Herfstvakantie dagje naar de dierentuin

 

 

Herfstvakantie een dagje gezellig naar de dierentuin

We hebben net de zomervakantie achter de rug en dan komt de Herfstvakantie er alweer aan. Een mooie periode om een dagje naar de dierentuin te gaan. Doordat je eigenlijk constant lekker in beweging blijft kriijg je het niet koud en er zijn genoeg leuke restaurantjes waar jullie je even kunnen opwarmen mocht het toch te koud worden. En weet je wat ook leuk is, het is er niet zo druk in deze periode van het jaar! Er zijn een aantal dierentuinen die in de herfstvakantie speciale kortingen hebben. Deze dierentuin kortingen vind je hier.

 

 

 

Herftsvakantie dierentuin

In de herfstvakantie is er in een aantal dierentuinen een hoop te beleven! Kijk maar eens hieronder wat je allemaal kunt doen voor leuks:

 

  • Beekse Bergen, ga op Safari! Lekker droog en warm in je eigen auto!

Bekijk hier alle kortingen voor Beekse Bergen.

  • Dierenpark Amersfoort heeft van 17 oktober t/m 1 november de DinoAdventures. Superspannend!

 Bekijk hier alle kortingen die we hebben voor Dierenpark Amersfoort.

  • Diergaarde Blijdorp heeft van april tot en met de herfstvakantie dagelijks (behalve op maandag) Vrije Vlucht Voorstellingen om 11.00 uur, 13.30 uur en 15.00 uur. Let op: Onder voorbehoud van weersomstandigheden!

Bekijk hier de  kortingen voor Diergaarde Blijdorp

  • Burgers Zoo is een dierentuin die het hele jaar door goed te bezoeken is omdat er een groot deel overdekt is.

Bekijk hier de kortingen van Burgers Zoo.

  • Ouwehands Dierenpark Rhenen herfstvakantie: Ontmoet de avonturiers! Kom kennismaken met één van de avonturiers van de Jungleclub.

Bekijk hier de kortingen voor Ouwehands Dierenpark Rhenen.

  • Dolfinarium met de herfstvakantie: Dit is de laatste week dat het Dolfinarium open is dus wil je dit jaar graag nog gaan dan is de Herfstvakantie een leuke periode.

Bekijk alle kortingen voor het Dolfinarium.