Zoo parc Overloon korting

zoo parcs overloon kortingKorting Zoo parc Overloon 2018

 

Nu  bij Zoo Parc Overloon: giraffen!

Zoo Parc Overloon korting

Zoo Parc Overloon korting hebben we helaas op dit moment niet voor je gevonden. Zodra we een toffe Zoo Parc Overloon korting tegenkomen zullen we deze direct online plaasten voor jullie.

Zoo parc Overloon

Ga met korting naar Zoo parc Overloon. Deze dierentuin is door het ANWB blad kampioen uitgeroepen tot beste dierentuin van Nederland. Ook werden ze tweede in de NS uitjestest. Zoo parc is nog een jong bedrijf. Ze bestaan pas sinds 200. Je vindt hier een aantal zeer interessante dieren, namelijk de witwanggibbons, cheetahs en de bamboemaki's. Deze dieren maken een bezoek aan dit dierenpark zeker de moeite waard. Ga zeker eens kijken bij Cheetah County. Hier zijn 3 ruime biopten gemaakt voor het snelste landdier op deze aarde, de cheetah. Als je wilt kan je zelfs neus een neus staan met dit dier. Overloon Zoo is eigenlijk een hele mooie en zeer natuurlijke dierentuin. Als we kijken naar hoe de dieren leven dan zien we dat de dieren in Zoo Parc Overloon in een zeer natuurlijke omgeving leven. je zult hier niet snel dieren achter ijzeren tralies of hoge muren zien. Dit alles zorgt ervoor dat het park er heel mooi  en natuurlijk uitziet. Elk dier heeft lekker veel ruimte omdat het dierenaprk maar liefst 21 hectare groot is. Het park heeft een overdekt gedeelte, het ZooRama. Hier begint de tour door het dierenpark in Overloon. Hier kun je gezellig samen ee hapje en een drankje nuttigen voordat je het dierenpark verder gaat ontdekken.  Hierna ga je door naar de kleine panda's. Bij Zoo Parc Overloon leven maar liefst 71verschillende diersoorten. Dit zijn er aardig wat. Als je de leuke panda's heb gezien loop je door naar het volgende gebied. Je ziet dan de kropgazellen, Maleisische tapirs en zwarte ooievaars. Je hebt hier ook nog de vrolijke zeehonden en de Franse Quessant schapen. In dit gebied vind je verschillende uitkijkpunten waar je een mooit uitzicht hebt over de rendieren en de kraanvogels. Loop lekker op jullie gemak verder en je ziet de flamingo's, apen en dwergnijlpaarden. In het dierenpark zijn ook verschillende speelplekken te vinden. Tevens is er ook een poppenkastvoorstelling en een Beestenboelkar. Welke je zeker niet mag missen zijn de twee reuzenmiereneters. Kom gauw een dagje plezier maken met de beste Zoo parc Overloon korting die er is!

Let op: bij Zoo Parc Overloon zijn geen huisdieren toegestaan. 

Zoo Parc Overloon kinderfeestje

Kom jij ook je kinderfeestje vieren bij Zoo Parc Overloon? Gezellig samen met vriendjes en vriendinnetjes je cadeautjes uitpakken tussen de dieren. Wie wil dat nou niet?! Er zijn verschillende kinderfeestjes waar je uit zou kunnen kiezen. Je kunt het zo uitgebreid maken als je wilt. Ga jij op expeditie?Of worden jullie echte Zoo Keepers? Als je zou willen kunnen jullie ook lekker blijven eten bij Zoo Parc Overloon.

Zoo Parc Overloon mindervaliden

Zoo Parc Overloon is prima geschikt voor mindervaliden. De paden zijn verhard en er zijn op het park minder valide toiletten aanwezig. Wil jij een rolstoel huren? Je kunt deze reserveren via 0478-640046. Let op: er zal een borg gevraagd worden. Deze krijg je bij het inleveren weer terug. 

Zoo Parc Overloon openingstijden

Zoo parc overloon is het gehele jaar door geopend.

  • 1 Mei t/m 30 September 09:30 tot 18:00
  • 1 Oktober t/m 30 April 10:00 tot 17:00

Zoo Parc Overloon adres

Zoo Parc Overloon

Stevensbeekweg 19-21

5825 JB Overloon

Zoo Parc Overloon parkeren

ZooParc Overloon heeft zelf twee parkeerterreinen waar je tegen betaling gebruik van mag maken. Je vindt een parkeerterrein tegenover de ingang en eentje aan de overkant van de weg. 


 

 

zoo parc korting

Ervaringen Zoo Parc Overloon:

 

6 Reacties

P van de Goor
13 juni 2017 om 10:41
1
Ik zoek 2 kaartjes met korting voor morgen 14-06-2017 maar kan niets vinden
P van de Goor
13 juni 2017 om 10:42
2
Zoek 2 kaartjes voor morgen met korting maar kan niets vinden.
admin
13 juni 2017 om 10:47
1.2
Beste, Wij mailen u de beste korting voor Zoo Parc Overloon door. Hartelijke groet, Nicole Korting Dagje Dierentuin
Jans
05 juli 2017 om 10:38
3
Ik ben ook op zoek naar kortingskaartjes Kunt u die ook maar mij mailen Nicole?
Joeri Joris
18 juli 2017 om 13:58
4
Beste, gaan ook morgen naar dierenpark, mogelijk om me te mailen aub?
Jacquelien
25 juli 2017 om 08:23
5
Goedemorgen, Graag wil ik mijn moeder verrassen met een dagje overloon, het zou fijn zijn als er kortingkaartjes zijn, weet u waar ik deze kan vinden? Alvast bedankt

Reageer

Annuleren