Faunapark Flakkee korting

 faunapark flakee korting

 

Faunapark Flakkee korting 2018

Helaas hebben we op dit moment geen geschikte Faunapark Flakkee korting voor een goedkoop dagje weg. Zodra we deze hebben zullen we deze direct online plaatsen. Heb jij een leuke Faunapark Flakkee korting voor ons? Laat het ons weten!

Faunapark Flakkee 

Faunapark Flakkee is een gezellig dagje uit voor jong en oud. Faunapark Flakkee ligt op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. In het park zijn veel dieren te zien zoals uilen, herten en roofdieren. Ook kan je er een witte kangoeroe zien!. Het is een park van 25.000 vierkante meter groot dus je zult je er de hele dag vermaken. Voor alle kindjes die durfen en wilen is er een knuffelhoek. Hier mag je met de geiten en konijnen knuffelen. Hebben jullie genoeg dieren gezien? Ga dan midgetgolfen of doe mee met de speurtocht! DIt kan ook bij Faunapark Flakkee. Let op: Kinderen onder de 12 jaar worden alleen toegelaten op het park onder begeleiding van een volwassene en honden zijn niet toegestaan.Faunapark Flakkee

Faunapark Flakkee is een dierenpark dat in 1995 opgericht is. Het biedt nu maar liefst 25000m2 flora en fauna.
Als we kijken naar het dierenpark zien we dat het park opgebouwd is als een soort van stadspark. Hierom zitten alle dierenverblijven. Wat erg leuk is, i dat het park wordt gerund door allemaal vrijwilligers die helemaal fan zijn van vogels en alles met veel liefde doen.
Faunapark Flakkee is gebouwd in 1995 door een echte vogelliefhebber. Deze wilde vooral heel graag zijn hobby laten zien aan de wereld. Pas sinds het jaar 1997 is dierenpark toegankelijk voor bezoekers. Wat erg sneu was is dat In 2005 het dierenpark bijna dicht moest ivm geldgebrek. Iemand anders heeft toen het park overgenomen en was toen een stichting in het leven geroepen voor het behoud. Het park heeft hierna een grote groei gemaakt en verschillende nieuwe dieren mogen toevoegen aan het park.

Restaurant de Flierefluiter 

Na een dagje spelen en rennen is het tijd om even tot rust te komen met elkaar. Dit kan op het terras bij de Flierefluiter. De kinderen kunnen hier even heerlijk spelen in de toffe speeltuin of een potje midgetgolfen. Even heerlijk bijkomen terwijl de kinderen nog even door spelen.

Faunapark speurtocht 

Wat ook erg leuk is om te doen is de speurtocht. Deze brengt je overal in het park en is erg leuk om met kinderen te doen. Je kunt deze speurtocht kopen bij de kassa in Faunapark Flakkee. Op deze manier weten jullie zeker dat jullie elk plekje van Faunapark Flakkee zien.

Faunapark Flakkee mindervaliden

Faunapark Flakkee is goed te bezoeken voor mindervaliden. Dit omdat veel paden verhard zijn.

Openingstijden Faunapark Flakkee

Het park is nu gesloten en gaat weer open op 31 Maart 2018.

Faunapark Flakkee adres

Duivenwaardsedijk 22 - 3244 LG Nieuwe-Tonge

LET OP: Huisdieren zijn niet toegestaan bij Faunapark Flakkee omdat ze de veiligheid van de dieren die bij Faunapark Flakkee wonen in gevaar kunnen brengen.

faunapark flakee korting 

Faunapark Flakkee is benoemd tot het beste uitje 2017 categorie dierentuinen zuid Holland publieksprijs AD