien. Overal zie je mooie dieren en planten. De dieren leven niet in “kooien” in de Burgers Bush en dus je kun ze op alle looppaden en in elke hoek tegenkomen! Trek wel kleding aan die je uit kunt trekken want het is erg warm in de Bush!!!
admin
06 juli 2018
1.2
Hoi Ellen, dank je wel voor het delen van jouw ervaring met Burgers Zoo. En wat een goede tip, dank je wel! Het kan in de Burgers Bush inderdaad heel erg warm zijn. Groetjes Nicole
Sharon
27 juni 2018
3
Burgers zoo meerdere malen bezocht.. GEWELDIG!!! Zoonlief is er helemaal verzot op, willen er dolgraag weer heen maar kijk uit naar Burgers zoo korting kaartjes aangezien dagje uit tegenwoordig erg prijzig zijn. Safari en Mangrove is bij ons toch favoriet
admin
27 juni 2018
1.3
Hoi Sharon, dank je wel voor je reactie. Burgers Zoo heeft op dit moment een aantal entreekaarten in de veiling staan. Meebieden is gratis en vaak brengt dit je de hoogste Burgers Zoo korting! Soms kan het wel eens oplopen tot wel 50% korting op een entreekaart! Hou ons in de gaten want we hebben een paar keer per jaar een hele hoge Burgers Zoo korting online staan! Groetjes Nicole
Janneke
27 juni 2018
4
Pasgeleden Burgers Zoo bezocht met mijn oma (die slecht te been is) bij de ingang rolstoel geregeld en oma heeft zo genoten!De paden zijn rolstolvriendelijk en breed.Verder is het park enorm gevarieerd en heb je zeker een dag nodig om alles te bekijken. Het park is een enorme aanrader!Ook met slecht weer is er binnen genoeg te zien. Wij gaan zeker vaker!
admin
27 juni 2018
1.4
Hoi Janneke, dank je wel voor het delen van jouw ervaring met Burgers Zoo! En wat fijn dat oma zo genoten heeft! Dat is dubbel op genieten! Konden jullie ook goed door Burgers Bush lopen met de rolstoel? Daar zijn we benieuwd naar! Burgers Zoo is inderdaad bij veel mensen erg geliefd als het weer ietsjes minder is. Hou ons in de gaten voor de beste Burgers Zoo korting!!! Groetjes Nicole
Björn
27 juni 2018
5
Burgers Zoo hebben we bezocht en we vonden het er leuk!!! We waren op een doordeweekse dag en dit was aardig druk. Weet niet of we hier zouden willen rondlopen als het weekend is en er veel meer mensen een bezoekje zouden brengen aan Burgers Zoo! Denk dat je dan iets meer geduld zou moeten hebben voordat je een kijkje kunt nemen bij de dieren in Burgers Zoo. Helaas was er geen Burgers Zoo korting die we konden gebruiken, maar dit mocht de pret niet drukken. Ons zien ze zeker weer terug!
admin
27 juni 2018
1.5
Hi Bjorn, dank je wel voor jouw review over Burgers Zoo. Het is inderdaad een dierentuin die erg geliefd is en dus wat drukker kan zijn. Hou ons in de gaten zodat je weet wanneer er weer een Burgers Zoo korting online komt te staan! Groetjes Nicole

Reageer

Annuleren

burgers zoo kortingen checken

Nicole bekijkt elke dag of de Burgers Zoo korting nog geldig is en zoekt ook gelijk alle nieuwe Burgers Zoo kortingen voor jullie op! Op deze manier missen jullie geen enkele Burgers Zoo actie.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.