Artis korting 2018, Natura artis magistra

Delen

artis korting 

Artis korting 2018


Artis korting en aanbiedingen voor een voordelige entree

Artis korting en aanbiedingen vind je op deze pagina! Het is altijd slim om eerst de Artis korting die er momenteel is met elkaar te vergelijken , Op deze manier kun je aardig wat voordeel pakken op een dagje Artis!  Bekijk de actuele Artis korting hieronder en ga voordelig naar Artis! Er zijn verschillende manieren om een leuke korting te krijgen op jouw Artis entree. Welke korting bij jou past, kun je het beste zelf vergelijken.

Artis korting van 5% gevonden speciaal voor jou!

Artis korting van maar liefst 5% ! Nu een leuke korting op een Artis entree zodat jij lekker voordelig naar Artis kunt gaan. Deze Artis korting is per persoon en kan behoorlijk oplopen als jullie met een groot gezelschap willen gaan. Bekijk snel hieronder deze Artis korting 2018! 

pak hier de gevonden artis korting

Artis korting High Tea

Tegenover Artis zit Brasserie Plancius. Je kunt hier nu met een fikse korting een gezellige High Tea boeken. Dit is super leuk om te doen na jullie dagje Artis. Je kunt kiezen uit de volgende opties:

  • € 19,50 voor een high tea voor 2 personen (waarde € 39) <---50% korting
  • € 39 voor een high tea voor 4 personen (waarde € 78) <---50% korting
  • € 58,50 voor een high tea voor 6 personen (waarde € 117) <---50% korting

artis korting in combinatie met High Tea

Artis korting Royal Zoo + Micropia €9,50- 

Dit is een leuke Artis korting. Er is nu een leuke combi actie welke jij kunt boeken en daardoor voordelig naar Artis kunt gaan! Via onderstaande button lees je er alles over. Nu naar Artis Royal Zoo en naar Micropia met een leuke Artis aanbieding.

artis korting en micropia

Artis prijzen

Willen jullie binnenkort een bezoek brengen aan Artis en gebruik maken van een Artis korting? Bekijk hieronder dan eens de normale Artis entree zonder korting.  Je kunt kiezen uit twee mogelijkheden. Of alleen een bezoek aan het Artis park of in combinatie met Micropia.

AlleenARTIS-Park kassa online
Normaal
​(10+ jaar)
€ 23,00 € 21,00
Jeugd
​​(3 t/m 9 jaar)
€ 19,50 € 17,50
0 t/m 2 jaar gratis gratis
Museum­kaart niet geldig n.v.t.

 

ARTIS en Micropia kassa online
Normaal
​(10+ jaar)
€ 29,50 € 27,50
Jeugd
​(3 t/m 9 jaar)*
€ 25,50 € 23,50
0 t/m 2 jaar* gratis gratis
Museum­kaart** niet geldig n.v.t.

 

Artis entree

Jullie zijn op zoek naar een voordelige manier om aan een Artis entree te komen. Wist jij dat als je met kinderen tot 2 jaar komt de entree voor deze kinderen gratis is? Zo kun je op wel heel voordelig naar Artis samen met je kindje. Je hoeft geen Artis kortingscode in te vullen, je kunt gewoon naar Artis gaan en dan hoef je geen entree te kopen voor je kind. Ben je op zoek naar een voordelige entree voor kinderen boven de twee jaar? Dan kun je gebruik maken van een Artis korting welke hierboven staan. Kinderen tot 10 jaar krijgen bij Artis ook korting op hun entree. 

Artis onze eigen ervaring 

Onze dochter is gek van dierentuinen en wilde graag een keer kijken bij Artis. Dus wij met opa en oma in de auto op weg naar Artis. Onze eerste indruk van Artis was geweldig. Het lijkt wel op een museum en wat een prachtige gebouwen staan er in deze dierentuin. Wij vonden wel dat er niet heel veel speelplekken waren voor onze kinderen. Dit zouden er iets meer kunnen zijn. Parkeren ging makkelijk en de prijs van het parkeren is te vergelijken met andere dierentuinen. Horeca was prima en de voorzieningen waren schoon en netjes. Wij zelf vinden het erg leuk dat deze dierentuin midden in de stad ligt. Dat is voor ons zeker een pluspunt! Artis doet goed zijn best om de dieren in grotere verblijven te laten verblijven. Dit zie je door de hele dierentuin terugkomen. 

Artis geboorte Netgiraffe 

©Artis

Natura Artis Magistra

Artis is de oudste dierentuin van Nederland, midden in Amsterdam. Ze bestaan al sinds 1838 en ze blijven zich vernieuwen. De hele naam van Artis is: Natura Artis Magistra. Met de geweldige ligging van 14 hectare midden in Amsterdam is Artis een prima combinatie voor een dagje uit in Amsterdam. Sinds 2014 is Artis de trotse eigenaar van Micropia. Micropia toont het meest sterke en tegelijkertijd kleinste leven op aarde: microben. Super interessant om eens te zien omdat wij deze de hele dag met ons meedragen. Al vanaf 2010 is Artis bezig met een vernieuwing. Ben je er al even niet geweest en twijfel je of je weer een keer naar Artis moet gaan? Wij zeggen: doen! ARTIS heeft ruim 700 verschillende diersoorten waar je naartoe kunt. Kom genieten van de gezellige pinguïns die vrolijk heen en weer lpen, kijk hoe sierlijk de giraffen zijn of ga gezellige eten bij één van de parkrestaurants. BIj Artis is meer te zien dan alleen maar dieren. Zo kun je een kijkje nemen bij de imposante kunstcollectie of bij de zoölogische bibliotheek. Ga ook zeker even kijken bij het planetarium! Wist je dat Artis maar liefst 27 monumentale, historische gebouwen heeft? Als je bij Artis bent moet je niet vergeten om ook even een kijkje te nemen bij de Vlindertuin. Artis is erg leuk om in bijvoorbeeld de Meivakantie, herfstvakantie, zomervakantie of voorjaarsvakantie te bezoeken! Wanneer je ook gaat bij Artis is het leuk! Elk jaar komen er meer dan een miljoen bezoekers bij Artis. Dat geeft wel aan hoe populair deze dierentuin is! Pak snel je Artis korting en ga lekker voordelig een dagje weg!

Wist jij dat Artis op het park maar liefst 27 monumentale gebouwen heeft? Kijk dus zeker ook goed om je heen tijdens je bezoek aan Artis! 

Artis en de geschiedenis, lees er hier meer over!

Artis openden op 1 mei 1838 de deuren Zoölogisch Genootschap Natura Artis Magistra.. De oprichters wilden heel graag dat de burgers dichterbij de natuur zouden komen. Als heel snel werd de naam Artis in het leven geroepen. In het begin zag je bij Artis vooral heel veel van de zogenoemde "naturalia". Dit zijn skeletten en opgezet dieren,schepen enzv. Ook zag je er op sterk water gezette specimina. Erg interessant! Uiteindelijk was er te weinig ruimte  en verhuisde de collectie naar het 'Groote' Museum aan de Plantage Middenlaan. Deze werd ook al snel te klein en toen is alles verhuisd naar de Universiteit van Amsterdam. Zo is deze collectie nog een aantal keer verhuisd in de loop der jaren. In eerste instantie was Artis alleen te bezoeken voor leden. Deze leden betaalden de tuin van Artis. Vanaf 1852 mochten mensen die geen lid waren alleen in de september Artis bezoeken.

Artis is begonnen als een tuin met vijver. Ook was er een oranjerie van op de plek waar nu de kinderboerderij is. In eerste instantie waren er bij Artis  apen, herten, papegaaien en een "Surinaamse boskat. Langzaam breide Artis uit tot de prachtige dierentuin die het nu is.  In 1938 vierde Artis het honderdjarige bestaan. Helaas dreigde kort hierna ook een faillissement. Alle grond en gebouwen van Artis werden toen verkocht aan de gemeente Amsterdam.  Gelukkig gaat nu weer alles goed met Artis en kunnen ze elke dag vele bezoekers blij maken.

Artis, veel verschillende activiteiten te doen

Artis is natuurlijk een prachtige dierentuin waar je de mooiste dieren kunt bekijken maar wist je dat Artis nog veel meer heeft te bieden? Elke dag worden er verschillende leuke activiteiten georganiseerd waar jij als bezoeker van Atris aan mag meedoen. o is er bijvoorbeeld een leuke speurtocht door het park zodat je zeker weten alle dieren ziet. Regelmatig worden er dieren geboren en hier kun je ook een kijkje bij nemen. Misschien vind jij het wel erg leuk om eens te zien hoe de dieren verzorgd worden door de dierenverzorgers. Dit kan allemaal bij Artis! Ook worden er regelmatig verschillende lezingen en cursussen gehouden welke erg boeiend zijn. 

Artis heeft ook regelmatig leuke evenementen en feestjes. Deze kun je namelijk gewoon geven bij Artis! Artis zorgt er dan voor dat er heerlijk hapjes en genoeg drankjes zijn. De feesten worden gegeven in speciale ruimtes dus als jij een bezoeker van Artis bent heb je hier helemaal geen last van. Zijn jullie op zoek naar een leuk idee voor een kinderfeestje? Ook dat kan bij Artis!

Elke eerste Dinsdag van de maand organiseert Artis interessante lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Super interessant en leuk om een keer heen te gaan. Uiteraard met korting!

Artis bijzondere dierenverblijven

Als je rondloopt bij Artis zie je dat er in deze dierentuin heel veel aandacht is besteedt aan de natuurlijke leefomgeving van dieren die bij Artis wonen. Als je kijkt zie je dat artis probeert om deze omgeving zoveel als het kan na te boosten en dat is natuurlijk super fijn voor de dieren die bij Artis wonen. Bij Artis is veel te doen en te zien. Wij willen graag voor jullie een aantal bijzondere verblijven uitlichten zodat je goed bent voorbereid voordat je naar deze dierentuin gaat.
Je hebt bij Artis de volgende verblijven waarvan wij vinden dat je ze echt even gezien moet hebben. Natuurlijk heeft Artis nog veel meer te bieden dan onderstaande verblijven.

  • Afrikaans savannelandschap. Hier zie je prachtige giraffen welke erg leuk zijn om naar te kijken.
  • Het wolvenbos. Hier moet je even geweest zijn. Wie weet kom jij wel oog in oog met een echte wolf! Spannend!
  • Het insectarium. Dit is de grootste ter wereld! Hou jij van insecten? Dan zul je hier heel blij worden!
  •  Het vlinderpaviljoen. Hier zul je je ogen uitkijken! Blijf af en toe even stilstaan, want er is zoveel om naar te kijken!

Artis restaurants om even tot rust te komen

Artis heeft verschillende restaurants waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. De restaurants van Artis maken allemaal hele bewuste keuzes bij het samenstellen van de menu's. Neem jij liever je eigen brood en drinken? Ook geen probleem! Bij Artis zijn verschillende plekken waar je heerlijk even op een bankje kunt zitten.

Bekijk hier de plattegrond van Artis.

Artis korting in de herfstvakantie

Ga in de herfstvakantie naar Artis toe. Je kan er een hele spannende speurtocht doen, neem een kijkje naar onze planeet vanaf bovenaf of stel al je vragen aan de preparateurs. Hun zetten dieren op. Spannend! Natuurlijk kun je gaan met bovenstaande Artis kortingen.

Artis openingstijden

Je kan het hele jaar door, elke dag van de week bij Artis terecht.

  • 1 November tot 28 Februari: 09:00 tot 17:00
  • 1 Maart tot 31 Oktober: 09:00 tot 18:00
  • ZOOmeravonden: elke zaterdag in juni, juli en augustu9.00 uur - zonsondergang

Artis ZOOmeravonden

Elk jaar in de maande juni, juli en augustus opent ARTIS elke zaterdag de deuren tot zonsondergang. Extra lang genieten van deze bijzondere dierentuin! In deze maanden zijn er verschillende leuke activiteiten. Ook zal er elke Zoomeravond een live optreden zijn van een bekende artiest. Als je een gewoon entreekaartje koopt kun je op een Zoomeravond overal van genieten en hoef je niks extra te betalen. 

Artis Adres 

Plantage Kerklaan 38-40

1018 CZ Amsterdam

T. 0900-2784796

TIP: Download de Artis app voor de plattegrond, agenda en routes!


ARTIS REVIEW

Ben jij wel eens bij Artis geweest? Laat ons dan onderaan deze pagina je ervaring weten! Wij zijn  benieuwd en je helpt er de overige bezoekers ook mee. Dank je wel!

 

 

artis korting

Ervaringen Artis:

 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

artis korting checken

Nicole checkt elke dag voor jullie alle Artis kortingen zodat je nooit meer teveel zult betalen voor een entreekaartje. Nicole kijkt of de actuele kortingen nog kloppen en of er nog nieuwe Artis kortingen zijn waar jullie gebruik van kunnen maken.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.