Beekse Bergen korting

 

beekse bergen korting, lekker voordelig op safari

Beekse Bergen korting 2018 

 • Beekse Bergen korting van €6,25 per persoon

Wij hebben nu een leuke korting gevonden zodat jullie lekker voordelig een dagje naar Beekse Bergen kunnen! Normaal betaal je voor een entreekaart €25,- en nu maar €18,75 per persoon. Dat is een korting van €6,25 per persoon! Pak snel deze Beekse Bergen korting.

 • Beekse Bergen korting door online entreekaarten te kopen

Beekse Bergen korting nodig? Boek nu snel online bij Beekse Bergen je entreekaart en profiteer van een leuke Beekse Bergen korting! Wist je dat kinderen tot 3 jaar gratis entree hebben? Profiteer snel! Wat ook een bijkomend voordeel is van online een entreekaartje met Beekse Bergen korting kopen is dat je niet in de rij voor de kassa hoeft. Je kunt zo doorlopen naar de entree. Dat is nog eens handig! Als je ze koopt via de volgende link krijg je de entreekaartjes zo in je mailbox! Koop hier Beekse Bergen tickets met korting

 • Beekse Bergen korting tot wel 50% via een veiling

Je kunt nu bij Vakantieveilingen meebieden op twee entreekaarten voor een dagje Beekse Bergen. Wij adviseren om op deze manier je entreekaarten te kopen want vaak is er geen voordeligere manier. Let wel even op de €5,- administratiekosten die er nog bijkomen. Dan nog is dit hoogst waarschijnlijk de meest voordelige manier om een Beekse Bergen entreekaartje te kopen met korting voor twee personen! 

 • Beekse Bergen korting op jaarkaart voor nog meer voordeel

Ga jij vaker dan één keer naar Beekse Bergen? Koop dan een jaarkaart met korting voor Safaripark Beekse Bergen! Pak hier nu je korting en ga het hele jaar door zeer voordelig naar Beekse Bergen. Je kunt met een jaarkaart van Beekse Bergen zo vaak naar binnen als jij wilt.Willen jullie kinderen ook graag heerlijk spelen bij Beekse Bergen speelland? Koop dan de Beekse Bergen combi-pas. Hiermee heb je het hele jaar door onbeperkt toegang tot allebei de parken van Beekse Bergen. Je hebt een Beekse Bergen pas nodig vanaf 3 jaar, daarvoor mogen de kinderen gratis naar binnen. Kom je met de auto?Dan  betaal je maar €3,- om te parkeren bij Beekse Bergen. Heb jij een Beekse Bergen pas? Dan krijg je ook 10% korting op veel leuke souvenirs die je bij Beekse Bergen kunt kopen. Ook krijg je op vertoon van je Beekse Bergen jaarkaart een leuke korting bij alle dierentuinen die aangemeld zijn bij de  Nederlandse Vereniging van Dierentuinen. Dit is natuurlijk allemaal al erg leuk, maar als jij een Beekse Bergen abonnement hebt, mag je ook deelnemen aan de volgende dingen:

 • Je mag meedoen aan de exclusieve ochtendwandeling welke voor openingstijd is
 • Je mag een kijkje nemen bij de exclusieve avondopenstelling inclusief een spannende safari
 • Je mag deelnemen aan de de exclusieve Nacht van de Vleermuis, kom je ook?
 • Beekse Bergen Speelland korting

Bij Beekse Bergen speelland kunnen de kinderen terecht voor een dag vol speel en waterplezier! Heerlijk spelen, maar wat dacht je van een heerlijk frisse duik in de zomer?! Dit kan allemaal bij Beekse Bergen speelland. Ze hebben hun eigen strand met een veilige waterplas. Super gezellig om een keer heen te gaan met het hele gezin! Speelland is geopend van Pasen tot en met de Herfstvakantie. Wil je Beekse Bergen graag combineren met Beekse Bergen safaripark? Dit is prima te doen, Het is ongeveer een minuut of 10 lopen. LET OP: bij Speelland zijn geen rolstoelen te leen of te huur. Klik hier voor de beste prijs om te spelen bij Beekse Bergen speelland

 • Beekse Bergen korting als lid van de Postcodeloterij

Als je lid bent van de Postcodeloterij dan krijg je een voordeelagenda thuis. Hierin zitten een aantal kortingsbonnen, waaronder eentje voor een dagje Beekse Bergen. Normaal zou je voor een ticket €24,- betalen en nu maar € 17,50 per ticket. Je kunt voor max 4 personen tickets kopen met deze kortingsbon.

 • Beekse Bergen korting via Air Miles

Beekse Bergen korting via Air Miles is mogelijk! Spaar jij altijd Air Miles? Koop dan je entreekaarten Je kunt ervoor kiezen om 2400 Air Miles in te leveren en dan je Beekse Bergen kaartje gratis te hebben of je kunt ervoor kiezen om 1400 Air Miles in te leveren en zelf €10,- per entreekaart bij te betalen. Op deze manier kun je een erg leuke korting pakken op een dagje Beekse Bergen!

 • Beekse Bergen korting als ANWB lid

Ben jij lid van de ANWB? Dan heb je geluk! Je kunt dan namelijk een korting van 25% krijgen  voor Beekse Bergen! De prijzen zijn dan als volgt:

Kind van €22,50 voor €16,88

Volwassene van €24,- voor €18.-

 • Beekse Bergen korting vakantiepark

Willen jullie graag op vakantie naar Vakantiepark Beekse Bergen? En heb je een leuke korting nodig voor het vakantiepark? Boek dan je vakantie naar vakantiepark Beekse Bergen hier met korting! Je kunt regelmatig een leuke korting krijgen op een vakantie naar Beekse Bergen. En heb jij het nieuwe Safari Resort al gezien? Hier slaap je letterlijk tussen de dieren! Wie vindt dit nou niet gaaf?! Klik gauw verder voor meer informatie!


Onze ervaring bij Beekse Bergen

Wij zijn een aantal keer bij Beekse Bergen geweest en hebben de wandel en de autosafari gedaan. Allebei waren ze leuk, alleen de wandelsafari hebben we gedaan tijdens Light by africa. Wauw, dit was super tof! Voor de kinderen extra spannend want de wandeling vond plaats in het donker. We hebben toen niet heel erg veel gezien van de dieren bij Beekse Bergen, maar dat geeft niet. Er waren zoveel andere leuke dingen te zien en te doen langs de route. De autosafari vonden we ook erg leuk om te doen. Je komt heel erg dicht langs de dieren en wat ook erg leuk is zijn de giraffen. Deze gaan aan de autoruiten likken. De kinderen kwamen niet meer bij! Als het een erg drukke dag is dan zul je iets langer stilstaan tijdens de safari, maar wij vonden dit geen probleem. Zo heb je even goed de tijd om lekker om je heen te kijken en wie weet zie je nog wel een dier achter een boom! De kinderen waren soms wat ongeduldig, maar ook die vonden de autosafari tof! De volgende keer dat we bij Beekse Bergen zijn pakken we eens een keer de boot en de bus. Dat lijkt ons ook erg leuk om te doen omdat dit onder begeleiding is en je dus van alles kunt vragen over de dieren die je ziet onderweg. Voor ons is Beekse Bergen erg goed bevallen en we gaan zeker snel weer terug!

beekse bergen review

 

Beekse Bergen Safari Resort

WAUW! Beekse Bergen heeft iets heel gaafs ontwikkeld, het Safari Resort. Je kunt nu letterlijk tussen de dieren slapen bij Beekse Bergen. Je kunt kiezen uit verschillende accommodaties, maar allemaal geven ze je dat toffe uitzicht over de savanne of leeuwenweide! Lees snel meer over Beekse Bergen Safari Resort

Beekse Bergen safaripark

Een dagje Beekse Bergen is een dag vol plezier. Je kan er terecht voor een wandelsafari, bussafari, bootsafari, autosafari, roofvogelshow, Djambo shows of ga plezier maken in het Rangercamp. Bij Beekse Bergen is er genoeg te doen. Safaripark Beekse Bergen is het enige Wildlife park in de Benelux waar je op één dag neushoorns, buffels, olifanten, luipaarden en leeuwen kunt spotten. Durf jij oog in oog te staan met een luipaard? En kijk jij niet gek op als een giraffe de auto schoon likt? Dan moet je zeker een dagje Safaripark Beekse Bergen boeken. En natuurlijk pak je op deze website de hoogste kortingen! Beekse Bergen heeft in 2014 de award gekregen voor beste dierentuin! Beekse Bergen vinden we tussen Hilvarenbeek en Tilburg. In Europa is Beekse Bergen het grootste dierenpark en dus zeker de moeite om te bezoeken. Bij Beekse Bergen zie je meer dan 150 dieren die in het wild leven. Huisdieren zijn niet toegestaan in Beekse Bergen. Deze kun je eventueel achterlaten bij Beekse Bergen in een speciale kennel. Zoals je hieronder kunt zien ligt Beekse Bergen zeer centraal en ben je er zo.

 • Beekse Bergen wandelsafari 3,5 km
 • Beekse Bergen bussafari 2x 45 minuten
 • Beekse Bergen safariboot 30 minuten
 • Beekse Bergen autosafari ongeveer een uur

Beekse Bergen is een safaripark met veel verschillende dieren en is daarom erg leuk om te bezoeken. Zo is er de bekende Big Five bij Beekse Bergen aanwezig, Dit zijn de leeuwen. luipaarden, neushoorns, olifanten en buffels. Maar dit zijn natuurlijk niet de enige dieren die te zien zijn bij Beekse Bergen. Wat dacht je van echte jachtluipaarden, rode panda's, giraffes, tijgers, zebra's of krokodillen? Als je meer te weten wilt komen over de dieren bij Beekse Bergen is het erg leuk om de safariboot of de safaribus te pakken. De gids die dan aanwezig is die kan je alles vertellen over de dieren die je ziet. Bijna alle dieren in Beekse Bergen zie je in een natuurlijk omgeving, wat natuurlijk erg leuk is! 

Safaripark Beekse Bergen is ooit begonnen in 1968 als een leeuwenpark. Hier kon je toen een mooie groep leeuwen bekijken op een land welke ongeveer 60 hectaren groot is. Toen kon dit al vanuit een eigen auto en dit was een groot succes! Vaak vormden de vele auto's een file en moest je even geduld hebben voordat je Beekse Bergen in kon. Gelukkig is dit tegenwoordig beter geregeld. Vanwege het grote succes besloot Beekse Bergen om in 1970 ook andere diersoorten toe te voegen aan het park. Sindsdien heet het park Safaripark Beekse bergen. In de loop der jaren zijn er nog veel meer dieren bij gekomen in het safaripark.

Beekse Bergen en jouw huisdieren

Huisdieren zijn bij Beekse Bergen niet toegestaan. Dit voor de veiligheid van de dieren. Beekse Bergen heeft wel de mogelijkheid om het huisdier tijdens jullie verblijf bij de receptie achter te laten. Hier hebben ze kennels staan. Beekse Bergen vraagt hiervoor€10,- borg. Hulphonden zijn wel welkom. Als begleider van een hulphond ben je verplicht een legitimatiebewijs en entingsboekje van de hulphond te laten zien bij de gastenservice

LET OP: kies je de wandelroute? Dan mag de hulphond niet in de doorloopvolières en bij de roofvogelshow. Pak je de autosafari? Dan mag de hond niet mee in de auto. Je kunt de hulphond dan tijdelijk gratis bij de receptie in de kennel plaatsen. Bij het bezoek van de autosafari kan de hond ook helaas niet mee in de auto en mag de hond gratis in de kennel bij de gastenservice worden geplaatst. 

Beekse Bergen vakantiepark en safariresort

Beekse Bergen vakantiepark is zeer geliefd, en wij snappen wel waarom! Er is hier zoveel te doen voor de kinderen. Hele dagen spelen bij Beekse Bergen Speelland, indrukken opdoen in het safaripark en een frisse duik nemen in het overdekte subtropische zwembad. Vakantiepark Beekse Bergen beschikt over bijzondere accommodaties. Zo kunnen jullie bij Beekse Bergen overnachten in een echte Jungalow, safaritent of in de speciale kidsjungalow! 

Dit is leuk! Sinds kort kun je bij Beekse Bergen overnachten in het safari resort. Hier slaap je op 15 meter afstand tussen allemaal bijzondere diersoorten. Als je hier overnacht dan heb je gratis toegang tot het Safaripark en Speelland van Beekse Bergen. Direct aan de savanne kun je genieten van het prachtige uitzicht. Wat ook erg leuk is om te boeken, is de avontuurlijke 6-persoons boomhut! Wil je wat meer ruimte? Boek dan de vrijstaande lodge van Beekse Bergen. De lodges zijn geschikt voor 6, 8 of 14 personen. Het safariresort is ook erg leuk om met een grote groep heen te gaan. 

beekse bergen resort

©Beekse Bergen

Beekse Bergen gehandicapten

Beekse Bergen is een dierenpark welke zeer geliefd is onder gehandicapten. Dit omdat het park zeer toegankelijk is voor gehandicapten omdat de eigen auto mee het safaripark in mag. Bij Beekse Bergen zijn rolstoelen beschikbaar. Deze zijn helaas niet van te voren te reserveren.

Beekse Bergen in de winter

Beekse Bergen in de winter bezoeken is ook leuk om te doen. Het hangt wel een beetje van het weer af welke dieren wel/niet buiten zijn. Zijn er veel dieren niet te zien? Pak dan de wandelsafari en bekijk de dieren in hun binnenverblijf. Op deze manier kun je in de winter ook bij Beekse Bergen nog genoeg dieren zien.

Trouwen bij Beekse Bergen

Wist jij dat je bij Beekse Bergen kunt trouwen? Erg leuk en bijzonder! Elkaar het ja-woord geven tussen de dieren is iets wat niet iedereen heeft gedaan en hartstikke origineel! Ga jij voor een gaaf themafeest in het Safari Restaurant? Of wil je de ceremonie op de safariboot? Niks is te gek voor Beekse Bergen en het kan er allemaal! Wat ook erg leuk is, is dat je na afloop samen kunt overnachten in een Jungalow van Beeske Bergen. Alles wat met jullie bruiloft te maken heeft kun je bij Beekse Bergen regelen. Van de ceremonie tot de overnachting. Alles op een locatie!

Beekse Bergen openingstijden

Beekse Bergen is het hele jaar geopend, zelfs met de feestdagen! Bekijk op de website van Beeks Bergen alle actuele openingstijden. Check voordat je gaat even of er een evenement is bij Beekse Bergen. Hierdoor kan het namelijk drukker zijn in het park dan anders!

Beekse Bergen adres en openbaar vervoer

Beekse Bergen

Beekse Bergen 1

5081 NJ Hilvarenbeek

T. 0900-2335732

Beekse Bergen is heel goed te bereiken met het openbaar vervoer.  Pak een trein richting Tilburg Centraal. Hier pak je vervolgens bus 142 BEST richting Hilvarenbeek of bus 143 REUSEL via Hilvarenbeek en dan stap je uit bij halte Beekse Bergen.


Beekse Bergen review

Ben jij al eens een dagje naar Beekse Bergen geweest? Laat ons en onze bezoekers dan onderaan deze pagina weten hoe jullie het hebben gehad! Dank je wel.

 

 

 

 

 

 

beekse bergen korting

Ervaringen Beekse Bergen:

 

10 Reacties

Liv
30 juni 2018
1
Beekse Bergen is de dierentuin die onze kinderen helemaal geweldig vinden! Er is altijd veel te zien en halverwege de auto safari lassen we altijd even een pauze in zodat we even lekker kunnen eten en drinken. Het personeel is vriendelijk en we vinden het erg leuk dat er regelmatig dieren geboren worden bij Beekse Bergen! We hebben al een paar keer een lief jong diertje kunnen bekijken tijdens ons bezoek.
admin
06 juli 2018
1.1
Hoi Liv, dank je wel voor het delen van jouw Beekse Bergen ervaring! Hebben de kinderen ook lekker gespeeld bij het restaurant? Dat vinden die van ons altijd erg leuk! En wat een geluk dat jullie al een paar keer een jong dieren hebben mogen bekijken bij Beekse Bergen! Groetjes Nicole
Henk
28 juni 2018
2
Beekse Bergen bezoeken wij altijd eens per jaar met de hele familie. En dit jaar waren we er weer. Meestal kiezen we voor de wandelroute, maar dit keer hebben we voor de boot gekozen. En wat een succes! Het was een leuke afwisseling en zo zien we Beekse Bergen eens van een andere kant. Ook erg leuk om te combineren met de wandelroute.
admin
06 juli 2018
1.2
Hoi Henk, dank je wel voor jouw Beekse Bergen ervaring! En wat leuk dat jullie vaker gaan. Wij vinden zelf de wandelroute altijd erg leuk! Groetjes Nicole
Miranda
27 juni 2018
3
Beekse Bergen bezoeken met wat slechter weer houdt in dag je achteraan kunt sluiten in de file als je de auto safari wilt gaan doen. Je kunt beter voor de wandelsafari doen of de boot of bus pakken. We zouden zeker aanraden om een beekse bergen korting te zoeken want het is anders best een dure dierentuin om te bezoeken. Dief van je eigen portemonnee als je dit niet even checkt voordat jullie gaan!
admin
28 juni 2018
1.3
Hi Miranda, dat is wel waar. Als het wat drukker is en het is slechter weer kiezen veel mensen bij Beekse Bergen ervoor dat ze de auto safari pakken en dit kan soms voor een beetje file zorgen. En inderdaad, het is slim om even voordat je gaat een Beekse Bergen korting te pakken want anders betaal je veel te veel. Groetjes Nicole
Linda
27 juni 2018
4
Wij komen al jaren bij Beekse Bergen en zullen er nog vele jaren met plezier komen denk ik. Wat wij erg mooi vinden is dat de dieren hier lekker vrij rond kunnen lopen. Het persoon is erg vriendelijk en er is zoveel te zien! Veel dieren en heerlijk om rond te lopen. Park is ruim opgezet en als het druk is dan is het op zich ook nog wel prima te doen. Ook bij ons hebben de giraffen aan de auto’s gelikt. De kinderen vonden het hilarisch! We hopen gauw weer een bezoekje te brengen aan Beekse Berg
admin
27 juni 2018
1.4
Hoi Linda, dank je wel voor jouw ervaring met Beekse Bergen. En wat een geluk dat de giraffen een kijkje kwamen nemen bij jullie auto! Dit doen ze niet altijd hoor. Dat was vast dikke pret in de auto tijdens jullie safari! Groetjes Nicole
Björn
27 juni 2018
5
Beekse Bergen is als je het ons vraagt favoriet! Je kunt in deze dierentuin heel veel kanten op. Of er nou regen of zonneschijn is bij Beekse Bergen vermaken wij ons altijd. Het enige nadeel is dat er bij erge drukte soms wat file ontstaat bij de autosafari. Wij hebben geen Beekse Bergen korting gebruikt want we hebben een jaarkaart waarmee we onbeperkt naar binnen kunnen. Neem lekker de tijd als je er bent en geniet van alles wat je ziet want dit is aardig veel bij Beekse Bergen!
admin
27 juni 2018
1.5
Hi Bjorn, dank je wel voor het achterlaten van jouw ervaring met Beekse Bergen. En wat goed dat jullie een Beekse Bergen jaarkaart hebben. Dit is inderdaad slimmer als je een aantal keer per jaar gaat. Daar kan geen Beekse Bergen korting tegenop! ;-) Groetjes Nicole

Reageer

Annuleren

beekse bergen kortingcodes

Beekse Bergen korting kun jij gebruiken doordat Nicole dagelijks alle kortingcodes checkt. Tevens zoekt Nicole ook voor jullie alle actuele Beekse Bergen kortingen op zodat jullie voordelig een entreekaartje kunt aanschaffen.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.