AquaZoo Friesland korting pak je hier

aqua zoo kortingen en aanbiedingen

Aqua Zoo Friesland korting 2018

Aqua Zoo korting nodig? Dan ben je hier goed! Ben jij wel eens in AquaZoo Leeuwarden geweest? Laat ons dan onderaan deze pagina weten hoe het was! Zijn er dingen die je erg leuk vond of misschien wel helemaal niet? Of heb jij een leuke tip voor andere mensen die Aqua Zoo Friesland gaan bezoeken? We horen het graag! Bekijk hier onder snel welke Aqua Zoo korting je op dit moment kunt pakken! Is er geen Aqua Zoo korting welke naar wens is? We verversen elke dag de kortingen dus hou ons in de gaten. Je bent op zoek naar een goede korting voor een dagje AquaZoo Friesland in Leeuwarden. En dan zit je hier goed! Elke dag zoeken wij voor jullie het internet af om de beste Aqua Zoo korting hier neer te kunnen zetten. Hieronder zie je alle kortingen die we gevonden hebben op een rij staan. Als je gebruikt maakt van één van onderstaande kortingen dan zul je zeker weten nooit meer teveel betalen voor een dagje naar dierentuin. Pak snel hieronder je korting voor AquaZoo Friesland en wij wensen je alvast veel plezier!

  • Aqua Zoo korting

Je kunt op veel verschillende manieren aan een leuke Aqua Zoo korting komen. Wij doen elke dag ons best om de beste Aqua Zoo korting te zoeken zodat jij lekker voordelig een dagje naar deze dierentuin in Friesland kunt gaan. Door gebruik te maken van een Aqua Zoo korting kun je in sommige gevallen maar zo een korting van 50% pakken per persoon! Dat zou natuurlijk mooi meegenomen zijn, helemaal als je met een heel gezin een dagje naar Aqua Zoo Friesland gaat.

  • Aqua Zoo Friesland korting voor een voordelig dagje uit

Wij hebben een leuke Aqua Zoo korting gevonden voor jullie. Je kunt nu meebieden en korting pakken op een dagje Aqua Zoo voor twee personen bij Vakantieveilingen. Meebieden is helemaal gratis, maar let op heb jij het winnende bod dan ben je verplicht om de veiling af te nemen. Ga dus niet klakkenloos zitten bieden! Normaal betaal je voor €34,- voor twee entreekaarten. Zorg dus dat het bod dat je neerlegt niet hoger zal zijn.

  • Aqua Zoo korting postcodeloterij

Wil jij graag met een leuke korting naar Aqua Zoo? Kijk dan eens in de postcodeloterij agenda. Hier kun je namelijk een Aqua Zoo korting uit pakken van €5,- per persoon. Er kunnen met deze Aqua Zoo korting maximaal 4 personen €5,- korting krijgen. Het enige nadeel hiervan is dat je lid moet zijn van de postcodeloterij wil je aan deze Aqua Zoo korting komen. Deze Aqua Zoo korting is dus alleen maar interressant als je al lid bent van de postcodeloterij en de voordeelagenda thuis hebt liggen. Kijk ook altijd even goed of deze korting je net zoveel Aqua Zoo korting zal geven als de kortingen die hierboven staan.

  • Aqua Zoo korting via het WNF

Ben jij Ranger bij het Wereld Natuur Fonds? Dan heb je geluk! Je krijgt als Ranger namelijk een Aqua Zoo korting van €3,- per persoon met een maximaal van 4 personen. Er kunnen met deze Aqua Zoo korting dus maar liefst 4 mensen een leuke korting pakken. Ben je geen Ranger? Dan kun je helaas ook geen gebruik maken van deze Aqua Zoo korting. Kijk dan eens bij bovenstaande Aqua Zoo kortingen om toch voordelig een dagje naar Aqua Zoo te gaan.

  • Aqua Zoo korting via ING

Is jouw bank de ING? Dan kun je nu een Aqua Zoo korting pakken van maar liefst €7,50 per persoon! Bij de ING werken ze met punten die je kunt inleveren op de speciale webshop. Je kunt met deze actie per persoon 1 kortingsbon gebruiken en je zult de code die je krijgt moeten verzilveren op een speciale Aqua Zoo kortingpagina van ING. Je kunt alles van deze Aqua Zoo korting terugvinden op de website van de ING Bank.


Aqua Zoo Friesland met echte pinquins!

Voor het leukste uitje In Leeuwarden  moet je bij Aqua Zoo zijn. Hier is het genieten geblazen van alle mooie dieren die ze in deze dierentuin hebben. Wat super leuk is om bij Aqua Zoo te doen is op het strand wandelen met echte pinguïns. Deze ervaring vergeet je niet snel meer! Er zijn hier veel verschillende dieren en wat dacht je ervan om oog in oog te staan met ijsberen? Nergens in Nederland kan dat zo dichtbij als in Aqua Zoo! Aqua Zoo is vanwege de vele speelgelegenheden ideaal voor kleinere kinderen. Ook zijn hier geen hoge hekken met daarachter gevaarlijke dieren. Wat wij erg leuk vonden om te doen was door het verblijf van de Maki’s en Walibi’s lopen! Je bent zo dichtbij deze dieren. Erg bijzonder! Bij Aqua Zoo kun je ervoor kiezen om netjes de wandelpaden te volgen maar je kunt ook zelf op avontuur gaan en de andere paden nemen. Welke neem jij? Welke keuze je ook zult maken, bij Aqua Zoo is genoeg te zien. Wandel langs de pinguins, apen en kangeroes! Bij Aqua Zoo zijn twee plekken waar je even lekker rustig wat kunt eten en drinken. Verder is Aqua Zoo geen extreem grote dierentuin, maar juist hierom geliefd! Pak snel je Aqua Zoo korting en ga voordelig een dagje op pad!

Imressie Aqua Zoo

©Aqua Zoo

Aqua Zoo Friesland onze ervaring

We hadden een leuke Aqua Zoo korting gevonden dus besloten om een kijkje te gaan nemen bij deze dierentuin. Onze eerste kennismaking met Aqua Zou was in het begin niet heel goed. Toen we aankwamen vonden we het er erg klein uitzien. Maar dit was geheel onterecht. Wat is het hier leuk! Waar onze kinderen erg van genoten was dat er veel dieren te zien zijn en juist omdat het wat kleiner is kunnen ze dit met gemak zelf lopen. Bij Aqua zoo hebben ze zeeleeuwen welke in natuurlijk water zwemmen en niet in een “zwembad” dit was voor ons een dikke pluspunt voor Aqua Zoo! Wat ook erg tof was is het krokodillenverblijf. Het park was schoon en zag er goed uit ondanks dat we in de herfst zijn geweest. Horeca vonden wij zelf iets minder omdat er een beperkte keuze was. Hier zouden ze nog iets aan kunnen verbeteren. 

Aqua zoo Friesland geschiedenis

Aqua Zoo is al van verschillende eigenaren geweest. Zo is Aqua Zoo in 1993 geopend en was het toen nog een otterpark. Het was toen van Stichting Otterstation Nederland. Helaas liep dit minder goed als verwacht en is het verkocht aan Libema. Dit is tevens nu ook de huidige eigenaar. Tussendoor is Aqua Zoo nog in handen geweest van Zodiac Zoos welke tevens ook de eigenaar is van Dierenpark Wissel en Zoo Parc Overloon. Sinds 2003 is het park geopend als Aqua Zoo Friesland.

3 bijzondere dieren bij Aqua ZOO

Roelroel
Wij hadden er nog nooit van gehoord, maar de roelroel bestaat echt. En je kunt hem zien bij Aqua ZOO in de Naturama. Roelroel is wen vogel die we ook wel zouden kunnen kennen als de gekuifde bospatrijs. Deze vogel valt eigenlijk direct op tussen de andere vogels omdat hij een vrij opvallend uiterlijk heeft.
Dit diersoort is dankzij het uiterlijk behoorlijk opvallend. Ze kunnen vliegen, maar blijven het liefst lekker laag op de grond.

Douroucouli
Ooit wel eens gehoord van de douroucouli? Misschien ken je zijn andere naam wel, dat is namelijk nachtaapje. Weet je waarom dit aapje zo heet? Omdat dit de enige apensoort is wat lekker de hele nacht wakker blijft. Wil je er graag eentje zien bij de Aqua Zoo? Dan moet je een kijkje nemen bij de Naturama van Aqua Zoo Friesland. We kunnen niet beloven dat je er eentje zult zien want vaak liggen ze lekker te luieren overdag.

Kookabura
Bij Aqua ZOO hebben ze nu wel een heel bijzonder vogel! De Kookabura! Waarom is deze vogel nou zo bijzonder? Omdat het een lachvogel is! Het kan maar zo zijn dat jij op je gemak door Aqua Zoo loopt en je ineens iets hoort lachen en dit dan de Kookabura is!

Aqua Zoo Friesland parkeren

Komen jullie met de auto naar Aqua Zoo? Recht tegenover Aqua Zoo kun je tegen betaling parkeren. Het is een prima parkeerplaats en op loopafstand van Aqua Zoo. Helaas is er voor het parkeren eigenlijk nooit een Aqua Zoo korting beschikbaar.

Aqua Zoo bereiken via openbaar vervoer

Wie er met het openbaar vervoer naar Aqua Zoo wilt gaan, dit is goed te doen. Neem de trein naar Centraal Station Leeuwarden. Vanaf hier kun je de  Arriva-lijnen 51 of 62 of de Qbuzz-lijnen* 13, 19 of 20 nemen. Stap dan uit  bushalte ‘Kleine Wielen’. De bushalte is erg dicht bij Aqua Zoo.

Rolstoelen toegankelijk bij Aqua Zoo 

AquaZoo Friesland is een dierentuin welke zeer goed toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. Tijdens je verblijf in Aqua Zoo zul je op sommige plekken wat hulp nodig hebben, maar hiervoor zijn genoeg medewerken in Aqua Zoo aanwezig om je te helpen hiermee. Helaas zijn de Zeehondensafari en de roeibootjes niet toegankelijk voor bezoekers met een rolstoel. Tevens is er een rolstoeltoilet aanwezig bij Aqua Zoo. Wil je graag een rolstoel lenen? Mail dan even naar info@aquazoofriesland.nl.

Aqua Zoo ligt in het mooie Friesland

Ben jij wel eens in Friesland geweest? Zo niet, dan moet je echt eens gaan. Het is erg leuk om je uitje naar Aqua Zoo te combineren met een dagje Friesland. Als je hier bent zul je zien dat het onze waterrijkste provincie is en erg geliefd is bij mensen die graag doen aan watersportrecreatie. Als we kijken naar Friesland zien we dat er veel toeristen naartoe komen. En dit is natuurlijk ideaal voor de Friese economie.
Naast het bezoeken van Aqua Zoo, een bootje huren of wandelen zou je ook eens een kijkje moeten nemen in één van de leuke historische stadjes die Friesland heeft. Denk eens aan Leeuwarden bijvoorbeeld, welke lekker dichtbij Aqua Zoo is. Zeker de moeite waard om eens te bezoeken! 

Aqua Zoo arrangementen

Erg leuk bij Aqua Zoo zijn de arrangemten. Zo zijn er arrangementen voor groepen, scholen of kinderfeestjes. Op deze manier kun je een dag Aqua Zoo helemaal aanpassen aan het gezelschap waarmee je bent. Wat wij zelf erg leuk vinden is de "meet en greet"met een diersoort bij Aqua Zoo. Je kunt dan samen met een verzoger bijvoorbeeld een pinguin of kangeroe van dichtbij bekijken. De verzoger zal je dan alles vertellen over de dieren. Erg leerzaam en erg leuk! Alleen te boeken voor groepen. 

Speeltuinen om heerlijk te spelen bij Aqua Zoo

Bij Aqua Zoo hebben ze vooraan in het park een toffe speeltuin. Hier kunnen kinderen heerlijk spelen en de ouders een heerlijk hapje en drankje kunnen nuttigen terwijl de kinderen in de gaten gehouden kunnen worden. Wat ook erg leuk is zijn de avonturenroutes van Aqua Zoo. Zo loop je via stoeren boomstammen over de slootjes, is er een trekvlot waarmee je het moeras kunt oversteken en kun je van de ene steen naar de andere springen! Op deze manier ontdek je Aqua Zoo op een hele andere manier! Wist jij ook dat Aqua Zoo de grootste airtrampoline van Friesland heeft? Halverwege Aqua Zoo kom je de roeiplas tegen. Pak de roeiboot of waterfiets en geniet!

Aqua Zoo openingstijden 

Aqua Zoo kun je het hele jaar door bezoeken.

Januari 10.00 – 16.00 uur
Februari 10.00 – 16.00 uur
Maart 10.00 – 17.00 uur
April 10.00 – 17.00 uur
Mei 10.00 – 18.00 uur
Juni 10.00 – 18.00 uur
Juli 10.00 – 18.00 uur
Augustus 10.00 – 18.00 uur
September 10.00 – 17.00 uur
Oktober 10.00 – 17.00 uur
November 10.00 – 16.00 uur
December 10.00 – 16.00 uur

 

Aqua Zoo prijzen 

 

Kinderen tot 2 jaar hebben gratis entree bij Aqua Zoo Friesland.

Aan de kassa € 16,50
Online prijs zonder datum € 14,50
Online prijs met datum – maandag t/m vrijdag € 12,50
Online prijs met datum – weekend en vakanties/feestdagen € 14,00

 

Aqua Zoo adres

Aqua Zoo

De Groene Ster 2

8926 XE Leeuwarden

T. 0511-431214

Tegenover Aqua Zoo kunt u tegen betaling parkeren


 

©Libema attractieparken youtube

Aqua Zoo korting vind je natuurlijk bij Korting Dagje Dierentuin!

 

 

korting aqua zoo friesland

Ervaringen Aqua Zoo Friesland:

 

2 Reacties

Linda
27 juni 2018
1
Aqua zoo is een wat kleinere dierentuin, maar dat vinden wij juist heel erg fijn. Je kunt hier lekker rustig rondlopen en hebt bijna geen last van andere mensen omdat het niet zo massaal is. Voor ons heel erg fijn. We komen gemiddeld drie keer per jaar bij AquaZoo en zijn zeker van plan om nog vaker te komen! Helaas zijn er niet zo heel erg veel kortingen te krijgen maar een entreekaart is al best goedkoop dus dat geeft niet. De dieren hebben het in deze dierentuin ook erg goed. Dit wil nog wel
admin
27 juni 2018
2
Hoi Linda, dank je wel voor het delen van je ervaring met Aqua Zoo. Leuk dat jullie het er zo naar jullie zin hebben! Groetjes Nicole

Reageer

Annuleren

aqua zoo friesland korting

De Aqua Zoo Friesland korting die je hier ziet staan is nagekeken door Nicole.

Nicole zoekt voor jullie elke dag de beste Aqua Zoo kortingen op zodat jullie een goede korting krijgen op jullie entreekaart. Ook kijkt Nicole of alle kortingen nog actueel zijn en of er eventueel nieuwe kortingen zijn. Op deze manier kunnen jullie voordelig een dagje naar Aqua Zoo Friesland.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.