Tropical Zoo Berkenhof

 

Tropical Zoo

Berkenhof Tropical Zoo korting

Op dit moment is er helaas geen Berkenhof Tropical Zoo korting. Zodra we een korting hebben gevonden zullen we deze direct online plaatsen!

Berkenhof Tropical Zoo review

Ben jij al een keer bij Berkenhof Tropcial Zoo geweest? Laat ons en onze bezoekers jouw ervaring weten onderaan deze pagina. Wij zijn benieuwd en je dankbaar!

Berkenhof Tropical Zoo

Berkenhof Tropical Zoo is het leukste uitje van Zeeland! In de mini jungle van Berkenhof Tropical Zoo valt er een hoop te zien en te beleven!
Je ziet er een groene leguaan, dwergkaaimannen en een echte vogelspin kan hier zo ineens op je hand gaan wandelen! Durf jij een echte slang om je nek? Kom dan naar Berkenhof Tropical Zoo. Sommige vinden dit te eng. Geen probleem! De dieren zijn ook van een afstand te bewonderen. Je ziet hier bv mooie kleurige kameleons maar ook hele mooie wandelende takken. En wat dacht je van toekans of gifkikkers in de meest mooie kleuren. Bij Tropical Zoo zijn ook hele mooie tropische vlinders. Je ziet ze gedurende het vlinderseizoen. Dit is van ongeveer eind maart/begin april t/m november/december. Alleen als het weer het toelaat!
In Berkenhofs Restaurant kun je met een drankje en iets lekkers, even bijkomen van alles wat je net hebt gezien. 

Berkenhof Tropical Zoo staat garant voor een hoop schik en plezier voor het hele gezin! Of buiten nou het zonnetje schijnt of regent, er is bij Berkenhof Tropica Zoo genoeg te doen!

Wandel door Tropical Zoo en je zult veel mooie kleurige dieren tegenkomen! Je kunt er zelfs ondergronds gaan in de Fossielenmijn. Hier kun je als je geluk hebt zo tegen mammoeten en sabeltandtijgers aanlopen. Durf jij het aan?! Bij de Dino Expo kun je oog en oog komen te staan met reusachtige dinosaurussen! Super stoer en je kijkt je ogen uit! Bij Tropical Zoo kun je ook van alles leren. Zo is er de Natuurklas. Hier kunnen jong en oud veel dingen leren en als je wilt mag je zelfs een dier aanraken of vasthouden

Wat ook erg leuk is, is dat er verschillende plekken zijn waar de kinderen even heerlijk kunnen spelen. spannend! Ze kunnen spelen in de indoor Kids Jungle of het Buitenspeelbos.

Pak snel je Berkenhof Tropical Zoo korting en ga een dag plezier maken!

Tropical Zoo feest

Wist jij dat je bij Tropical Zoo ook terecht kunt voor allemaal leuke feesten? Zo kun je er een kinderfeestje geven, je kunt er trouwen maar je kunt er ook als schoolreisje heen. Voor elk feest heeft Tropical Zoo op maat gemaakte arrangementen. Erg leuk! Een kinderfeestje bij Berkenhof Tropical Zoo is weer eens een keer wat anders en zal zeer zeker gewaardeerd worden door de kinderen! Is er bij jullie een kleine geboren? Zelfs een kraakfeest kun je geven bij Tropical Zoo! Niks is te gek! 

Berkenhof Tropical Zoo adres

Langeweegje 10A
4434 NE Kwadendamme (Zeeland)

Berkenhof Tropical Zoo entreeprijzen

  • Baby's en peuters 0 t/m 2 jaar: Gratis
  • 3 t/m 12 jaar: € 10,00
  • 13 t/m 64 jaar: € 11,00
  • 65+ : € 10,00
  • Groepen € 10,00 p.p. (vanaf 25 personen)
  • Schoolreizen € 9,00 per persoon
    (ook begeleiders)
  • Jaarkaart volwassene € 40,00 p.p.
  • Jaarkaart kind € 35,00 p.p.

Berkenhof Tropical Zoo openingstijden

Wil je graag Berkenhof bezoeken? Bekijk dan hieronder eerst even alle openingstijden. Deze willen nog wel eens verschillen en op onderstaand overzicht staat alles heel duidelijk. Veel plezier tijdens jullie dagje Berkenhof Tropical Zoo!

 

 

 

Berkenhof ervaringen

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren