Apenheul korting voor voordelige kaartjes

apenheul korting op kaartjes en tickets 

 

Apenheul korting 2018 op tickets en kaartjes

Apenheul korting pak je via deze pagina! Regelmatig is er een leuke Apenheul korting en aanbiedingen te vinden op Apenheul tickets. Deze kortingen zorgen ervoor dat je lekker voordelig tickets kunt scoren voor een dagje Apenheul! Bekijk de beste Apenheul kortingen hieronder allemaal! Natuurlijk kun je ook Apenheul kaartjes bestellen op de website van de Apenheul, maar deze korting is vaak lager en dan betaal je alsnog teveel voor Apenheul tickets! Verder lees je hier alles over parkeren Apenheul, Apenheul openingstijden en vind je ook de entreeprijs Apenheul en het Apenheul adres. Pak snel jouw Apenheul korting en ga lekker voordelig een dagje apen kijken!


 • Apenheul korting tot wel 50%  via veiling ⇐ Helaas is deze veiling nu even offline

Apenheul korting tot wel 50% !Je kunt nu meebieden op een entreekaartje van de Apenheul voor 1 persoon. Meebieden is gratis en brengt je vaak de meest hoge korting! Win die veiling en pak een voordelige entree Apenheul! Let wel even op dat je niet over de normale enteeprijs heen zult gaan van de Apenheul. Ook komen er meestal nog administratiekosten bij. Regelmatig zijn er acties waarbij ze deze niet hebben, maar check dit even voordat je gaat bieden!

 • Apenheul entree gratis

Bij de Apenheul hebben de kinderen t/m 2 jaar gratis entree. Een entree is dan dus helemaal gratis en dat is een Apenheul korting van wel 100% !Zijn jouw kinderen iets ouder? Ook dan mogen ze  met een leuke korting naar binnen want er is bij de Apenheul namelijk ook een speciale korting voor oudere kinderen. Ga gauw naar de Apenheul en pak een gratis entree!

 • Apenheul korting op andere manieren

Als je een dagje naar de Apenheul wilt kun je op verschillende manieren een leuke Apenheul korting pakken. Hieronder laten we jou graag een aantal manieren zien hoe je een Apenheul korting kunt pakken. Normaal betaal je bij de kassa van de Apenheul € 22,50 voor een entreekaart voor een volwassen iemand en als je een entreekaart voor de Apenheul nodig hebt voor een kind t/m, 12 jaar dan betaal je normaal gesproken  €19,50. Kom je met de auto? Dan zul je ook een parkeerkaart moeten kopen. Deze zijn op moment van schrijven €8,30.  Je kunt al snel een Apenheul korting van 45% pakken als je onderstaande tips door gaat lezen.

 • Apenheul korting in de veiling

Online zijn twee veiling websites waar je regelmatig kunt meebieden op entreekaartjes voor de Apenheul. Dit kan je heel erg veel korting opleveren, maar hou wel altijd in de gaten dat je niet over de normale entreeprijs heen gaat bieden! Dit wil nog wel eens voorkomen als meerdere mensen tegen elkaar gaan opbieden. Ook moet je altijd even rekening houden met de administratiekosten die erbij komen als je de veiling wint. Deze zijn meestal rond de €5,- per gewonnen veiling. Je kunt meebieden bij Vakantieveilingen en bij Ticketveiling voor entreekaarten.

 • Apenheul korting via Veronica en NU

Wij hebben een leuke Apenheul korting gevonden voor jullie! Je kunt nu namelijk een korting voor de Apenheul krijgen van maar liefst €10,- per persoon via Veronica of via NU. Normaal betaal je voor de Apenheul €22,50, maar via Veronica of NU betaal je maar €12,50 voor een entreekaartje. Dat is nog eens een leuke aanbieding! Dit Veronica Apenheul entreekaartje is geldig tot 1 t/m 30 juni 2018 en je moet nog wel een parkeerkaart kopen als je naar de Apenheul gaat met de auto. 

 • Apenheul entree gratis als WNF lid 

Als jij lid bent van het WNF dan heb je geluk! Je mag dan als ranger eenmaal per jaar gebruik maken van een Apenheul gratis entree! Dit is heel erg leuk want normaal betaal je voor een kind bij de Apenheul €19,50. Ben jij dus lid van het WNF? Check dan de voorwaarden van deze Apenheul korting even goed en ga gratis naar de Apenheul. Bekijk hier de info over deze Apenheul gratis entree

 • Apenheul korting via spaarprogramma

Hoge Apenheul korting via een spaarprogramma. Je kunt al een aantal jaar bij de Jumbo meedoen aan de spaaractie Dagje uit.  Als je meedoet aan deze spaaractie dan kun je maar liefst een Apenheul korting krijgen die kan oplopen tot wel € 15,- per persoon! Dit is zeker de moeite waard dus, Hoe hoog deze korting zal zijn heeft  ermee te maken op welke dag je naar de Apenheul wilt gaan. Het nadeel van deze spaaractie is dat ze entreekaartjes gauw uitverkocht zijn.

 • Apenheul korting d.m.v. lidmaatschap

Als je lid bent van bepaalde organisaties of loterijen kun je ook een leuke korting pakken. Zo kun je bij de ANWB een korting pakken welke op kan lopen tot wel €5,- per persoon. Zo kun je ook een leuke korting pakken via BankGiro Loterij en vaak zit er in de voordeelagenda van de Postcode loterij ook een leuke kortingsbon. Voor de voorwaarden van deze actie willen we je graag adviseren om even op de website van deze aanbiedingen zelf te kijken. 

 • Korting via de Apenheul zelf

De Apenheul zelf heeft ook een korting als je online de entreekaartjes koopt. Als je online je entreekaart koopt bij de Apenheul dan krijg je €1,- korting per persoon. Als je op Facebook laat zien dat je online je entreekaartje hebt gekocht krijg je nog eens een keer €1,- korting en als je dan ook nog eens op een "voordeeldag"naar de Apenheul gaat krijg je nog eens €3,50 korting. Dat is in totaal een korting van €5,50. Je hoeft de e-tickets niet uit te printen als je op deze manier je entreekaart koopt. Een voordeeldag bij de Apenheul zijn alle maandagen en alle vrijdagen welke niet in een vakantie of op een feestdag vallen. 

 • Apenheul kaartjes €10 euro

Regelmatig zijn er leuke speciale abonneedagen van bijvoorbeeld het blad De Stentor waardoor je als abonnee Apenheul kaartjes voor €10,- kunt krijgen. Helaas is er nu bij ons geen Apenheul kaartjes 10 euro actie bekend. Weet jij er wel eentje? Laat het ons weten! Zodra deze korting weer actief is zullen wij deze direct online plaatsen voor jullie!


Apenheul spotpakket

Apenheul spotpakket moet je eigenlijke wel hebben als je een dagje op bezoek gaat bij de Apenheul. In dit spotpakket zit een gave rugtas met pet, verrekijker en onderzoekersboek.Op deze manier kun je alle apen die in de Apenheul wonen goed zien en weet je zeker dat je er geen eentje mist! Je kunt een Apenheul spotpakket kopen voor maar €5,- Wij adviseren om dit wel te doen want onze kinderen vonden het geweldig! Als je het helemaal goed wilt doen, kun je een Apengids erbij kopen. Hierin staan alle apen die wonen in de Apenheul en ook nog eens alle leuke feitjes en weten over deze apen! 

Apenheul parkeren

Apenheul heeft genoeg parkeerplekken voor al haar bezoekers. Het is een klein stukje lopen vanaf de parkeerplaats naar de Apenheul zelf. Ongeveer 10 minuten. Je loopt door natuurpark Berg&Bos. Erg leuk om doorheen te lopen. Onderweg kunnen de kinderen allemaal vragen beantwoorden die te maken hebben met de apen die je in de Apenheul ziet. Je kunt een dagkaart voor het parkeren kopen bij de kassa van de Apenheul. Ook kun je bij de parkeerplaats zelf betalen. Ben je maar een paar uurtjes naar de Apenheul geweest? Betaal dan bij de parkeerplaats. Dit is voordeliger!  iIs het erg druk bij de Apenheul dan parkeer je ietsje verder. 

Apenheul review, help ons met jouw mening

Heb jij ervaring met de Apenheul? Laat ons en onze bezoekers onderaan deze pagina weten wat je ervan vond! Op deze manier kunnen we iedereen een eerlijke blik geven op de Apenheul. Dank je wel!

Apenheul tickets

Zijn jullie op zoek naar Apenheul tickets & kaartjes? Dan zit je hier goed! Wij zoeken elke dag voor jullie de beste kortingen en aanbiedingen op zodat jullie voordelig aan Apenheul kaartjes kunnen komen. Heb jij een goede manier om aan goedkope Apenheul tickets te komen? Laat het ons weten! Wij staan open voor Apenheul korting tips!

Onze ervaring bij de Apenheul

We hadden onze dochter beloofd dat we dit jaar echt een dagje naar de Apenheul zouden. Afgelopen jaar zouden we al gaan, maar telkens kwam het er niet van. Ze was dan ook helemaal door het dolle heen toen ze hoorde dat we eindelijk zouden gaan! We besloten ons nichtje mee te nemen voor extra plezier!  En natuurlijk hebben we gebruik gemaakt van een leuke Apenheul korting! Apenheul parkeren is ook geen enkel probleem. Er is een zeer grote parkeeplaats bij de Apenheul waar erg veel plek is voor auto's om te parkeren. Bij aankomst kregen de meiden allebei een echt Apenheul spot pakket! In deze tas zaten verschillende spullen waarmee ze de apen van wel heel dichtbij konden bekijken. 

apenheul review eigen gezin

Gelijk aan het begin kwamen de kleine ringstaartmaki's al op ze af. In het begin was dit best een beetje spannend, maar nadat ze er aan gewend waren hadden we dikke schik! Let wel even op dat al je spullen goed opgeborgen zitten want de aapjes zijn snel en gaan er zo vandoor met je spullen. Ook waren er aapjes die heel brutaal zo in de kinderwagen wilden klimmen. Eens even kijken wat daar te halen is! Nadat we verder liepen door de Apenheul heen konden de meiden over verschillende touwen en bruggen klimmen, net als de echte apen. Dit vonden ze erg leuk om te doen! En toen zagen we iets leuks, allemaal kleine aapjes die bij moeders op de rug zaten! Ook in de Apenheul worden natuurlijk een hoop aapjes geboren elk jaar. Super leuk om te zien. Tussen de middag hebben we even heerlijk uitgerust in het restaurant van de Apenheul. Het was er druk, maar de rij viel reuze mee! We konden vrij snel ons eten bestellen. Toen we verder gingen hadden we besloten dat we wel naar de show wilde die de Apenheul elke dag geeft. Let goed op tijdens deze show want eigenlijk kwamen wij ogen tekort. Voordat we naar huis gingen hadden onze meiden nog even een onderonsje met een wel hele grote aap. ;-)

apenheul onderonsje

 

Wij hebben genoten van de apen bij de Apenheul en vonden de apenheul spottasjes helemaal geweldig! Hopelijk gaat de Apenheul deze leuke actie elk jaar organiseren! Wij zijn fan!


© Apenheul Youtube

Apenheul korting i.c.m. een overnachting

Binnenkort een dagje Apenheul in de planning staan en moet je van wat verder weg komen? Of gaan jullie binnenkort gezellig een dagje maar willen jullie gewoon gezellig in de buurt ergens blijven slapen? Kijk dan eens op de website van Zoweg.nl. Hier vind je een hoop leuke Apenheul kortingen voor een overnachting na een dagje Apenheul. Je kan al blijven slapen vanaf €44,50 p.p. incl. entreekaartje voor de Apenheul. Kijk ook eens naar de zeer aantrekkelijke kinderkortingen! Uiteraard staat het hotel in de buurt van De Apenheul. Ook zou je eens kunnen kijken op de website van Hotelspecials. Hier vind je ook altijd zeer aantrekkelijke kortingen voor hotels in de buurt van de Apenheul.

Bij Bungalowspecials hebben ze de leukste bungalows met korting die dicht bij de Apenheul in de buurt liggen. Er is al een bungalow beschikbaar voor 4 personen vanaf €121,-  Zeker de moeite waard dus om eens een kijkje te nemen op de website van Bungalowspecials. Bekijk hier alle Apenheul bungalow korting!


Apenheul, dagje uit tussen de apen

Midden op de Veluwe op nog geen uur rijden vanaf Amsterdam, aan de rand van Apeldoorn ligt De Apenheul. Midden in natuurpark Berg en Bos. Een gezellige dierentuin waar je eigenlijk een keer geweest moet zijn. De aapjes lopen om je heen en als het voedertijd is komen ze van alle kanten uit het bos aangesneld. Waar je ook kijkt in De Apenheul, overal zie je aapjes hangen en slingeren. En de kindjes kunnen precies hetzelfde doen in de speeltuinen die je tegenkomt in De Apenheul. Er zijn maar liefst 10 speelplekken en 4 horecaplekken in De Apenheul. Je snapt natuurlijk wel dat dit genieten geblazen is! In de Apenheul zie je aapjes uit Afrika, Azie en Zuid-America. De Apenheul bestaat al sinds 1971. Op onze website hebben we alle Apenheul korting, aanbiedingen en acties op een rij gezet. Zo betaal je nooit meer teveel voor een dagje plezier in De Apenheul! Als je de Apenheul binnen gaat zorg dan dat je een tas hebt die goed dicht kan. De aapjes klimmen namelijk zo in je tas en pikken er van alles uit. Leg ook geen kostbare spullen in de mand van de buggy/kinderwagen want deze ben je dan ook zeker weten kwijt na een bezoek aan De Apenheul.  De Apenheul is een dierentuin die anders is dan alle andere dierentuinen in Nederland. Vaak zie je in dierentuin dieren als leeuwen, beren, tijgens, giraffen enzv, Bij de Apenheul hebben ze allemaal apen. Erg leuk om eens heen te gaan. Je vindt de Apenheul aan de rand van Appeldoorn, natuurpark Berg en Bos. Als we kijken naar hoe groot de Apenheul is dan zien we dat dit maar liefst om 200 hectare gaat. Alle apen die in de Apenheul leven komen uit Afrika. Wat wij erg fijn vinden aan de Apenheul is dat de dieren hier vrij kunnen rondlopen. Natuurlijk kunnen bij de Apenheul niet alle apen zomaar los lopen. Denk aan een Orang Oetang of een gorilla. Deze apen zitten op eilanden welke je van een afstand kunt bekijken. 

Sinds Augustus 2017 is de Apenheul weer een apensoort rijker: de baardsaki. De Apenheul heeft al 37 soorten apen en met deze aanwist zijn het er maar liefst 38. Je kunt deze nieuwe apensoort eigenlijk niet missen. Deze aap heeft een grappig bolletje op het hoofd en een mooie grote dikke lange staart. Wat erg bijzonder is is dat er in Europa nog maar drie andere dierentuinen zijn waar de baardsaki leeft. Gauw opzoeken als je in de Apenheul bent! Bij de Apenheul kun je twee baardsaki's zien.

Apenheul heeft een aantal best bijzondere apen

Als jullie naar de Apenheul gaan dan zul je een aantal zeer bijzondere apen tegenkomen. Wij zullen 4 apen gaan omschrijven welke zeker de moeite waard zijn om te bekijken tijdens jullie Apenheul bezoek. In totaal zijn er rond de 300 apen in de Apenheul waarvan de helft losloopt!

 1.  Huzaaraap: als je het hebt over de snelste aap van alle apen, dan hebben we het over de Huzaaraap! Wauw, wat is deze snel! De Huzaaraap kan tot maar liefst o KM per uur halen! Dat is snel he? Wij houden hem niet bij op de fiets. De Huzaaraap die je bij de Apenheul ziet heeft zijn naam te danken aan het leuke witte snorretje die zpwel bij het mannetje en het vrouwtje te zien is. Kijk maar eens goed als je hem gevonden hebt!
 2. Blauwoogmaki: dit is best een hele bijzondere aap. Het is namelijk zo dat er van deze apen in het wild nog minder dan 1000 stuks leven. Dat is erg weining. Deze aap behoort tot de 25 meest bedreigde primaten. Uiteraard wil de Apenheul voorkomen dat de Blauwoogmaki uit zal sterven en daarvoor is er een speciaal fokprogramma opgezet. 
 3. Noordelijke Witwanggibbon: dit is een hele gezellige aap in de Apenheul! De noordelijke witwanggibbon laat namelijkn graag van zich horen! Als jij op je gemak een rondje door de Apenheul loopt is de kans groot dat je deze aap zult horen. Wat leuk om te weten is dat het vrouwtje en het mannetje allebei hun eigen zang hebben Als ze net geboren zijn zingen ze allemaal dezelfde variant. Dit gaat pas veranderen als ze een jaar of vijf zijn. Apen zingen om hun territorium af te bakenen. 
 4. Zwarte brulaap: grote kans dat je de Zwarte brulaap ook zult horen als je door de Apenheul loopt. Het is zo dat deze app het meeste lawaai kan maken van apen ter wereld! En dat is echt heel erg hard! Hij kan zelfs tot wel 90 decibel gaan! De brul van de Zwarte brulaap kun je 5 km verderop ook horen!. 

apenheul korting

Apenheul geschiedenis

De Apenheul is In 1971 opgericht door Wim Mager. In het begin was de Apenheul een hobby van hem die uit de hand gelopen was. In het begin had hij alleen een aantal apen thuis. Dit liep al best snel uit de hand omdat er jonge apen geboren werden. HIerna is de Apenheul verder gegaan in een voormalige bloemenhal. Vanaf het begin af aan is hij voorstander geweest van het feit dat de aapjes los kunnen lopen. Toen werd in 1976 de Apenheul nog verder uitgebreid. De gorilla’s kwamen en de eerste gorillababy die werd in 1979 geboren. Helaas was daar in 1981 een grote brand welke ervoor zorgde dat de blokhut helemaal af brande. Na deze brand hebben ze alles weer opgebouwd en zelfs verbeteringen aangebracht. Ook zijn er sindsdien meer verschillende soorten apen te zien in de Apenheul. Voor de kleine bezoekers worden er leuke speeltoestellen neergezet en er zijn verschillende tentoonstellingen te zien. De oorichter van de Apenheul heeft in 1997 een tweede park gebouwd in Frankrijk. Ook hier was helaas in 2002 een fikse brand welke een zeer groot deel van het entreegebouw heeft verwoest. De meeste mensen kennen Bongo nog wel. Deze zilvergorilla stierf op 33 jarige leeftijd in 2005. Hij heeft 30 jaar in de Apenheul geleefd. Helaas is oprichter Wim Mager in 2008 overleden op een leeftijd van 67 jaar. 

Voorouders ontmoeten bij Apenheul

Iedereen weet waarschijnlijk wel dat mensen erg op apen lijken. En dat is echt zo. Kijk maar eens naar hoe ze zich bewegen en reageren op bepaalde dingen. Maar hoeveel weet jij nu eigenlijk van deze leuke en intelligente apen? Als je meer wilt weten over de apen dat zit je in de Apenheul helemaal goed. Je kunt hier natuurlijk in alle rust naar de veel verschillende soorten apen kijken, maar wist je dat je er ook een hoop kunt leren over de apen? Erg leuk is dat. Je kunt namelijk op een aantal plekken in de Apenheul vrolijke medewerkers tegenkomen die je graag alles vertellen over de apen. Schroom dan ook niet om met je vragen naar ze toe te lopen als je ze ziet. Verder zijn er natuurlijk bij de Apenheul een aantal leuke en interactieve shows waarbij je ook veel te weten komt over de apen!

Honden toegestaan bij de Apenheul en toegang met rolstoel

Bij de Apenheul mogen honden en andere huisdieren niet mee naar binnen vanwege de loslopende apen. LET OP: de Apenheul vraagt met klem om je hond niet in de auto achter te laten! Als je wilt kun je in de buurt van de Apenheul de hond naar een asiels of pensions brengen waar ze een dagopvang voor honden hebben. Honden vinden het natuurlijk helemaal niet fijn om de hele dag in de auto te moeten blijven terwijl hun baasje in de Apenheul loopt

De Apenheul heeft een beperkt aantal rolstoelen beschikbaar voor de bezoekers. Deze kun je bij de ingang van park Berg&Bos ophalen.Dit is aan het begin van de Apenheul.  Als je bij de Apenheul een rolstol leent dan betaal je € 1,00 borg. Deze krijg je na het inleveren van de rolstoel weer terug. Wil je een rolstoel reserveren bij de Apenheul? Dit kan helaas niet. Een rolstoel lenen bij de Apenheul gaat op de manier wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Wij adviseren dan ook om vroeg naar de Apenheul te gaan om niet mis te grijpen.

Apenheul heeft nog veel meer andere dieren

Bij de Apenheul zijn nog een aantal andere dieren welke je kunt bekijken. Zo zie je er de Abessijnse hoornraaf, de Capibara, de Nubische geit, de Poedoe, de dwerggeit, Goendi, zwijnen, Groenvleugelara, kikkers, Zebu, Witsnuitneusbeer, kalkoen en steur.  Zoals je ziet nog aardig wat!  Erg leuk om naast de 300 apen die de Apenheul heeft ook nog andere dieren te kunnen zien. Een leuke aanvulling!

Apenheul bezoeken met openbaar vervoer

Apenheul bezoeken met het openbaar vervoer is goed te doen. Als je op station Apeldoorn bent, reis je met lijn 2 (of lijn 400 tijdens de feestdagen en vakanties)naar de bushalte bij de Apenheul. Dit is een reis van ongeveer 10 minuten. Met het openbaar vervoer naar de Apenheul is een fijne manier van reizen. Komen jullie van ver? Dan is de trein erg handig en je bezuinigd op de parkeerkosten.

Apenheul openingstijden 

Apenheul is van 14 april t/m 5 november elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Van 15 juli t/m 27 augustus is het park open van 9.00 tot 18.00 uur.

Entreeprijs Apenheul

Ben je benieuwd wat de entreeprijs Apenheul is? Je ziet hieronder de normale entreeprijs staan zonder korting. 

 • Kinderen t/m 2 jaar: Gratis
 • Kinderen 3 t/m 12 jaar: €19,50 p.p.
 • Kinderen vanaf 13 jaar en volwassenen: €22,50-p.p.
 • Mindervalide: €19,50

Apenheul adres

Apenheul

J.C. Wilslaan 21

7313 HK Apeldoorn


apenheul korting kun je hier vinden! apenheul korting pak je hier!

 

Apenheul korting op andere manieren

Als je op zoek bent naar Apenheul korting dan zit je op de website van Korting Dagje Dierentuin helemaal goed! Wij zoeken elke dag de beste Apenheul kortingen en aanbiedingen voor jullie op en plaatsen deze dan online. Staat er momenteel even geen leuke Apenheul korting online? Hou dan onze Facebook pagina in de gaten. Hierop plaatsen we alle dierentuin kortingen die actueel zijn. Deze kortingen kunnen elke dag wisselen Bij de Kruidvat kun je nu de punten die je kunt sparen inwisselen voor korting op een dagje Apenheul! De korting die je op moment van schrijven krijgt is €7,50 per persoon en geeft je dus aardig wat Apenheul korting. De nationale postcodeloterij heeft elk jaar een voordeelagenda. Daar zit een kortingsbon in voor een dagje Apenheul. De korting die je krijgt is maximaal €5,- per persoon en geldig voor maximaal 4 personen. Nog geen lid van de postcodeloterij? Doe dit dan snel en ontvang ook de voordeelagenda. Ben jij lid van de ANWB of ING Bank? Dan kun je via hun ook een leuke Apenheul korting pakken. Echter zien wij vaak wel dat deze korting niet zo hoog is als de overige Apenheul kortingen die online staan. Check dit altijd even goed voordat je definitief een entreekaartje voor de Apenheul gaat kopen.

 

 

 

 

 

 Ervaringen met de Apenheul:

 

14 Reacties

Liv
30 juni 2018
1
De Apenheul is een dierentuin waar we graag heen gaan met onze drie kinderen. Eigenlijk proberen we altijd wel twee keer per jaar naar de Apenheul te gaan. Regelmatig bezoeken we het park met de hele familie, dit is altijd erg gezellig. De ene keer zijn er meer apen die komen kijken dan de andere keer. Dit is gewoon net geluk hebben als je er bent.
admin
06 juli 2018
1.1
Hoi Liv, dank je wel voor het delen van jouw Apenheul ervaring. We zijn het met je eens, het is net geluk hebben. De ene keer zien we veel aapjes loslopen en de andere keer zien we er wat minder. Groetjes Nicole
Michel
28 juni 2018
2
Onze twee jongens keken al maanden uit naar het dagje Apenheul dat we zouden doen in Juni. En nu was het eindelijk zover! En leuk dat we het hebben gehad met elkaar! Het personeel was bij aankomst direct al heel vriendelijk en wilden ons van alles vertellen over de apen die wonen bij de Apenheul. Shows vonden we ook erg leuk en de vele speelplekken zijn zeker een pluspunt! Ons zien ze gauw weer terug bij de Apenheul!
admin
06 juli 2018
1.2
Hoi Michel, een dagje Apenheul om naar uit te kijken is altijd spannend! Leuk dat jullie een fijne dag hebben gehad en dank je wel voor het delen van jullie Apenheul ervaring! Groetjes Nicole
Lotte
28 juni 2018
3
De Apenheul is voor ons de leukste dierentuin in Nederland. We zijn al in vele dierentuinen geweest, maar geen eentje vinden we zo leuk als de Apenheul. Al die gezellige aapjes die om je heen lopen en klimmen is voor ons echt een dagje uit! Apenheul korting hebben we niet nodig want we hebben een jaarkaart van de Apenheul. Toch houden we jullie in de gaten want er staat veel leuks op!
admin
06 juli 2018
1.3
Hoi Lotte, dank je wel voor je Apenheul review! En wat leuk dat jullie hier zo graag komen. En vergeet ons niet te volgen op Facebook! Groetjes Nicole
Sharon
27 juni 2018
4
Super leuk park!! Alleen jammer de keren dat wij er zijn geweest dat het erg druk was en je niet echt op je gemak aapjes kon kijken en al helemaal niet de loslopende apen
admin
27 juni 2018
1.4
Hi Sharon, dank je wel voor je reactie op de Apenheul. Wat jammer dat het een drukke dag was, dat vinden wij ook nooit zo fijn! Je zou eens op een doordeweekse dag kunnen gaan. Dan is het vaak iets rustiger in de Apenheul. Zorg dat je er lekker vroeg bent dan ben je de drukte hopelijk voor! Groetjes Nicole
Miranda
27 juni 2018
2.4
Wat een toffe Apenheul korting hebben we kunnen pakken via jullie site! Dank je wel! We komen altijd graag bij de Apenheul, maar als gezin met vier kinderen ga je niet al te vaak omdat het best prijzig is. De Apenheul zelf komen we graag. Onze kinderen vinden het er heerlijk en kunnen lekker spelen in de speeltuinen. Als het regent is het niet zo leuk bij de Apenheul... helaas hebben we dit ook al eens gehad :-( ons advies is dus om alleen maar te gaan als het droog is!!! Vergeet ook niet om een
admin
28 juni 2018
1.2.4
Hoi Miranda, dank je wel voor je reactie over onze Apenheul kortingen! Wij snappen dat je niet zomaar even een dagje naar de Apenheul gaat met een groot gezin. Daarom is het zo leuk dat er af en toe kortingen te krijgen zijn. Hou ons in de gaten voor de hoogste Apenheul kortingen! Groetjes Nicole
Linda
27 juni 2018
5
De Apenheul is voor onze twee kinderen de plek waar ze de meeste schik hebben! De loslopende aapjes en de vele speeltuinen maken de Apenheul een waar paradijs voor ze! Elke keer weer dat we er zijn hebben ze zoveel plezier. Daarom zijn we erg blij met de Apenheul kortingen op deze website zodat we een beetje kunnen besparen op de entreekaartjes. We hebben een dochter van één, die mag gelukkig nog gratis naar binnen bij de Apenheul. Zorg wel dat je een buggy meeneemt!
admin
27 juni 2018
1.5
Hoi Linda, dank je wel voor het plaatsen van jouw ervaring met de Apenheul. Hou ons in de gaten want er komen regelmatig Apenheul kortingen voorbij! Groetjes Nicole
Björn
27 juni 2018
6
Apenheul bezocht met zijn drieën. We hadden entreekaartjes voor de Apenheul gewonnen via de veiling. Hadden een korting van wel €9,- per persoon dus dat begon al goed!!! Bij aankomst was het redelijk druk, maar wel prima te doen. Het was inderdaad een stukje lopen naar het dierenpark zelf vanaf de parkeerplaats, maar het was op zich prima te doen. Wij vonden het zelf jammer dat er niet zo heel veel loslopende apen waren die een kijken kwamen nemen. Ze hadden zich denk ik goed verstopt tijdens
admin
27 juni 2018
1.6
Hoi Bjorn, dank je wel voor het delen van jouw ervaring bij de Apenheul met ons. Een korting van €9,- per persoon is inderdaad een erg leuke korting en zo hoog is hij bijna nooit van de Apenheul. Dus je had geluk! Jammer dat er niet zoveel loslopende apen waren, wellicht de volgende keer! Groetjes Nicole

Reageer

Annuleren

 

 

apenheul kortingen checken

De Apenheul korting die je hier ziet staan worden regelmatig nagekeken door Nicole.

Nicole is dagelijk bezig met het verzamelen van de beste Apenheul kortingen. Ook kijkt ze of alle kortingen nog werken en of er eventueel nieuwe kortingen zijn. Op deze manier kunnen jullie voordelig een dagje naar de Apenheul!

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.