Meivakantie een dagje dierentuin

Meivakantie 

Kom tijdens de Meivakantie een dagje naar de dierentuin. Het is altijd gezellig in een dierentuin maar nu de Meivakantie eraan komt hebben ze leuke activiteiten georganiseerd. Ben je benieuwd welke dierentuin wat organiseert? Lees dan snel verder!

Artis Meivakantie

Hou je van speurtochten? Dan zit je bij Artis goed in de Meivakantie. Elke dag is er een spannende speurtocht welke je kan volgen. De speurtocht is voor zowel ouder als kind en begint elke dag om 11:00 bij het informatiehuisje. Ga gezellig samen deze spannende speurtocht doen. Ook kan je eens een kijkje nemen naar onze planeer van bovenaf. De voorstelling is elke dag tussen 15:00 en 17:00 en zeker de moeite waard om even te gaan kijken! Waar je ook zeker even moet gaan kijken is bij de preparateurs. Hun zetten allemaal verschillende dieren op. Bekijk hier hoe je met korting naar Artis kan in de Meivakantie.

Beekse Bergen Meivakantie

Beekse Bergen organiseert iets heel ergs leuks in de Meivakantie: het Animal Event. Tijdens dit event draait het een keer niet om alle wilde diersoorten maar om aaibare diersoorten. Dus wil je alles te weten komen over jou huisdier? Over de verzorging ervan? Kom dan zeker in de Meivakantie naar Beekse Bergen toe. 8,9 en 10 Mei. Bekijk alle kortingen voor Beekse Bergen.

 

burgers zoo meivakantie

Burgers Zoo Meivakantie

Kom in de Meivakantie naar Burgers Zoo en leer alles over het thema Afrika! Ze hebben namelijk van 6 tot 10 Mei het Afrika Festival. Kom genieten van exotische drankjes, snuffel rond op de afrikaanse markt of doe mee aan een speciale workshop. De hele dag door is er in het park op verschillende plekken gezellige Afrikaanse muziek en gezang te horen. Voor de liefhebbers zijn er speciale Afrikaanse knutselworkshops. Zeer leuk om aan mee te doen. Voor alle jonge bezoekers heeft Burgers Zoo het speciale doe opdrrachten boekje. Dit boekje staat vol met Afrikaanse opdrachten die je kan vinden bij de Afrikaanse dieren in het park. Heb je alle opdrachten en vragen gemaakt? Dan krijg je een leuk aandenken van Burgers Zoo. Bekijjk op deze pagina de kortingen voor Burgers Zoo.

Dierenpark Amersfoort Meivakantie

Ga naar de DierenUITdagen in Dierenpark Amersfoort van 2 t/m 7 Mei. Tijdens deze dagen kan jij je meten aan de dieren! Ben je net zo snel als een struisvogel? Wie kan er net zo goed klimmen als een aap? Of het langst ondersteboven hangen? Ga naar Dierenpark Amersfoort in de Meivakantie en ontdek het! Vind hier alle kortingen voor Dierenpark Amersfoort.