Dierenpark Amersfoort korting 100%

Dierenpark Amersfoort gratis entree

21-02-2015 mag iedereen met een poep-gerelateerde achternaam helemaal gratis naar binnen bij Dierenpark Amersfoort. Met deze leuke actie start deze dierentuin de Voorjaarsvakantie in stijl, het is namelijk zo dat de hele voorjaarsvakantie in het thema van poep staat. Welkom bij Poep & Zoo in Dierenpark Amersfoort!

Projectleider Carlijn Franchimont wil met dit thema het poeptaboe doorbreken. De kinderen die een dagje naar Dierenpark Amersfoort komen kunnen de hele dag olifantenpoep uitpluizen, alles leren over de spijsvertering en hun scheten meten in de scheetzone. Dierenpark Amersfoort wil laten zien hoe belangrijk een goede ontlasting is. Niet iedereen is blij met zijn achternaam met een luchtje maar wist je dat er in Nederland 281 mensen wonen met de achternaam Poepjes? Heb jij ook een achternaam gerelateerd aan poep? Dan heb je geluk en krijg je 100% korting bij Dierenpark Amersfoort. Neem wel even een geldig legitimatie bewijs mee!

Dierenpark Amersfoort korting

Heb jij geen geluk en is jouw achternaam niet gerelateerd aan poep? Dan kan je alsnog met korting naar Dierenpark Amersfoort. Bekijk snel hier alle kortingen die we hebben gevonden voor deze dierentuin.

 

 

                    dierenpark amersfoort korting