Neeltje Jans korting

 

 neeltje jans korting 

Neeltje Jans korting 2018

Neeltje Jans korting 

Op dit moment is er geen geschikte korting voor een goedkoop dagje Neeltje Jans. Wij zullen elke dag de aanbiedingen aflopen om te kijken of er een Neeltje Jans korting bij is welke jij kunt gebruiken zodat je voordelig een dagje weg kunt. Heb jij een leuke Neeltje Jans korting gezien en moet deze hier komen staan? Laat het ons weten!

Neeltje Jans 

Midden in het Nationale park De Oosterschelde vind je Neeltje Jans. Het park is omgeven door de prachtige Zeeuwse natuur. Bij Neeltje Jans vind je top attracties en mooie exposities. Wil je alle indrukwekkende deltawerken bekijken? Dat kan! Spring op de rondvaartboot en geniet! In het park leer je ook veel over zeehonden en zeeleeuwen. En stap zeker eens in de stormachtige orkaanmachine of neem een kijkje bij het grootste zoutwateraquarium van Zeeland met levensechte haaien. Zoals je ziet is er genoeg te doen en te leren tijdens een dagje Neeltje Jans. 

Neeltje Jans waterpark

Neeltje Jans beschikt over een waterpark dat geschikt is voor klein en groot. In deze waterspeeltuin van Neeltje Jans zullen de kinderen zich niet gauw vervelen. Wat dacht je van een eigen waterval maken? Sluisjes bedienen en blijven staan op de muziekmakende wiebelstenen! Nat zul je zeker worden in het waterpark van Neeltje Jans. Dat beloven we je! Er is ook een super toffe hoge glijbaan. Durf jij er vanaf? Je glijdt met een bootje naar beneden. Het water in het waterpark is heel zuiver zout Oosterscheldewater.  Heb jij altijd al eens midden in een orkaan willen staan? Stap dan in de orkaanmachine van Neeltje Jans. 

Neeltje Jans dieren

  • Zeeleeuwen

Deltapark Neeltje Jans heeft vier mannelijke, vrolijke Californische zeeleeuwen welke je kunt ontmoeten. Samen zetten ze een toffe show neer welke je moet zien als je bij Neeltje Jans bent! De Zeeleeuwen heten Jack, Levi, Clint en Oscar. Wist je dat je ook met deze zeeleeuwen op de foto kunt? Heel bijzonder en leuk om te doen. 

  • Zeehonden

Deltapark beschikt op moment van schrijven over 4 leuke zeehonden. Ze spelen de hele dag door in het water en zijn erg leuk om naar te kijken! Helaas zijn dit door de jacht, watervervuiling en de drukke Deltawerken een stuk minder geworden dan eerst. Nu alles wat rustiger is en er beter met het milieu om gegaan is komen de zeehonden langzaam weer terug. Gelukkig maar! 

  • Neeltje Jans Bluereef Aquarium Zeeland

Neeltje Jans beschikt over een mooi en groot zeeaquarium.  Je kijkt hier je ogen uit want er zwemmen echte tropische haaien zoals wit en zwartpunt rifhaaien, Luipaardhaaien, pijlstaartroggen, zeeanemonen in! Als je goed kijkt zie je nog veel meer. Er zitten namelijk ook krabben, kreeften, roggen en andere vissen in het aquarium! Altijd al eens tussen de echte haaien willen zwemmen? Dat kan bij Neeltje Jans! Je kunt hier in een speciaal ontworpen duikkooi tussen de haaien zwemmen. 

Je kunt bij Neeltje Jans de volgende dingen doen:

  • Shows bekijken met roofvogels, zeehonden en zeeleeuwen
  • Waterpark
  • Aquarium + Walviswereld

Neeltje Jans mindervaliden
Neeltje Jans is goed toegangkelijk voor bezoekers in een rolstoel. Het is helaas wel zo dat er een aantal attracties zijn die niet goed te bezoeken zijn met een rolstoel. Voor een deel kunt u de Stormvloedkering bezoeken. Helaas kunt u de waterglijbaan, waterspeelplaats en expo “Walviswereld” niet bezoeken in rolstoel.. 

Neeltje Jans adres

Neeltje Jans

Faelweg 5

4354 RB Vrouwenpolder

 

neeltje jans korting


 

neeltje jans korting

Ervaringen Neeltje Jans:

 

1 Reactie

Birgit
26 maart 2015 om 16:11
1
Neeltje Jans vind ik vooral geschikt voor kids vanaf een jaar of 6. Erg educatief! Ook leuk dat het zo dicht bij de zee ligt. Wij hebben genoten!

Reageer

Annuleren