Artis feest vieren

Artis , meer dan alleen maar een dierentuin

Bij Artis kan je veel meer dan alleen maar een rondje door de dierentuin lopen. Uiteraard kan je met de familie een hele dag gaan en er een feestje van maken maar wisr je dat er speciale arrangementen zijn voor grote groepen? Of speciale activiteiten voor een verjaardagsfeestje? Artis biedt zoveel meer!

Artis, kinderfeestje

Binnenkort een kind dat jarig is? Denk er dan eens over na om het kinderfeestje bij Artis te vieren. Je kan kiezen uit drie thema's:

  • Artis: jarig in Artis
  • Artis: Jarig op Jupiter
  • Artis: Kijkje in de Artis keuken

Weet je al welk thema jullie gaan kiezen?

Artis rondleidingen

Wil je meer weten over de dieren en hun verzorging ervan? Boek dan zeker eens een rondleiding. Je kan ervoor kiezen om je bij een open rondleiding aan te sluiten maar je kan ook voor een privé rondleiding gaan. Een rondleiding is onder begleiding van een ervaren gids en zijn helemaal gratis! De open rondleidingen zijn op Zaterdag en op Zondag rond 12:15 vanaf de apenrots.

Artis, dierenverzorger voor één dag

Als je dierenverzorger bent voor  één dag hou je je bezig met verschillende taken. Uiteraard ga je dieren voeren en verzorgen in Artis. Ook zul je moeten schoonmaken. Dit is minder leuk maar hoort er natuurlijk wel een beetje bij...Ook krijg je een lekkere lunch met de andere dierenverzorgers. Aan het einde van de dag krijg je van Artis een echt certificaat. Dit is mogelijk vanaf €295,- p.p. Ben je lid? Dan krijg je % korting!

Artis korting

Binnenkort een dagje Artis in de planning? Of willen jullie vandaag al gaan? Pak dan eerst je korting via deze pagina.

 

Veel plezier in Artis!