SEALIFE Scheveningen korting

 sealife scheveningen korting

Sealife Scheveningen korting 2018

Korting Sealife Scheveningen nodig? Dan zit je hier goed! Als je op Korting Dagje Dierentuin kijkt voor een Sealife korting dan zit je zeker weten goed en krijg je de beste kortingen en aanbiedingen te zien. Regelmatig zijn er zeer hoge kortingen te krijgen voor een voordelig dagje Sealife. Profiteer dan nu ook snel van een leuke korting die hieronder staat en ga lekker voordelig een dag pleizer maken bij Sealife Scheveningen! Wij wensen je alvast heel veel plezier!

SEALIFE Scheveningen korting via de veiling

Meebieden is gratis en heel makkelijk! Je kunt nu bij Ticketveiling meebieden op vier entreekaarten voor een dagje SEALIFE SCheveningen. Ga gezellig met elkaar een dagje uit en maak direct een heerlijke wandeling over het gezellige strand van Scheveningen! SEALIFE is een leuk uitje met mooi , maar ook met wat minder mooi weer. Het is namelijk overdekt dus ook in de regen is het er leuk!

SEALIFE Scheveningen

Pak hier je korting Sealife Scheveningen en ga nu voordelig een dagje naar het grootste zeeaquarium aan de kust! Wij plaatsen zo veel mogelijk kortingen, aanbiedingen en acties zodat jullie voordelig een dagje naar Sealife Scheveningen kunnen. Sealife Scheveningen is één groot aquarium en u zult uw ogen uitkijken van al het moois wat de onderwaterwereld u te bieden heeft. U ziet er haaien, zeepaardjes, roggen en de leuke zeedraakjes. De zeedraakjes zijn uniek in Nederland. Zeedraakjes zijn familie van de zeepaardjes en zijn net nieuw bij Sealife Scheveningen. Bij SEALIFE hebben ze een prachtige en verrassende onderwaterwereld welke je gezien moet hebben! Durf jij het om oog in oog met haaien en roggen te staan? Niet alle dieren bij SEAWORLD zijn spannend. Je  ziet er ook hele leuke dieren zoals pinguïns en otters! Als je daar naar kijkt zul je super vrolijk worden. Dat beloven we je! Elke dag zijn er verschillende voerpresentaties en wist jij dat er een speurtocht is voor de kinderen? Leuk om te doen en zo weet je zeker dat je alle van SEA LIFE ziet. Wat ook erg fijn is, is dat SEAWORLD voor een heel groot deel overdekt is en dus prima om te bezoeken bij iets slechter weer. SEALIFE Scheveningen korting pak je via Korting Dagje Dierentuin. Sealife is nog niet zolang geleden in 2011 helemaal opgeknapt en dus nog meer de moeite waard om te gaan kijken!

Schevenigen is een plek welke goed bezocht wordt en ook onder de toeristen erg bekend en in trek is. Iedereen kent Scheveningen en de pier wel Nog niet zo lang geleden is de pier opgeknapt en het is nu erg leuk om ook daar even een kijkje te nemen als je bij Sealife bent. Het ligt erg dichtbij elkaar. Door de vele dingen die je kunt doen in Scheveningen moet een succes aan Sealife eigenlijk wel een groot succes worden. Je kunt er heerlijk wandelen langs het strand, je kunt er de pier op, je kunt er plaats nemen op een van de vele terasjes die er zijn en nog veel meer! Sealife Scheveningen ligt aan de boulevard. Sea Life hoort bij een wereldwijde keten. In een aantal landen zie je zeeaquariums van Sealife. Het doel van Sealife is dat ze iedereen die komt kijken graag alles willen laten zien wat te maken heeft met de zeeën en oceanen. Je leert en ziet hier heel veel waardoor je echt een goed beeld krijgt van wat er allemaal rondzwemt op de wereld.

Bij Sea Life zie je natuurlijk heel veel bijzondere vissoorten. Echter kun je nog veel meer zien in het aquarium! Je ziet er alles wat te maken heeft met wat er leeft in de Noordzee. Het  enige nadeel wat wij vinden van Sea Life is dat het vooral veel kijken is, maar dat er niet heel veel "te doen"is. Je kunt hier niet actief in de weer. Ecghter mag dit geen reden zijn om niet te gaan kijken bij SeaLife want er is zoveel moois te zien! Voor kinderen is dit ook een ideaal uitje want je bent met een uurtje of twee wel klaar. Net lang zat voor de kids is onze ervaring. Na jullie bezoek kunnen ze zich nog even heerlijk uit gaan leven op het strand wat voor de deur van SeaLife ligt. Tevens kun je hier ook erg goed terecht als je lekker even een hapje en drankje wilt doen na jullie bezoek aan SeaLife. Terwijl julie heerlijk even lekker kunnen uitrusten kunnen de kinderen uren spelen in de grote zandbak voor jullie  neus! 

Nieuw in 2018 bij SeaLife

Dit is leuk voor de kinderen en zeker een goede aanvulling op de rest van SeaLife! Je kunt nu namelijk een lange reis terug in de tijd maken! Je ziet hier van alles over de dinosaurussen en hoe het er allemaal aan toe ging in de prehistorische tijdperk. Super leerzaam en leuk! Weet je wat er tegen kunt komen als je goed kijkt? Een axolotl! Ken je die? Het is een exotisch amfibie die alleen maar onder water leeft. Hij heeft wel 10 ogen welke verspreid zijn over z’n hele lijf!

Deze tentoonstelling is t/m 6 januari 2019 te zien.

Sea Life octopus 
Sea Life heeft nou toch iets gaaf wat je echt even moet weten en zeker even gaan bekijken! Er is een nieuwe inwoner bij Sealife gekomen, namelijk de Wunderpus photogenicus ! Zijn naam is bijzonder, maar de octopus zelf ook! Deze octopus is een vrouwtje en is herkenbaar aan haar lange armen en kleine lijf. Ook heeft ze ogen op lange stelen. Kom je haar bewonderen?

SEALIFE Vis Fantasie 
Sinds Maandag 24 juli heeft Sea Life Scheveningen iets leuks, namelijk een virtueel aquarium! Hier kun je zelf een vis inkleuren en dan laat je hem daarna tot leven komen in een echt aquarium! Super leuk voor de kinderen om te doen en even iets anders dan naar het aquarium kijken.

SEALIFE Scheveningen Adres en openingstijden

Sealife Scheveningen

Strandweg 13

2586 JK Scheveningen

T. 070 354 2100

Openingstijden SeaLife

Januari - maart: 10.00 - 18.00 uur

April – juni: 10.00 – 19.00 uur

Juli - augustus: 10.00 - 20.00 uur

September - oktober: 10.00 - 19.00 uur

November – december: 10.00 – 18.00 uur


SEALIFE REVIEW

Ben jij al eens bij Sealife Scheveningen geweest? Laat ons dan onderaan deze pagina weten hoe jouw ervaring was met Sealife! We zijn je dankbaar en onze bezoekers ook.

sealife korting

Ervaringen Sealife:

 

5 Reacties

Daan
30 maart 2015
1
Via deze site leuke aanbieding om naar sealife Scheveningen te gaan en heerlijk daarna uitgewaaid op het strand.
Nicole
13 september 2015
2
Dit is onze favoriet in de wintermaanden! We gaan hier elke herfst/winter wel een keer naartoe icm en frisse strandwandeling!
Liesbeth
22 juli 2017
3
SEALIFE combineren wij eigenlijk altijd met een dagje Scheveningen. Erg gezellig aan de boulevard en de kinderen vinden het er altijd erg leuk. En voor ons leuk als er een SEALIFE korting is!
mieke
23 oktober 2017
4
ik wil graag twee kortingskaartjes voor sealife scheveningen bestellen wat kosten twee kaartjes met korting en kan je op een 65 plus kaart ook nog een korting krijgen
admin
24 oktober 2017
1.4
Beste Mieke, dank je wel voor je bericht. Op dit moment is er op onze website helaas geen Sealife korting te verkrijgen. Hartelijke groet, Nicole

Reageer

Annuleren