Orchideeënhoeve korting

orchideeen hoeve

Orchideeënhoeve korting

Op dit moment is er helaas geen Orchideeënhoeve korting voor een dagje voordelig weg. Zodra we deze hebben gevonden zullen we hem direct online zetten voor jullie!

Orchideeën Hoeve

De Orchideeën Hoeve is een park van maar liefst 25.000 vierkante meter! Wat je hier ziet zijn overdekte tuinen en duizenden soorten wilde en zeldzame orchideeën, tropische vogels, grappige aapjes, vrolijk lori’s, reptielen en koikarpers. Geweldig!
Bij de Orchideeën Hoeve zie je heel veel bloemen en planten, maar wist je dat de Orchideeën Hoeve ook beschikt over de grootste vlindertuin van Europa? Je ziet hier meer dan duizenden vlinders vrolijk rond fladderen in de Vlinder Vallei. Schrik niet als je in deze vallei oog in oog staat met een meter lange leguaan. De zogeheten lori’s eten gerust een cupje nectar leeg uit je hand en laten graag hun kunstjes zien. Als je goed omhoog kijkt in de bomen rzie je de witoorpenseelaapjes en Roodbuiktamarins. Voor de kleintjes onder is het genieten in de Mangrove Speelparadijs,als ze willen en druven mogen ze de echte grote vissen voeren en meedoen aan een stoere speurtocht door de tuinen.Genoeg te doen! Er mag nergens in de Orchideeën Hoeve gerookt worden.
Parkeren is gratis en honden zijn van harte welkom mits ze aangelijnd zijn! Je kunt de volgende dieren zien bij de Orchideeën Hoeve:

  • Lori's
  • Aapjes
  • Eenden
  • Leguaan
  • Kleine jungledieren
  • Vlinders
  • Schildpadden
  • Vogels
  • Vissen

De Orchideeën Hoeve is geheel overdekt en daarom perfect voor een dagje uit als het weer wat minder is. Pak snel je Orchideeënhoeve korting via Korting Dagje Dierentuin.

Orchideeën Hoeve mindervaliden

Bij de Orchideeën Hoeve hebben ze een aantal invalidentoiletten en alle paden zijn in principe goed te bewandelen met een rolstoel. Hier en daar zijn wat klinkerpaden en heuvels aangebracht tijdens de route. De Orchideeën Hoeve heeft een beperkt aantal rolstoelen beschikbaar welke gratis gebruikt mogen worden. Wel graag van te voren even reserveren op nummer 0527 – 20 28 75

Orchideeën Hoeve kinderfeestje

Bij de Orchideeën Hoeve kun je ook terecht voor een leuk kinderfeestje! Kom gezellig met de aapjes tussen alle bomen slingeren, heerlijk spelen in de junglespeeltuin en wordt samen met je vriendjes een echte ranger. Wij weten zeker dat niemand jouw feestje ooit nog zal vergeten!

Orchideeën Hoeve honden

Bij de Orchideeën Hoeve zijn honden welkom. Let op, je moet de hond wel voordat je naar binnengaat goed uitlaten bij het parkeerterrein. Bij de Orchideeën Hoeve hebben ze ook een volière. Hier moet de hond aangelijnd zijn. Speciaal hiervoor is er een route die buiten de volière om gaat. Wil je graag een hapje eten tijdens je bezoek aan de Orchideeën Hoeve? Dan mag je hond ook mee het restaurant in.

Orchideeën Hoeve adres

Orchideeën Hoeve Luttelgeest
Oosterringweg 34
8315PV Luttelgeest

Bij de Orchideeën Hoeve is parkeren helemaal gratis en dat kan voor de ingang. Dat is nog eens makkelijk!

Orchideeën Hoeve entreeprijzen

Kinderen t/m 3 jaar Gratis
Kinderen 4 t/m 12 jaar   € 5,50
Volwassenen € 10,50
65 jaar of ouder € 9,50

 

Orchideeën Hoeve openingstijden

Maandag t/m zaterdag   09.00 - 18.00 uur
Zondag 10.00 - 18.00 uur
Feestdagen 10.00 - 18.00 uur