Avifauna korting

avifauna korting 

Avifauna korting 2018 

Avifauna korting via VakantieVeilingen

Je kunt ook een entreekaart voor Avifauna kopen via een veiling. Op dit moment is er bij Vakantieveilingen een veiling online voor entreekaarten van Avifauna met korting! Je kunt als je een beetje geluk hebt maar zo een Avifauna korting pakken van 50% ! Je kunt nu meebieden op 2 entreekaarten van Avifauna ter waarde van €34,- Let op: je moet altijd  €5,- administratiekosten betalen. Zorg dat je dus niet meer gaat bieden dan €39,- wil je korting krijgen. Ga naar deze Avifauna veiling.

 • Avifauna korting via Ticketveiling

Je kunt nu ook meebieden op voordelige Avifauna kaartjes via Ticketveiling. Je kunt gratis meebieden en het voordeel van Ticketveiling is dat hier regelmatig geen administratiekosten worden gerekend als extra actie! Dan bespaar je al op je Avifauna kaarten, maar pak je ook nog eens €5,- extra Avifauna korting. Je kunt nu meebieden op twee entreekaarten voor Avifauna t.w.v. €34,- Gratis meebieden op Avifauna kaarten

 • Avifauna korting €6,05 per persoon⇐ Helaas is deze tijdelijjk uitverkocht

Avifauna korting van €6,05 per persoon kun je krijgen via Tripper.nl . Normaal betaal je €17,- voor een entreekaart en nu betaal je maar €10,95.Dat is een korting van maar liefst 36% per persoon. Je kunt de vouchers voor Avifauna na betalen terugvinden onder jouw account. Je krijgt deze niet per mail binnen!

Pak snel deze Avifauna korting

 • Avifauna korting via ANWB

Ben jij lid van de ANWB? Dan zit je goed want je kunt dan een toffe Avifauna korting krijgen die soms best wel kan oplopen! Het enige nadeel van deze aanbieding is dat je wel lid moet zijn van de ANWB.  Je moet namelijk bij het bestellen van je Avifauna entreekaarten je lidmaatschapsnummer invullen. Check ook altijd even of deze korting ook echt de hoogste korting is. Soms zijn er Avifauna aanbiedingen welke veel hoger zijn dan deze korting via de ANWB! Deze Avifauna korting is te krijgen voor zowel jong als oud.

 • Avifauna korting als WNF Ranger

Als je een Ranger bent van het WNF dan krijg je maar liefst €7,50 op je entreekaartje van Avifauna. Vergeet niet om je lidmaatschapsnummer mee te nemen naar de kassa van Avifauna. Ook moet je even de bon uit je boekje meenemen. Zonder deze twee krijg je geen Avifauna korting bij de entree! Deze Avifauna korting is geldig van 1 april 2018 tot en met 31 oktober 2018.

 • Avifauna korting via de Postcodeloterij

Je krijgt als je lid bent van de Postcodeloterij een voordeelagenda thuisgestuurd. Hierin staan verschillende kortingen en nu ook een leuke Avifauna korting. Je krijgt op moment van schrijven een korting van €5,- per persoon. Let op: dit is niet altijd de hoogste Avifauna korting. Check dit even goed voordat je een entreekaart gaat aanschaffen. 


 

Avifauna vogelhal video impressie

© Avifauna

Avifauna Alphen aan de Rijn, genieten van alle vogels

In Alphen aan De Rijn vind je Avifauna. Een prachtig groot opgezet park waar je gemak een paar uur heerlijk doorheen kunt wandelen, van de mooiste shows geniet en lekker een hapje kunt eten. Avifauna is één van de bekendste vogeparken ter wereld. Bij vogelpark Avifauna kunnen de kinderen ook heerlijk spelen in de speeltuin of in de speelhal en sinds kort kun je er een rondvaart doen door Het groene hart van Zuid-Holland. Ga je binnenkort een dagje naar Avifauna? Pak dan deze Avifauna korting en betaal nooit te veel! Blijf ook eens gezellig een nachtje slapen! Bij Avifauna parkeer je gratis je auto! Dat is mooi een extra Avifauna korting. Avifauna staat garant voor een dag vol met plezier! Natuurlijk kun je er veel verschillende vogels zien, maar wist je dat er ook leuke activiteiten te doen zijn op het park? Als je durft en zou willen mag je zelf Lori’s nectar voeren( tegen een kleine vergoeding) ! Of loop door de Filipijnen hal en kijk goed om je heen naar alle rondvliegende vogels. Avifauna heeft het park in verschillende delen ingedeeld. Zo is er het Cubaans brakwatermoeras, en Nuboso. Neem zeker overal een kijkje wanneer je in Avifauna bent! Neem ook zeker een kijkje bij de roofvogelshow! Hier vliegen de vogels je om de oren! Kijk voordat je het park binnengaat even goed naar welke show, wanneer is. Dit wil nog wel eens wisselen. Bij Avifauna is er ook een speeltuin. Heerlijk even lekker spelen en plezier maken! Kom je met een peuter? Kijk dan eens bij de speciale peuterhoek. Hier is een  terras waar de ouders heerlijk kunnen zitten terwijl de peuters aan het spelen zijn. Is het slecht weer? Geen probleem! Neem dan een kijkje bij de het spookhuis, de botsauto’s of bij de draaimolen. Pak snel je Avifauna korting en ga genieten van een dagje plezier!

Avifauna staat natuurlijk bekend om de flamingo's. Toch is het zo dat er bij Avifauna veel meer vogelsoorten zijn welke je kunt bekijken. Kijk maar eens naar onderstaan rijtje:

 • Roze pelikaan 
 • Amerikaanse zeearend
 • Stellers zeearend
 • Regenboog Lori
 • Blauwgele ara
 • Kolibrie
 • Lapland uil
 • Humboldt pinguïn
 • Noordereiland kiwi
 • secretarisvogel
 • Europese ooievaar
 • Struisvogels
 • Reuzentoekan
 • Dubbele neushoornvogel
 • Rüppels gier
 • De grijze kroonkraanvogel
 • Helmkasuaris 

Wist je dat Avifauna door de ANWB genomineerd is tot Leukste dagje uit?

Van der Valk Avifauna

Van der Valk Avifauna is een viersterrenhotel en ligt naast het gelijknamige vogelpark. Het is heerlijk ontspannen wakker worden met het geluid van de struisvogels onder je hotelkamer raam. Van der Valk Avifauna is niet zomaar een hotel. Je kunt er namelijk ook terecht voor een casino, een partycentrum, diner vergadering of congres. Tevens heeft Van der Valk Avifauna ook rondvaartboten waar je gebruik van kunt maken.  Wijl jij graag trouwen bij Avifauna? Ook dan kan! Van der Valk Avifauna ligt op maar 30 minuten rijden van Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam en maar 20 minuten van Schiphol. Tevens mag je tijdens jullie verblijf gratis gebruik maken van de parkeerplaats en wifi!
 

©Avifauna

Avifauna geschiedenis 

Avifauna is ontstaan doordat de burgemeester van Alphen aan Den Rijn éénmalig zijn landgoed openstelde voor dorpsgenoten in 1949. De burgemeester had een hele collectie vogels en men was daar razend enthousiast over. Hierdoor besloot iemand om in 1950 een vogelpark te openen. En daar was Avifauna! Later is Avifauna overgenomen daar Meneer Van der Valk. In 2005 is er bij Avifauna een zeer grote brand geweest waarbij 21 vogels het helaas niet gehaald hebben. In 2014 zijn er maar liefst 30 zeldzame vogels gestolen uit Avifauna. Als we kijken naar Avifauna nu en in 1950 zien we dat veel dingen nog zijn gebleven zoals ze waren. Zo is de bomenrij bij de entree nog hetzelfde en de vijver is er ook nog steeds. Erg leuk om te zien! 

Avifauna heeft ook verschillende belevingen voor je

 • Avifauna Lori's voeren

Bij Avifauna begeef je je voor even aan de andere kant van de wereld als je de lori's gaat voeren inde Australische Lori Landing! Super cool heeft Avifauna dit gemaakt. Je vindt hier een grote kolonie lori's en overal om je heen zie je palmbomen, rotsen en termietenheuvels. En als jij wilt, mag jij de lori's cupjes nectar voeren! Dit vinden ze heerlijk! Wat erg bijzonder is, is dat de lori's met de minste veren het meest geknuffeld worden door de andere vogels! Zo veel, dat ze er bijna kaal van worden!

 • Avifauna Tropenhal

Bij Avifauna hebben ze een echte tropische jungle! Hier zie je veel verschillende vogels losvliegen. Je moet goed kijken, want ze zitten graag lekker goed verstopt tussen al het mooie groen. Avifauna heeft in deze Jungle alleen vogels die op de Filipijnen voorkomen. Erg leuk! En je hoort ze bepaalde geluiden maken die je nog nooit hebt gehoord!
Als je de Filipijnse jungle hebt gehad kun je verder lopen naar de Zuid-Amerikaanse Pantanal. Avifauna heeft hier een mooi stukje moeras nagebouwd. Helemaal zoals het hoort!In dit moeras je allemaal Zuid-Amerikaanse vogels rondvliegen en ook is er een verblijf met Toekans en oranje rotshanen. Dit is best uniek want deze mooie vogel is maar in een paar Europese dierentuinen te vinden. Bekijk ook zeker nog even de vissen de Pantanal.

 • Avifauna Oosterse tuin

Als je bij Avifauna in de Oosterse tuin loopt lijkt het net alsof je in China bent. Zo mooi nagemaakt! Je ziet hier de Mantsjoerije kraanvogels, mandarijneenden en een groep van vier rode panda's. Als je op de vlonders gaat staan, zie je ze van dichtbij! Ze leven met elkaar in een mooie omgeving vol Oosterse beplanting en ornamenten.

 • Avifauna Cubaans brakwatermoeras

Wil jij graag flamingo's zien? Ga dan naar het Cubaanse brakwatermoeras als je bij Avifauna bent! De flamingo's leven samen met de roze lepelaars, steltkluten en rode en zwarte ibissen. Erg vrolijk stukje van Avifauna vinden wij!

 • Avifauna Speeltuin

Ook aan de kleintjes is gedacht bij Avifauna. Ze kunnen heerlijk klauteren en spelen Klim in woestijngebied en op het jungle-eiland. Hier zijn leuke attracties zoals mini auto's, stoere graafmachines en een grote trampoline! Tevens is er ook een jungle-rivier. Hier kunnen de kinderen met bootjes varen.
Ook aan de allerkleinsten is gedacht! Er is een stukje helemaal ingericht voor de kleintjes. Je vindt deze naast het speeltuinterras. Dit is perfect want je kunt je vanaf het terras in de gaten houden. Ook vind je er een spookhuis, botsauto's en een draaimolen.

 • Avifauna Madagaskargebied

Bij Avifauna is ook een Afrika gebied. Hier kun je tussen de echte dieren doorlopen! Ontmoet de echte Afrikaanse vogels! Denk aan kraanvogels en parelhoenders maar ook zul je er een groep ringstaartmaki's, kroonmaki's en rode vari's tegenkomen! Erg leuk en gezellig.

 • Avifauna vogeldemonstratie

Vind jij vogels helemaal geweldig? Dan moet je naar de vogeldemonstratie gaan! Hier leer je van alles over de vogels. Tevens zullen je naast de uitleg ook van verschillende vogels gedrag zien dat zij ook in de natuur vertonen. Er zijn verschillende demonstraties dus zorg dat je ze allemaal ziet als je bij Avifauna bent.

 • Avifauna Voederdemonstraties

Eens per dag krijgen de pinguïns hele vissen van de verzorgers. Terwijl ze dit doen vertellen ze hele leuke weetjes over de pinguïns. De pinguïns weten bij Avifauna precies wanneer ze eten krijgen. Ze staan al helemaal klaar als ze de verzorgers zien! De pelikanen worden ook elke dag gevoerd en dit kun je zien. Wil jij graag zien hoe de halfapen gevoerd worden? Dit kan 3 keer per dag.

 • Avifauna Nuboso

Avifauna heeft iets nieuws, Nuboso! Hier mag je een wandeling maken tussen de dwergaapjes! Hier zie je de keizertamarins, de witgezichtoeistiti's, de witgezichtsaki en de rode titi's. De hele dag door zijn ze druk met spelen, klimmen en klauteren. Ook zie je er wilde cavia's en de kuifseriema's en de nachthokko's! Er komen binnenkort nog meer vogels op het eiland wonen.

Avifauna rolstoelen en huisdieren

Avifauna is prima begaanbaar voor rolstoelgebruikers. Bij elk restaurant zijn en er zijn mindervalidentoiletten. Je kunt bij Avifauna een 'slecht ter been' stoel lenen voor €1,- Neem dus een muntje mee! De stoelen zijn niet  te reserveren. 

Bij Avifauna zijn per 1 januari 2015 geen huisdieren meer toegestaan. Dit omdat veel paden tussen de dieren door lopen. De dieren in Avifauna kunnen schrikken, zich verwonden of zelfs een ziekte oplopen van huisdieren. Dit willen ze natuurlijk graag voorkomen!

Trouwen bij Avifauna

Er is een grote kans dat je een bruidspaar bij Avifauna ziet als je er gezellige een dagje bent. Je kunt namelijk ook trouwen bij Avifauna!  Gezellig met je gasten borrelen tussen de flamingo's. Of wat dacht je ervan dat ara's jullie ringen al vliegend komen brengen? Avifauna ligt naast Van der Valk dus de bruidsuite is ook alvast geregeld! Als je gaat trouwen bij Avifauna dan trouw je op een bijzondere en exotische locatie! Heel origineel! Wat ook erg leuk is om te trouwen op een van de partyschepen. die er zijn. En wat dacht je van de prachtige foto's die gemaakt kunnen worden in Avifauna? Het feest kan heel goed gehouden worden in een zaal bij Van der Valk welke direct naast Avifauna ligt.

Avifauna adres

Avifauna

Hoorn 65

2404 HG Alphen aan den rijn

T. 0172487575

Avifauna prijzen 

Leeftijd Prijzen 1 april 2017 t/m 31 oktober 2017
 0 t/m 2 jaar Gratis
 3 t/m 12 jaar € 15,00
13 t/m 64 jaar  € 16,50
65+ € 15,50
rolstoelbegeleiders 50% korting 

 

Avifauna openingstijden 

Avifauna Vogelpark en speeltuin: dagelijks 09:00 tot 18:00

Avifauna korting pak je via Korting Dagje Dierentuin. Lekker voordelig een dagje uit met elkaar!


AVIFAUNA REVIEW

Help anderen met jouw review van Avifauna? Wat vond jij van Avifauna? Laat het ons weten onderaan deze pagina. Dank je wel! 

 

 

 

avifauna korting

Avifauna ervaringen:

 

2 Reacties

Lotte
30 juni 2018
1
Avifauna ben ik eens geweest, maar nooit meer! Ik had kunnen weten dat dit niet mijn ding was aangezien ik bang ben voor vogels. Haha! Verder zag alles er goed uit bij Avifauna en kun je er met gemak een dag plezier hebben.
admin
06 juli 2018
1.1
Hoi Lotte, wat jammer dat je bang bent voor vogels! Dan is Avifauna niet echt de plek om te zijn nee. Wel fijn dat je er alles goed vond uitzien! Dank je wel voor je Avifauna review! Groetjes Nicole

Reageer

Annuleren

avifauna kortingen checken

Nicole is elke dag druk bezig om voor jullie de beste Avifauna korting te verzamelen. Tevens is Nicole ook de persoon die kijkt of alle Avifauna kortingcodes nog geldig zijn, zodat jullie een geldige Avifauna korting kunnen gebruiken op een entreekaartje.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.