Artis Zoomeravonden met korting

 

Artis ZOOmeravonden 

In Juni, Juli en Augustus zijn er weer de leuke ZOOmeravonden bij Artis. Verleng jullie gezellige dagje dierentuin of ga na het eten nog even een kijkje nemen. Artis is in deze maanden elke Zaterdagavond geopend tot zonsondergang. Het is voor de volwassenen natuurlijk leuk om wat langer in Artis te mogen rond lopen maar voor de kids is het helemaal spannend! Langer opblijven is altijd leuk toch? 

Artis ZOOmeravonden,wat te doen

Artis is langer open maar ook zijn  er veel leuke dingen te beleven in Artis tijdens de ZOOmeravonden. De studenten van het Conservatorium verzorgen de muziek en er zal elke Zaterdagavond live muziek zijn van een bekende artiest. Het is echt de moeite waard om langs te komen bij Artis tijdens de ZOOmeravonden. Zie hieronder één van de vele optredens tijdens de ZOOmeravonden van afgelopen jaar.

Artis ZOOmeravonden korting

Als je een abonnement van Artis heb mag je zo naar binnen. Maar heb je deze niet kijk dan eens op de pagina met Artis korting. Op deze pagina vind je alle actuele kortingen die er zijn voor Artis. Je hoeft deze korting natuurlijk niet te gebruiken op één van de ZOOmeravonden. Je kan de Artis korting natuurlijk ook gebruiken op een andere dag.

artis zoomeravond

artis zoomeravond

Artis ZOOmeravond korting met overnachting

Willen jullie een weekend naar Artis en hebben jullie nog geen idee waar jullie willen slapen? Kijk dan eens op Vakantieveilingen.nl of Ticketveilingen.nl. Hier vind je de mooiste kortingen als het het gaat om dierentuinen maar ook als het gaat om overnachtingen. Wie weer lukt het je wel om voor heel weinig te blijven slapen na een dagje Artis. Succes!

Fotgraaf: Edwin Butter