Naturalis korting

naturalis korting

 

 

Naturalis

Kom en reis 66 miljoen jaar mee terug in de tijd! Durf jij oog in oog te staan met het skelet van T. rex Trix? Kom dan naar Naturalis! Deze dino is door de paleontologen van Naturalis in Montana opgegraven en daarna geprepareerd en is vanaf nu te zien in Naturalis. Wat erg bijzonder is, is dat het skelet nog in een zeer goede staat is. Dit skelet van T.rex Trix is eigen één van de meest complete T. rex-skeletten die er is! Vanaf 10 September 2016 kun je T. rex bewonderen bij Naturalis. Kijk zeker eens naar de tanden want deze zijn enorm! Als je goed kijkt naar het skelet zie je allemaal krasjes en dan komt omdat T. Rex tot aan het einde gevochten heeft en ook nog eens ziek is geweest. LET OP: het museum zelf is gesloten tot eind 2018 ivm een grote verbouwing. T. rex in Town is wel geopend en vind je in het entreegebouw (Pesthuis). De tentoonstelling T. rex in Town kun je bezoeken tot en met 5 juni 2017. Je kunt zelf een lunch meenemen maar je kunt ook aanschuiven in het restaurant.

Naturalis, meer te doen

Natuurlijk is er nog veel meer te doen bij Naturalis. Zo kun je er op een echte dinosafari! Ga 66 miljoen jaren terug in de tijd en bekijk eens goed hoe het leven op aarde toen was. Je kijkt je ogen uit! Neem ook eens een kijkje bij de dino-doe-dingen. Hier leer je allerlei leuke weetjes en feiten over bijvoorbeeld de T. rex. 

Naturalis mindervaliden

Naturalis is toegangelijk met een rolstoel. Er zijn een beperkt aantal gratis rolstoelen beschikbaar. Per rolstoelgebruiker mag één begeleider gratis mee naar binnen. Hulphonden mogen naar binnen.

Naturalis openingstijden

Dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur.

In de schoolvakanties van 10.00 tot 18.00 uur. 

Naturalis adres

Pesthuislaan 7. Leiden

Erg goed met de trein te bereiken aangezien Naturalis op loopafstand van Station Leiden ligt.