Gaia Zoo korting

gaia zoo korting

Gaia Zoo korting 2018

Op dit moment is er helaas geen Gaia ZOO korting beschikbaar. Wij zoeken elke dag het internet af naar de beste Gaia ZOO korting die er is. Zodra we een toffe korting hebben gevonden zullen we deze direct online plaatsen. Heb jij een leuke korting die we echt moeten zien? Laat het ons weten en we zullen er naar kijken. 

Gaia Zoo

Bij Gaia Zoo vind je ongeveer 100 dieren. Ze leven allemaal in ruime en natuurlijke dierverblijven. Dit mooie dierenpark is zeker een bezoekje waard. Ga kijken naar de gorilla's, neushoorns of giraffen. Je vindt bij Gaia Zoo dieren die je nergens anders in Nederland kan vinden. Dit maakt deze dierentuin zo bijzonder om een keer heen te gaan.  

GaiaZOO dieren

Welke dieren zijn er nu preciet te zien bij GaiaZoo? In GaiaZOO zijn ongeveer rond de 100 verschillende dieren te bekijken. Dit zijn er best veel..Je ziet er bijvoorbeeld leeuwen, neushoorns, jachtluipaarden, maar wist je dat er ook wat minder bekende dieren zijn? Zo leeft bij Gaia ZOO een boshond die normaal leeft in het Amazone-regenwoud, je ziet er de muskusos en de veelvraat. Of heb jij ooit wel eens gehoord van de grootoorvos? Deze leeft normaal alleen in de droge savanne. Dit maakt het juist zo leuk om naar Gaia Zoo te gaan! Net even iets anders dan de anderen dierentuinen in Nederland.

Gaia ZOO indeling

Gaia ZOO is ingedeeld in vier thema's:

  • Savanna
  • Taiga
  • Rainforest
  • Limburg

Allemaal hebben ze hun eigen leuke dingen en zijn dus zeker de moeite waard om doorheen te lopen. Wat ook erg leuk is voor de kinderen is dat er een binnenspeeltuin is. Deze heet DinoDome. De DinoDome bestaat bij Gaia ZOO sinds 2009. Wat kenmerken is aan de indoorspeeltuin van Gaia ZOO is, is houten geodetische koepel. Super gaaf om te zien. De indoorspeeltuin heeft een oppervlakte van maar liefst 2.500 vierkante meter. Hiermee heeft Gaia ZOO ook direct de grootste binnenspeeltuin (2009).

Bekijk hier de plattegrond van Gaia Zoo.

GaiaZOO 2018:

Bij GaiaZOO wordt op dit moment hard gewerkt aan iets nieuws: LIMBURGHUIS. Wauw! Wat we hier kunnen gaan zien is alles wat te maken heeft met bijzondere en bedreigde Limburgse diersoorten. Denk aan vuursalamanders, eikelmuizen en korenwolven.
Kom je in 2018 ook wandelen door de mooie vallei met prachtige beekjes en bosmeertjes.

Bij Gaia ZOO zul je in 2018 ook een aantal nieuwe diersoorten gaan zien. Zo zal bijvoorbeeld de wevervogel bij Gaia ZOO gaan wonen. Heb jij wel eens van deze vogel gehoord? Wij nog nooit.

In 2018 kun je bij GaiaZOO nog meer van de natuur kunnen gaan genieten! Tevens zullen ook alle terrassen worden aangepakt en vernieuwd, komen er nog meer speelvoorzieningen en gaan ze de wandelroutes verbeteren. 2018 gaat het jaar van GaiaZOO worden!

Gaia Zoo openingstijden

Gaia Zoo is het hele jaar geopend op elke dag van de week. 

  • 4 maart t/m 30 Juni 10:00 tot 17:00
  • 1 Juli t/m 31 Augustus 10:00 t/m 18:00
  • 1 September t/m 4 November 10:00 t/m 17:00
  • 5 November t/m 7 Maart 10:00 tot 16:00

Gaia Zoo adres

Gaia Zoo

Dentgenbachweg 105

6468 PG Kerkrade


 

 

 

gaia zoo korting

Ervaringen Gaia Zoo:

 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren