Texel Zoo

 texel zoo korting

Texel Zoo korting

Op dit moment hebben we helaas geen Texel Zoo korting. Zodra wij deze gevonden hebben zullen we deze online plaatsen. Dagelijks speuren wij het hele internet af om voor jullie de beste korting te vinden voor een dagje Texel Zoo. Heb jij een aanbieding welke hier geplaatst moet worden? Laat het ons weten!

Texel Zoo

TEXEL ZOO is de nieuwe naam voor Eureka Zoo! Sinds kort zijn ze officieel een dierenpark en hebben ze veel meer dan alleen vogels! Ga je mee op een spannend en werelds avontuur bij Texel Zoo? Je ziet er opossums, stokstaartjes en uiteraard zijn er nog veel meer dieren te bewonderen. Texel Zoo vind je midden in de weidse landerijen van Waddeneiland Texel. Een prachtige, groene locatie. Je vindt bij Texel Zoo tientallen diersoorten. Er is van alles wat te bekijken. Zo zijn er de kleine zoogdieren, mooie vogelsoorten, vlinders, reptielen en laten we vooral de indrukwekkende roofvogelshows niet vergeten! Zeker de moeite waard om te bekijken. Bij Texel Zoo ben je niet zomaar klaar. Er zijn zeker meer dan 40 diersoorten en te bekijken en zeker meer dan 350 vogels! Dat zijn er echt heel erg veel!Bij Texel Zoo hebben ze ook een prachtige vlindertuin. Neem even de tijd en geniet van de rondfladderende exoten. In de vogeltuin kijk je ook je ogen uit naar alle vogels die heerlijk vrij rond mogen vliegen.
Groot pluspunt: TEXEL ZOO is elke dag open van 9.30 tot 17.00 uur. Wandel rond en ontdek alle tropische vogels en vlinders die tussen de tropische planten bij Vogelbush Eureka op Texel verstopt zitten. Vogelbush Eureka heeft ook mooie roofvogels en uilen. Deze vliegen niet zomaar rond, maar je kan ze bewonderen in hun volières. Ook kan je ze zien tijdens de dagelijkse shows. De toerako's, kitta's, loriesoorten en papegaaien kan je ook bewonderen in hun volières.De Vogelbush heeft een gezellig terras en een buiten en binnen gedeelte. In de vlinder- en orchideeëntuin van Eureka hangen ook zo’n 250 poppen. Super leuk om eens te zien. Wist je dat de vogelbush meer dan 700 tropische vogels heeft? Pak nu hier je Texel Zoo korting en ga voordelig een dagje naar de dierentuin!

Texel Zoo eten en drinken

Heb je even zin in een break tijdens jullie bezoek aan Texel Zoo? Neem dan lekker ontspannen plaats in de gezellige koffiecorner. Je kunt hier terecht voor een kopje verse koffie of thee. Uiteraard kun je er wat lekkers bij bestellen. Liever een frisdrank? Dat kan ook. Tevens kunnen er ook tosti's besteld worden.

Texel Zoo, dieren voeren 


Zou jij graag een keer dieren willen voeren? Dat kan bij Texel Zoo. Je kunt voor de vissen en vogels voer kopen. Geef de dieren geen ander voer!

Eureka Texel adres

Tuincentrum Eureka
Schorrenweg 20 (nabij Oosterend)

Eureka Texel openingstijden

Het gehele jaar geopend van 9.30 tot 17.00 uur.

Eureka Texel entreeprijzen

Entree voor volwassenen € 8,50
Kinderen 4 - 12 jaar € 6,00
Kinderen tot 4 jaar gratis

 

Willen jullie goedkoop een dagje naar de Texel Zoo? Dan zit je hier helemaal goed. Wij speuren elke dag her internet af naar de allerbeste aanbiedingen zodat jullie voordelig een dagje naar Texel Zoo kunnen. Staat er een aanbieding bij die niet correct meer is? Of weet jij een korting die hier nog niet staat? Laat het ons weten! 

 

 

Texel Zoo ervaringen

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren