Korting SEALIFE Scheveningen korting

 sealife scheveningen korting

Sealife Scheveningen korting 2018

 

SEALIFE Scheveningen korting via Dagtickets

SEALIFE Scheveningen korting via Dagtickets.nl. Nu maar liefst 30% korting op een entreekaartje van SEALIFE Scheveningen! Normaal betaal je €16,75 en nu maar €11,75! Pak snel je Sealife korting en ga lekker voordelig een dagje uit!  Sealife Scheveningen blijft een leuk uitje met mooi, maar ook met slecht weer. 

sealife korting

SEALIFE Scheveningen

Pak hier je korting Sealife Scheveningen en ga nu voordelig een dagje naar het grootste zeeaquarium aan de kust! Wij plaatsen zo veel mogelijk kortingen, aanbiedingen en acties zodat jullie voordelig een dagje naar Sealife Scheveningen kunnen. Sealife Scheveningen is één groot aquarium en u zult uw ogen uitkijken van al het moois wat de onderwaterwereld u te bieden heeft. U ziet er haaien, zeepaardjes, roggen en de leuke zeedraakjes. De zeedraakjes zijn uniek in Nederland. Zeedraakjes zijn familie van de zeepaardjes en zijn net nieuw bij Sealife Scheveningen. Bij SEALIFE hebben ze een prachtige en verrassende onderwaterwereld welke je gezien moet hebben! Durf jij het om oog in oog met haaien en roggen te staan? Niet alle dieren bij SEAWORLD zijn spannend. Je  ziet er ook hele leuke dieren zoals pinguïns en otters! Als je daar naar kijkt zul je super vrolijk worden. Dat beloven we je! Elke dag zijn er verschillende voerpresentaties en wist jij dat er een speurtocht is voor de kinderen? Leuk om te doen en zo weet je zeker dat je alle van SEA LIFE ziet. Wat ook erg fijn is, is dat SEAWORLD voor een heel groot deel overdekt is en dus prima om te bezoeken bij iets slechter weer. SEALIFE Scheveningen korting pak je via Korting Dagje Dierentuin.

Sea Life octopus 
Sea Life heeft nou iets gaaf! Er is een nieuwe inwoner bij Sealife gekomen, namelijk de Wunderpus photogenicus ! Zijn naam is bijzonder, maar de octopus zelf ook! Deze octopus is een vrouwtje en is herkenbaar aan haar lange armen en kleine lijf. Ook heeft ze ogen op lange stelen. Kom je haar bewonderen?

SEALIFE Vis Fantasie 
Sinds Maandag 24 juli heeft Sea Life Scheveningen iets leuks, namelijk een virtueel aquarium! Hier kun je zelf een vis inkleuren en dan laat je hem daarna tot leven komen in een echt aquarium! Super leuk voor de kinderen om te doen.

SEALIFE Scheveningen Adres 

Sealife Scheveningen

Strandweg 13

2586 JK Scheveningen

T. 070 354 2100

SEALIFE Scheveningen openingstijden 

Openingstijden
Januari - juni: 10.00 - 18.00 uur  
Juli - augustus: 10.00 - 20.00 uur
September - december: 10.00 - 18.00 uur 
Eerste Kerstdag (25 december) gesloten.


SEALIFE REVIEW

Ben jij al eens bij Sealife Scheveningen geweest? Laat ons dan onderaan deze pagina weten hoe jouw ervaring was met Sealife! We zijn je dankbaar en onze bezoekers ook.

sealife korting

Ervaringen Sealife:

 

5 Reacties

Daan
30 maart 2015 om 19:39
1
Via deze site leuke aanbieding om naar sealife Scheveningen te gaan en heerlijk daarna uitgewaaid op het strand.
Nicole
13 september 2015 om 13:29
2
Dit is onze favoriet in de wintermaanden! We gaan hier elke herfst/winter wel een keer naartoe icm en frisse strandwandeling!
Liesbeth
22 juli 2017 om 01:11
3
SEALIFE combineren wij eigenlijk altijd met een dagje Scheveningen. Erg gezellig aan de boulevard en de kinderen vinden het er altijd erg leuk. En voor ons leuk als er een SEALIFE korting is!
mieke
23 oktober 2017 om 14:54
4
ik wil graag twee kortingskaartjes voor sealife scheveningen bestellen wat kosten twee kaartjes met korting en kan je op een 65 plus kaart ook nog een korting krijgen
admin
24 oktober 2017 om 09:27
1.4
Beste Mieke, dank je wel voor je bericht. Op dit moment is er op onze website helaas geen Sealife korting te verkrijgen. Hartelijke groet, Nicole

Reageer

Annuleren