Reptielenhuis De Aarde korting

 

Reptielenhuis De Aarde korting 2018

Op dit moment hebben we geen Reptielenhuis De Aarde korting die we op onze website kunnen zetten. Zodra wij deze wel hebben gevonden dan plaatsen we deze direct op onze website zodat jullie daar gebruikt van kunnen maken. Heb jij een toffe Reptielenhuis De Aarde korting? Laat het ons weten!

Reptielenhuis De Aarde in Breda

Reptielenhuis de Aarde Breda is een wat kleinere dierentuin in vergelijking met andere dierentuinen in Nederland van ongeveer 600m2 maar daarom niet minder de moeite waard om eens te gaan kijken! Bij Reptielenhuis De Aarde zijn best nog wat dieren te zien. Zo kun je er o.a. zien:

  • Hagedissen
  • Krokodilachtige
  • Slangen
  • Schildpadden
  • Padden
  • Kikkers
  • Salamanders  


Wat erg leuk is dat je tijdens een bezoek aan Reptielenhuis De Aarde de mogelijkheid hebt om een dierverzorger aan te spreken, vragen te stellen en uiteraard een slang vast te houden. Super leerzaam en leuk! Reptielenhuis De Aarde is begonnen als een hobby en uitgegroeid tot een echte dierentuin. Als je geluk heb, mag je meekijken met het voeren van de reptielen. Dit is niet elke dag zo. Aan de innerlijk mens is ook gedacht. Er is een terras met een kleine horeca(voor wat drankjes en wat lekkers). Je mag ook zelf je drinken en eten meenemen. Reptielenhuis De Aarde is een super leuk uitje voor de kids! Reptielenhuis De Aarde korting pak je via Korting Dagje Dierentuin.

Heb jij een vraag over jouw huisdier?  Het maakt niet uit wat voor een huisdier je hebt, vraag het aan de dierenverzorger! Ze weten veel en helpen jou er graag mee!

Reptielenhuis De Aarde kinderfeestje

Weet je wat echt leuk is? Je kinderfeestje vieren bij Reptielenhuis De Aarde! Dat gaat een feestje worden die de kinderen nooit meer vergeten! Wie wil er nou niet een super gaaf kinderfeestje met echte krokodillen, slangen, schildpadden om je heen! Hou er wel rekening mee dat de kinderfeestjes ruim van te voren geboekt moeten worden. Voor de kinderfeestjes hebben ze bij Reptielenhuis De Aarde verschillende paketten waar je uit kunt kiezen. Je kunt kiezen voor alleen een rondleiding, maar ook voor een heel compleet feestje met echt van alles er op en eraan! 

Reptielenhuis De Aarde op school

Wat ook erg leuk is, is dat Reptielenhuis de Aarde ook op school langs kan komen. Het is voor scholen vaak lastig om naar Reptielenhuis de Aarde toe te komen, vandaar deze optie! Ze nemen dan verschillende dieren mee die alle kinderen mogen voelen, zien en zelfs even vast houden als je dat durft!

Reptielenhuis De Aarde adres

Aardenhoek 26a

4817 NE Breda

Reptielenhuis De Aarde entreeprijzen

0 t/m 2 jaar                       gratis
3 t/m 11 jaar                     € 6.50
12 t/m 64 jaar                   € 7.50
65+                                   € 6.50

Reptielenhuis De Aarde openingstijden

Je kunt het hele jaar bij dit dierenpark terecht want ze zijn het hele jaar geopend op woensdag t/m zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Review Reptielenhuis De Aarde

Wil jij ons helpen? En ben jij al eens bij Reptielenhuis De Aarde geweest? Laat dan hieronder een review achter! Je helpt ons en onze bezoekers enorm met een eerlijke review. 

 

Reptielenhuis De Aarde review

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren