Vlinders aan de Vliet korting

vlinders aan de vliet korting Vlinders aan de Vliet korting

 

Vlinders aan de Vliet korting

Helaas is er op dit moment geen geschikte Vlinders aan de Vliet korting voor jullie. We speuren elke dag het internet af om voor jullie de beste Vlinders aan de Vliet korting te vinden. Heb jij ee goede korting gevonden? Laat het ons weten!

Vlinders aan de Vliet

Kom genieten van al het moois wat Vlinder aan de Vliet je te bieden heeft. In een prachtige kas van 850m2 is een prachtige overdekte jungle ingericht. Je ziet hier minimaal 1500 prachtige mooie vlinders vrij rondvliegen. Er is meer dan alleen maar vlinder bij Vlinders aan de vliet. Je kan er ook genieten van verschillende waterdieren, vogels en planten. Ook zijn er stoere krokodillen te zien! Een heerlijk dagje uit! Vlinders aan de vliet is een uit de hand gelopen hobby en is sinds 2006 geopend voor bezoekers. Vlinders aan de Vliet in Leidschendam is een bijzonder plek welke je gezien moet hebben. Je ziet er veel meer dan alleen vlinders. Je ziet er zelfs ook papegaaien, vissen en ook krokodillen! Cool! 

Deze uit de hand gelopen hobby is voor ons mooi! Want wij kunnen nu genieten wat Vlinders aan de Vliet allemaal heeft. Een heerlijk dagje uit samen met het hele gezin. Je zult bij Vlinders aan de Vliet duizenden vlinders zien rondvliegen. Bijna magisch zo mooi is het!  Er zijn zoveel verschillende vlinder. Groot en klein en in allemaal verschillende maten. In de winterperiode zijn ze dicht. Dit omdat de vlinder bij Vlinders aan de Vliet zonlicht nodig hebben om lekker rond te kunnen vliegen.  Ga jij mee op zoek naar de grootste nachtvlinder ter wereld? Deze is er namelijk echt bij Vlinders aan de Vliet! Het is heel mooi om te zien, maar je leert ook aardig wat tijdens een dagje Vlinders aan de Vliet. .Bij Vlinders aan de Vliet is zoveel meer te zien dan alleen vlinders. Er is namelijk een dierentuin van 800 m² groot. Niet heel erg groot, maar wel erg leuk! Je kunt hier verschillende tropsiche dieren zien zoals vogels, waterdieren, schildpaden enz. Ben jij fan van mooie planten? Dan zit je bij Vlinders aan de Vliet ook goed! Er zijn veel verschillende planten en bloemen te zien.Prachtig!

Openingstijden Vlinders aan de Vliet

Vlinders aan de Vliet is niet het hele jaar geopend. Dit omdat het in de wintermaanden te koud is voor de vlinders in de kas. Je kan bij Vlinders aan de Vliet terecht van 14 Februari tot 27 Oktober.

  • Dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur
  • Zondag van 12:00 tot 17:00 uur

Vlinders aan de Vliet adres

Vlinders aan de Vliet

Veursestraatweg 195B

2264 EG Leidschendam

Vlinders aan de Vliet review

Ben jij al eens een dagje bij Vlinders aan de Vliet geweest? Laat ons weten hoe dit was! Je helpt ons en de overige bezoekers ermee. Misschien  heb je nog wel een leuke tip voor ons! Laat het ons onderaan deze pagina weten.

Vlinders aan de Vliet review

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren