Naturalis korting

naturalis korting

Naturalis korting

Op dit moment hebben we helaas geen Naturalis korting beschikbaar. Hou ons in de gaten want zodra we een Naturalis korting hebben gevonden zullen we deze direct hier online plaatsen. Heb jij zelf een goede korting voor Naturalis? Laat het ons weten! De meeste Naturalis kortingen leveren aardig wat voordeel en zijn dus zeker de moeite waard om te gebruiken.

Naturalis

Kom ook naar Naturalis en reis zo een 66 miljoen jaar mee terug in de tijd! Durf jij oog in oog te staan met het skelet van T. rex Trix? Kom dan naar Naturalis! Deze dino is door de paleontologen van Naturalis in Montana opgegraven en daarna geprepareerd en is vanaf nu te zien in Naturalis. Wat erg bijzonder is, is dat het skelet nog in een zeer goede staat is. Dit skelet van T.rex Trix is eigen één van de meest complete T. rex-skeletten die er is! Vanaf 10 September 2016 kun je T. rex bewonderen bij Naturalis. Kijk zeker eens naar de tanden want deze zijn enorm! Als je goed kijkt naar het skelet zie je allemaal krasjes en dan komt omdat T. Rex tot aan het einde gevochten heeft en ook nog eens ziek is geweest. LET OP: het museum zelf is gesloten tot eind 2018 ivm een grote verbouwing. T. rex in Town is wel geopend en vind je in het entreegebouw (Pesthuis). De tentoonstelling T. rex in Town kun je bezoeken tot en met 5 juni 2017. Je kunt zelf een lunch meenemen maar je kunt ook aanschuiven in het restaurant. Bij Naturalis hebben ze maar liefst ruim 37 miljoen objecten welke je kunt bekijken dus neem er maar een dag voor vrij!

Naturalis, meer te doen

Natuurlijk is er nog veel meer te doen bij Naturalis. Zo kun je er op een echte dinosafari! Ga 66 miljoen jaren terug in de tijd en bekijk eens goed hoe het leven op aarde toen was. Je kijkt je ogen uit! Neem ook eens een kijkje bij de dino-doe-dingen. Hier leer je allerlei leuke weetjes en feiten over bijvoorbeeld de T. rex. Je zult niet gauw een saaie dag hebben bij Naturalis! Dat beloven we je!

Naturalis mindervaliden

Naturalis is toegangelijk met een rolstoel. Er zijn een beperkt aantal gratis rolstoelen beschikbaar. Per rolstoelgebruiker mag één begeleider gratis mee naar binnen. Hulphonden mogen naar binnen.

Naturalis openingstijden

Je kunt Naturalis dagelijks bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur.

In de schoolvakanties is Naturalis geopend van 10.00 tot 18.00 uur. 

Naturalis adres

Pesthuislaan 7, Leiden

Naturalis openbaar vervoer

Wil jij naar Naturalis met het openbaar vervoer? Dat kan prima! Het is namelijk zo dat Naturalis erg goed met de trein te bereiken is aangezien Naturalis op loopafstand van Station Leiden ligt.

Naturalis review

Ben jij al bij Naturalis geweest? We zijn heel erg benieuwd naar hoe je dit ervaren hebt. Wil je dit ons laten weten onderaan deze pagina? Wij zijn er hartstikke blij mee! En onze bezoekers ook. Een review is immers een eerlijke blik op Naturalis.

Dierentuin korting

Wij van Korting Dagje Dierentuin hebben van de meeste dierentuinen in Nederland de beste kortingen online staan. Op deze manier maken wij het voor jullie makkelijk om een aantrekkelijke korting te vinden voor elke dierentuin waar je maar heen zou willlen! We hebben ook een aantal dierentuinen in Belgie voor jullie opgzocht. Pak snel je korting en geniet van jullie dagje weg!

Naturalis review

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren