Artis korting 2018, Natura artis magistra

Delen

artis korting 

Artis korting 2018

Artis korting en aanbiedingen voor een voordelige entree

Artis korting en aanbiedingen vind je op deze pagina! Het is altijd slim om eerst de Artis korting die er momenteel is met elkaar te vergelijken , Op deze manier kun je aardig wat voordeel pakken op een dagje Artis!  Bekijk de actuele Artis korting hieronder en ga voordelig naar Artis! Er zijn verschillende manieren om een leuke korting te krijgen op jouw Artis entree. Welke korting bij jou past, kun je het beste zelf vergelijken. Een dagje Artis is altijd leuk, maar het gaat nog leuker worden als je gebruik maakt van een Artis korting die je hieronder ziet staan. Veel plezier tijdens jullie dagje Artis!

 • Artis korting van 5% gevonden speciaal voor jou!

Artis korting van maar liefst 5% ! Nu een leuke korting op een Artis entree zodat jij lekker voordelig naar Artis kunt gaan. Deze Artis korting is per persoon en kan behoorlijk oplopen als jullie met een groot gezelschap willen gaan. Bekijk snel hieronder deze Artis korting 2018! Normaal betaal je voor een Artis entree  €23,- en nu maar €22,- Als je gebruik maakt van deze Artis korting dan kun je vandaag nog naar Artis gaan. Je krijgt de E-tickets namelijk in je mailbox! Pak hier deze Artis korting.

 • Artis korting in combinatie met een High Tea

Artis korting in combinatie met een gezellige High Tea! Dat is nog eens een leuke Artis korting! Direct tegenover Artis zit Brasserie Plancius. Je kunt hier nu met een fikse korting een gezellige High Tea boeken in combinatie met een bezoek aan Artis. Dit is natuurlijk super leuk om te doen na of misschien wel voor jullie dagje Artis. Je kunt kiezen uit de volgende kortingen:

 • € 19,50 voor een high tea voor 2 personen (waarde € 39) <---50% korting
 • € 39 voor een high tea voor 4 personen (waarde € 78) <---50% korting
 • € 58,50 voor een high tea voor 6 personen (waarde € 117) <---50% korting

artis korting in combinatie met High Tea

 • Artis korting Royal Zoo + Micropia €9,50- 

Artis korting in combinatie met Micropia. Dit is nog eens een leuke Artis korting. Er is nu een leuke combi actie welke jij kunt boeken en daardoor voordelig naar Artis kunt gaan! Via onderstaande button lees je er alles over. Nu naar Artis Royal Zoo en naar Micropia met een leuke Artis aanbieding. Er is een leuke Artis korting voor volwassenen, maar ook kinderen kunnen voordeliger naar binnen!

artis korting en micropia

 • Artis korting van maar liefst 100%

Wist je dat je bij Artis een korting kunt pakken van wel 100% ? Het is namelijk zo dat kinderen van 0 t/m 2 jaar helemaal gratis naar binnen mogen bij Artis! Neem wel even een ID kaart mee zodat  je bij de entree van Artis kunt aantonen dat jullie kleine echt nog geen drie jaar is. Dat is nog eens mooi meegenomen, een gratis Artis entree. Is jullie kind ouder dan 3? Dan kun je vaak ook een leuke korting krijgen bij Artis. Een entreekaart voor een kind tot 12 jaar is meestal een stuk voordeliger dan een entreekaart voor kinderen boven de 12 jaar. Kijk hier even goed naar als je entreekaarten voor Artis gaat kopen.

 • Artis korting speciale evenementen

Artis korting is vaak ook geldig op leuke evenementen die georganiseerd worden bij Artis. Vaak kun je door gebruik te maken van een bepaalde Artis korting veel goedkoper naar een evenement bij Artis. Regelmatig worden er bij Artis leuke evenementen georganiseerd waar jij naartoe kunt gaan. Zo zijn er bijvoorbeeld de Artis ZOOmeravonden. Zodra er leuke Artis kortingen te krijgen zijn voor evenementen bij Artis zullen we deze uiteraard direct online zetten voor jullie!

 • Artis korting als WNF Lid

Ben jij een Ranger van het WNF? Dan krijg jij een leuke Artis korting! Je krijgt namelijk als Ranger een Artis korting van maar liefst €3,50 per persoon. Maak snel gebruik van deze Artis korting. Als je naar Artis gaat en gebruik wilt maken van deze Artis korting vergeet dan niet om je clubpas mee te nemen. Heb je deze niet bij je dan kun je ook geen gebruik maken van deze Artis korting. Ben jij geen Ranger? Kijk dan eens naar alle andere Artis kortingen die op deze Artis pagina staan. Er staat vast een andere korting tussen waar jij gebruik van kunt maken.

 • Artis korting door lidmaatschappen

Artis korting kun je ook krijgen door eens goed te kijken naar welke acties er allemaal zijn  bij de verschillende lidmaatschappen die je hebt. Zo kun je bijvoorbeeld als ANWB lid een Artis korting krijgen van €2,- per persoon. Er zijn verschillende lidmaatschappen welke je een leuke Artis korting kunnen geven. Kijk wel even goed of die Artis korting wel hoger is dan de korting die je via onze website kunt krijgen. Je kunt ook een leuke Artis korting krijgen als je lid bent van de CJP. Met deze pas krijg op veel plekken kortingen en vanaf nu ook bij Artis!


Artis prijzen

Willen jullie binnenkort een bezoek brengen aan Artis en gebruik maken van een Artis korting? Bekijk hieronder dan eens de normale Artis entree zonder korting.  Je kunt kiezen uit twee mogelijkheden. Of alleen een bezoek aan het Artis park of in combinatie met Micropia.

AlleenARTIS-Park kassa online
Normaal
​(10+ jaar)
€ 23,00 € 21,00
Jeugd
​​(3 t/m 9 jaar)
€ 19,50 € 17,50
0 t/m 2 jaar gratis gratis
Museum­kaart niet geldig n.v.t.

 

ARTIS en Micropia kassa online
Normaal
​(10+ jaar)
€ 29,50 € 27,50
Jeugd
​(3 t/m 9 jaar)*
€ 25,50 € 23,50
0 t/m 2 jaar* gratis gratis
Museum­kaart** niet geldig n.v.t.

 

Artis entree

Jullie zijn op zoek naar een voordelige manier om aan een Artis entree te komen. Wist jij dat als je met kinderen tot 2 jaar komt de entree voor deze kinderen gratis is? Zo kun je op wel heel voordelig naar Artis samen met je kindje. Je hoeft geen Artis kortingscode in te vullen, je kunt gewoon naar Artis gaan en dan hoef je geen entree te kopen voor je kind. Ben je op zoek naar een voordelige entree voor kinderen boven de twee jaar? Dan kun je gebruik maken van een Artis korting welke hierboven staan. Kinderen tot 10 jaar krijgen bij Artis ook korting op hun entree. 

Artis onze eigen ervaring 

Onze dochter is gek van dierentuinen en wilde graag een keer kijken bij Artis. Dus wij met opa en oma in de auto op weg naar Artis. Onze eerste indruk van Artis was geweldig. Het lijkt wel op een museum en wat een prachtige gebouwen staan er in deze dierentuin. Wij vonden wel dat er niet heel veel speelplekken waren voor onze kinderen. Dit zouden er iets meer kunnen zijn. Parkeren ging makkelijk en de prijs van het parkeren is te vergelijken met andere dierentuinen. Horeca was prima en de voorzieningen waren schoon en netjes. Wij zelf vinden het erg leuk dat deze dierentuin midden in de stad ligt. Dat is voor ons zeker een pluspunt! Artis doet goed zijn best om de dieren in grotere verblijven te laten verblijven. Dit zie je door de hele dierentuin terugkomen. 

Artis geboorte Netgiraffe 

©Artis

Natura Artis Magistra

Artis is de oudste dierentuin van Nederland, midden in Amsterdam. Ze bestaan al sinds 1838 en ze blijven zich vernieuwen. De hele naam van Artis is: Natura Artis Magistra. Met de geweldige ligging van 14 hectare midden in Amsterdam is Artis een prima combinatie voor een dagje uit in Amsterdam. Sinds 2014 is Artis de trotse eigenaar van Micropia. Micropia toont het meest sterke en tegelijkertijd kleinste leven op aarde: microben. Super interessant om eens te zien omdat wij deze de hele dag met ons meedragen. Al vanaf 2010 is Artis bezig met een vernieuwing. Ben je er al even niet geweest en twijfel je of je weer een keer naar Artis moet gaan? Wij zeggen: doen! ARTIS heeft ruim 700 verschillende diersoorten waar je naartoe kunt. Kom genieten van de gezellige pinguïns die vrolijk heen en weer lpen, kijk hoe sierlijk de giraffen zijn of ga gezellige eten bij één van de parkrestaurants. BIj Artis is meer te zien dan alleen maar dieren. Zo kun je een kijkje nemen bij de imposante kunstcollectie of bij de zoölogische bibliotheek. Ga ook zeker even kijken bij het planetarium! Wist je dat Artis maar liefst 27 monumentale, historische gebouwen heeft? Als je bij Artis bent moet je niet vergeten om ook even een kijkje te nemen bij de Vlindertuin. Artis is erg leuk om in bijvoorbeeld de Meivakantie, herfstvakantie, zomervakantie of voorjaarsvakantie te bezoeken! Wanneer je ook gaat bij Artis is het leuk! Elk jaar komen er meer dan een miljoen bezoekers bij Artis. Dat geeft wel aan hoe populair deze dierentuin is! Pak snel je Artis korting en ga lekker voordelig een dagje weg!

Wist jij dat Artis op het park maar liefst 27 monumentale gebouwen heeft? Kijk dus zeker ook goed om je heen tijdens je bezoek aan Artis! 

Artis en de geschiedenis, lees er hier meer over!

Artis openden op 1 mei 1838 de deuren Zoölogisch Genootschap Natura Artis Magistra.. De oprichters wilden heel graag dat de burgers dichterbij de natuur zouden komen. Als heel snel werd de naam Artis in het leven geroepen. In het begin zag je bij Artis vooral heel veel van de zogenoemde "naturalia". Dit zijn skeletten en opgezet dieren,schepen enzv. Ook zag je er op sterk water gezette specimina. Erg interessant! Uiteindelijk was er te weinig ruimte  en verhuisde de collectie naar het 'Groote' Museum aan de Plantage Middenlaan. Deze werd ook al snel te klein en toen is alles verhuisd naar de Universiteit van Amsterdam. Zo is deze collectie nog een aantal keer verhuisd in de loop der jaren. In eerste instantie was Artis alleen te bezoeken voor leden. Deze leden betaalden de tuin van Artis. Vanaf 1852 mochten mensen die geen lid waren alleen in de september Artis bezoeken.

Artis is begonnen als een tuin met vijver. Ook was er een oranjerie van op de plek waar nu de kinderboerderij is. In eerste instantie waren er bij Artis  apen, herten, papegaaien en een "Surinaamse boskat. Langzaam breide Artis uit tot de prachtige dierentuin die het nu is.  In 1938 vierde Artis het honderdjarige bestaan. Helaas dreigde kort hierna ook een faillissement. Alle grond en gebouwen van Artis werden toen verkocht aan de gemeente Amsterdam.  Gelukkig gaat nu weer alles goed met Artis en kunnen ze elke dag vele bezoekers blij maken.

Artis, veel verschillende activiteiten te doen

Artis is natuurlijk een prachtige dierentuin waar je de mooiste dieren kunt bekijken maar wist je dat Artis nog veel meer heeft te bieden? Elke dag worden er verschillende leuke activiteiten georganiseerd waar jij als bezoeker van Atris aan mag meedoen. o is er bijvoorbeeld een leuke speurtocht door het park zodat je zeker weten alle dieren ziet. Regelmatig worden er dieren geboren en hier kun je ook een kijkje bij nemen. Misschien vind jij het wel erg leuk om eens te zien hoe de dieren verzorgd worden door de dierenverzorgers. Dit kan allemaal bij Artis! Ook worden er regelmatig verschillende lezingen en cursussen gehouden welke erg boeiend zijn. 

Artis heeft ook regelmatig leuke evenementen en feestjes. Deze kun je namelijk gewoon geven bij Artis! Artis zorgt er dan voor dat er heerlijk hapjes en genoeg drankjes zijn. De feesten worden gegeven in speciale ruimtes dus als jij een bezoeker van Artis bent heb je hier helemaal geen last van. Zijn jullie op zoek naar een leuk idee voor een kinderfeestje? Ook dat kan bij Artis!

Elke eerste Dinsdag van de maand organiseert Artis interessante lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Super interessant en leuk om een keer heen te gaan. Uiteraard met korting!

Artis bijzondere dierenverblijven

Als je rondloopt bij Artis zie je dat er in deze dierentuin heel veel aandacht is besteedt aan de natuurlijke leefomgeving van dieren die bij Artis wonen. Als je kijkt zie je dat artis probeert om deze omgeving zoveel als het kan na te boosten en dat is natuurlijk super fijn voor de dieren die bij Artis wonen. Bij Artis is veel te doen en te zien. Wij willen graag voor jullie een aantal bijzondere verblijven uitlichten zodat je goed bent voorbereid voordat je naar deze dierentuin gaat.
Je hebt bij Artis de volgende verblijven waarvan wij vinden dat je ze echt even gezien moet hebben. Natuurlijk heeft Artis nog veel meer te bieden dan onderstaande verblijven.

 • Afrikaans savannelandschap. Hier zie je prachtige giraffen welke erg leuk zijn om naar te kijken.
 • Het wolvenbos. Hier moet je even geweest zijn. Wie weet kom jij wel oog in oog met een echte wolf! Spannend!
 • Het insectarium. Dit is de grootste ter wereld! Hou jij van insecten? Dan zul je hier heel blij worden!
 •  Het vlinderpaviljoen. Hier zul je je ogen uitkijken! Blijf af en toe even stilstaan, want er is zoveel om naar te kijken!

Artis restaurants om even tot rust te komen

Artis heeft verschillende restaurants waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. De restaurants van Artis maken allemaal hele bewuste keuzes bij het samenstellen van de menu's. Neem jij liever je eigen brood en drinken? Ook geen probleem! Bij Artis zijn verschillende plekken waar je heerlijk even op een bankje kunt zitten.

Bekijk hier de plattegrond van Artis.

Artis korting in de herfstvakantie

Ga in de herfstvakantie naar Artis toe. Je kan er een hele spannende speurtocht doen, neem een kijkje naar onze planeet vanaf bovenaf of stel al je vragen aan de preparateurs. Hun zetten dieren op. Spannend! Natuurlijk kun je gaan met bovenstaande Artis kortingen.

Artis openingstijden

Je kan het hele jaar door, elke dag van de week bij Artis terecht.

 • 1 November tot 28 Februari: 09:00 tot 17:00
 • 1 Maart tot 31 Oktober: 09:00 tot 18:00
 • ZOOmeravonden: elke zaterdag in juni, juli en augustu9.00 uur - zonsondergang

Artis ZOOmeravonden

Elk jaar in de maande juni, juli en augustus opent ARTIS elke zaterdag de deuren tot zonsondergang. Extra lang genieten van deze bijzondere dierentuin! In deze maanden zijn er verschillende leuke activiteiten. Ook zal er elke Zoomeravond een live optreden zijn van een bekende artiest. Als je een gewoon entreekaartje koopt kun je op een Zoomeravond overal van genieten en hoef je niks extra te betalen. 

Artis Adres 

Plantage Kerklaan 38-40

1018 CZ Amsterdam

T. 0900-2784796

TIP: Download de Artis app voor de plattegrond, agenda en routes!


ARTIS REVIEW

Ben jij wel eens bij Artis geweest? Laat ons dan onderaan deze pagina je ervaring weten! Wij zijn  benieuwd en je helpt er de overige bezoekers ook mee. Dank je wel!

 

 

artis korting

Ervaringen Artis:

 

4 Reacties

Liv
30 juni 2018
1
Artis is een dierentuin die we af en toe bezoeken. Eens in de 3 jaar nemen we een kijkje bij Artis. Wij vinden het jammer dat er bijna geen Artis korting te krijgen is op dit moment. Wel kopen we onze entreekaarten altijd liever online zodat we de rij bij de kassa kunnen skippen. We hopen dat er gauw een toffe deal online komt te staan zodat we weer een keertje kunnen gaan met elkaar.
admin
06 juli 2018
1.1
Hoi Liv, dank je wel voor jouw reactie op de Artis korting. Er is inderdaad niet heel gauw een Artis korting online, maar hou ons in de gaten via Facebook! Hier plaatsen we alle dierentuin kortingen voor jullie! Groetjes Nicole
Miranda
27 juni 2018
2
Artis is DE dierentuin in hartje Amsterdam. Ik vind dat je hier eigenlijk echt een keer geweest moet zijn. Het is niet één van de grootste dierentuin, maar zeker de moeite waard. Achter de olifanten zit een leuke speeltuin voor de kinderen. Dit is een erg leuke speeltuin voor de kleintjes. De dieren zouden in iets grotere hokken mogen. Ondanks dat Artis een wat kleinere dierentuin is vermaken wij ons er altijd prima de hele dag. Wat wij ook heel fijn vinden aan Artis is dat er aardig wat vrijw
admin
28 juni 2018
1.2
Hoi Miranda, een dierentuin hoeft inderdaad niet heel groot te zijn om het er leuk te hebben. Wij combineren ons dagje Amsterdam ook vaak met een bezoek aan Artis. Erg leuk en prima te combineren! Hou ons in de gaten voor de beste Artis korting!Dank je wel voor de speeltuin tip! Groetjes Nicole

Reageer

Annuleren

artis korting checken

Nicole checkt elke dag voor jullie de Artis korting zodat je nooit meer teveel zult betalen voor een entreekaartje voor een dagje Artis. Nicole kijkt of de actuele kortingen nog kloppen en of er nog nieuwe Artis kortingen zijn waar jullie gebruik van kunnen maken.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.