Mondo Verde korting

 

 

Mondo Verde korting 2018 

Helaas is er op dit moment geen goede Mondo Verde korting. Heb jij een toffe korting gevonden voor een dagje Mondo Verde? Laat het ons weten! Wij bekijken elke dag verschillende partners waar we mee samenwerken voor de beste aanbiedingen dus hou ons zeker in de gaten!

Mondo Verde

Kom genieten en beleef een geweldige dag in de prachtige tuinen van Mondo Verde, wat ‘groene wereld’ betekent. Mondo Verde is een dierentuin, natuurpark en pretpark inéén en is maar liefst 25 hectare groot! Je vindt Mondo verde verstopt in Limburg bij Landgraaf en Heerlen. Er is natuurschoon van allerlei werelddelen (loop van de tropen zo door naar de jungle) én wist je dat er wel 130 verschillende diersoorten te zien zijn? Wandel door het Vogelparadijs, neem een kijkje bij de woestijn dieren of loop door de tropen. Het leuke van Mondo Verde is dat er werkelijk van alles te doen is. Als je wat meer spanning zoekt kan je een ritje in de achtbaan maken, klim op de klimvulkaan en stap in de botsauto's. 

Mondo Verde hoogtepunten

  • Tropen

Mondo Verde heeft een heel bijzonder stukje welke je echt even moet zien. Er is een tropenhal van maar liefst 4.000 m² grote waar je als bezoeker kunt rondlopen in een constant minimaale temperatuur van 20 graden Celsius. In deze tropenhal zie je wel meer dan 100 vrij rondvliegende tropische vogels! Je kijkt je ogen uit! Ook zijn er een aantal leuke aapjes en zijn er heel erg veel tropische bomen en planten te zien in de tropenhal bij Mondo Verde. Wist je dat er zelfs watervallen zijn in de tropenhal? Je ziet er  ook neushoornvogels en toerako's te zien. En wat dacht je van water- en landschildpadden, en amfibieën? Zeker de moeite waard om doorheen te lopen.

  • Vogelparadijs

Ben jij gek op vogels? Loop dan op je gemak door het vogelparadijs van Mondo Verde welke maar liefst 6000m² groot is! Wist je dat Mondo Verde hiermee de tweede grootste vogelvolière in Europa heeft? 

  • Woestijn

Bij Mondo Verde hebben ze ook een stoere woestijn. Wat je ziet in deze woestijn zijn alpaca's, kamelen, palmen en een oase. 

  • Tuinen

Mondo Verde beschikt verder over heel veel tuine waar je doorheen kunt lopen en waar je je ogen uitkijkt. Er is veel te zien en je kunt je hier prima een hele dag vermaken. 

Mondo Verde prijzen

Entree volwassenen € 18,50
   
Entree kinderen t/m 2 jaar Gratis
   
Entree kinderen 3 t/m 12 jaar € 12,00
   
Entree minder validen € 16,50
   
Entree 65+ € 16,50
   
Begeleider* Gratis
   
Familieticket (2 volwassenen 2 kinderen) € 55,00
   
Groepen vanaf 20 personen € 15,00
 

Mondo Verde adres

Groene Wereld 10
6372 PW Landgraaf

Mondo Verde openingstijden

Mondo Verde is iedere dag van 10:00 - 18:00 uur geopend.

 

 

Mondo Verde review

Ben jij al eens bij Mondo Verde geweest? En zou jij je ervaring met ons willen delen? Doe dat dan hieronder! Op deze manier help je ons, maar ook de andere bezoekers van onze website die op zoek zijn naar de hoogste Mondo Verde korting!

Mondo Verde ervaringen

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren