Ecomare

 

 

Ecomare korting

Willen jullie met korting naar Ecomare in Texel? Op dit moment hebben we helaas geen Ecomare korting. Mochten we deze online hebben gevonden zullen we deze direct hier plaatsen voor jullie! Regelmatig zijn er hoge Ecomare kortingen te verkrijgen en dit kan jullie aardig wat voordeel opleveren. Hou ons dus goed in de gaten voor de beste Ecomare korting!

Ecomare Texel

Bij Ecomare kun je de bruinvissen niet alleen heel goed zien; je kunt er zelfs mee spelen! Om 10.30 en 13.30 uur worden de bruinvissen gevoerd en kun je zien hoe ze opdrachtjes van de dierverzorger uitvoeren.
Bij Ecomare valt nog veel meer te beleven. Je leert er over van alles wat met de zee te maken heeft. Kom je ook een kijkje nemen. Iedereen kent hem wel. de zeehond. Deze zie je zeker weten bij Ecomare. Sinds 02- 2012 hebben ze bij Ecomare ook twee mooie bruinvissen. Deze lijken een beetje op kleine dolfijnen. Deze zwemmen bij Ecomare in een bassin. Als je op bezoekt ben bij Ecomare dan kun je de zeehonden en bruinvissen boven en onder water zien. Erg leuk om te kijken hoe ze spelen met elkaar. Bij Ecomare hebben ze ook een opvangverblijf. Hier kun je een kijkje nemen bij de zeehonden die tijdelijk in de opvang wonen.Ze leven hier tijdelijk in alle rust in speciale bassins zodat ze weer sterk kunnen worden voordat ze weer de zee in mogen gaan. Heb je altijd al willen weten wat er nou precies op de bodem van de Noordzee te zien is? Dan zit je hier goed! Bij Ecomare hebben ze de benedenverdieping zo ingericht als een grote zeeaquaria. HIer leer je op een leuke speelse manier van alles over wat er in de zee leeft. Mak zelf en grote golf en kijk wat de reactie van de zeebodem is of bekijk hoe krabben met elkaar stoeien! Er is een glazen wand en dat is fijn want zo kunnen zelfs de allerkleinsten onder ons een goed kijkje nemen. Bij Ecomare hebben ze ook een vogelopvang. Helaas zijn er regelmatig vogels welke onder de olie zitten. Bij Ecomare maken ze deze vogels weer helemaal schoon. Wil je echt dichtbij de zeehonden komen dan zit je in Ecomare op Texel helemaal goed! Er is standaard een vaste groep zeehonden en een zeehondenopvang. In de zeehondenopvang worden alle zieke dieren goed verzorgd en ook kan je er jongen zien die hun moeder zijn kwijtgeraakt. Elke dag om 11.30 en 15.30 uur is er een voerpresentatie bij de zeehonden. Kom je ook kijken? Wist jij trouwens dat Ecomare ook een vogelopvang is? Pak snel een Ecomare korting en ga lekker voordelig een dagje uit in Texel! 

Ecomare rolstoelen en kinderwagens

Bij Ecomare kun je prima terecht met een rolstoel of buggy. Tevens zijn er ook rolstoelen en buggies te leen. Dat is nog eens handig! De paden zijn goed bewandelbaar met een rolstoel of buggy/kinderwagen.

Ecomare huisdieren

Huisdieren zijn bij Ecomate niet toegestaan. Hulphonden zijn uiteraard wel welkom bij Ecomare. Huisdieren zijn niet welkom omdat dit gevaarlijk kan zijn voor de dieren die bij Ecomare wonen, maar ook voor de huisdieren zelf.

Ecomare adres

Ruijslaan 92

1796 AZ De Koog

Ecomare prijzen

Volwassenen € 12,75
Kinderen 4 t/m 13 jaar € 8,75
Kinderen t/m 3 jaar gratis

Ben jij wel eens bij Ecomare geweest? Laat ons hieronder je ervaring weten! Wij zijn benieuwd hoe jullie Ecomare hebben ervaren.

Ecomare ervaringen

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren