Landgoed Hoenderdaell Korting

landgoed hoenderdaell korting

Landgoed Hoenderdaell korting 2017

Op dit moment is er helaas geen Landgoed Hoenderdaell korting. Uiteraard zullen wij elke dag op zoek gaan naar de beste aanbieding voor een voordelig dagje Landgoed Hoenderdaell!

Landgoed Hoenderdaell

Stoere circusleeuwen, mooie bruine beren, rondlopende ringstaartmaki’s zie je bij het apeneiland en damhertjes lopen heerlijk door het mooie bos. Je vindt ze allemaal terug op Landgoed Hoenderdaell! Midden in het mooie groene bos vind je het opvangverblijf van Stichting Leeuw. Hier worden verschillende grote katten, zoals tijgers en leeuwen, voorbereid en verzorgd op een eventuele terugkeer naar de natuur. Je vindt er een kinderboerderij en een roofvogelshow. Ook vind je er een jungle en grote vlaktes met vrolijk rondspringende kangoeroes. Het kan allemaal bij Landgoed Hoenderdaell.De paden van Landgoed Hoederdaell leiden door het bos, langs het water en door uitgestrekte velden. Hierdoor voel je jezelf echt één met de natuur en de dieren. Tijdens een bezoekje aan Landgoed Hoenderdaell moet je niet schrikken als er dieren zomaar vrij door het dierenpark lopen. Je kan zomaar oog in oog komen te staan met een fazant, emoe of één van de ronddartelende hertjes. Super leuk en bijzonder! Regelmatig worden er dieren geboren bij Landgoed Hoenderdaell. Erg leuk om dan weer een jong dier te zien rondspringen! Pak dus snel je Landgoed Hoenderdaell korting en ga er een dagje op uit.

TIP: Zorg dat je om 14:00 bij het Apeneiland bent want dan mag je meehelpen met het voeren van de Ringstaartmaki's!

ADOPTEER EEN DIER

Stichting Leeuw is een onderdeel van Landgoed Hoenderdaell. Bij deze stichting krijg je de kans om een dier te "adopteren" Op moment van schrijven kun je met een maandelijkse gift van minimaal €10 al een dier adopteren. Je moet een dier wel adopteren voor minimaal 1 jaar.
Als je een dier adopteert dan zorg jij er mede voor dat de dieren in het opvangcentrum van Stichting Leeuw elke dag Verzorgd kunnen worden. Ook zorg jij ervoor dat de dieren in nood kunnen worden opgevangen en de juiste verzorging kunnen krijgen. Ook worden er wetenschappelijk onderzoeken naar dieren gedaan van de opbrengst.

Landgoed Hoenderdaell parkeren 

Bij Landgoed Hoenderdaell is genoeg plaats voor auto's om te parkeren. Parkeren is gratis voor auto's en bussen en kan bij de entree.

Landgoed Hoenderdaell mindervaliden?

Mindervaliden kunnen goed een dagje naar Landgoed Hoenderdaell komen. De paden van het dierenpark zijn en ook zijn er verdeeld over het park invalidentoiletten te vinden. op het terrein. Langs de route die door het park loopt staan genoeg bankjes om even uit te rusten tussendoor.

Landgoed Hoenderdaell huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan bij Landgoed Hoenderdaell. Dit voor de veiligheid van de dieren in het dierenpark en ook voor uw huisdier.

Landgoed Hoenderdaell kinderfeestje

Bij Landgoed Hoenderdaell kun je ook terecht voor een kinderfeestje. Er zijn verschillende soorten kinderfeestje waar je uit kunt kiezen en op moment van schrijven bevatten ze allemaal in ieder geval een speurtocht, lori voer en patatjes. Je kunt het kinderfeestje zo uitgebreid maken als je zelf wilt.

Openingstijden Landgoed Hoenderdaell

Landgoed Hoenderdaell is elke dag geopend van 9.00 uur tot 18.00 uur. eerste kerstdag en nieuwjaarsdag zijn ze dicht.

Adres Landgoed Hoenderdaell

Landgoed Hoenderdaell

Van Ewijckskade 1

V1761 JA Anna Paulowna