Dolfinarium korting

 

dolfinarium korting  

Dolfinarium korting 2017

 

 

Kijk eens bij onderstaande websites voor de leukste dierentuin kortingen: 

 

apenheul korting apenheul korting
apenheul korting

apenheul korting

 

Het Dolfinarium is nu even gesloten, maar in de kerstvakantie weer open! 

 

Dolfinarium korting €7,50 kerstvakantie

Nu een korting voor Dolfinarium van €7,50,- per persoon voor in de kerstvakantie! Lees hier meer over het Dolfinarium en de kerstvakantie!
dolfinarium korting

Dolfinarium met overnachting nu met korting!

Ga je een dag naar het Dolfinarium? Combineer het met een nachtje weg! Bekijk de hoogste korting die er is!

dolfinarium korting

Ontbijten bij de dolfijnen 

Je kunt nu in het Dolfinarium gezellig ontbijten tussen de dolfijnen! Lees via onderstaande link alles over ontbijten met de dolfijnen!

dolfinarium korting

Dolfinarium, in het water met dolfijnen

Vanaf nu mag je in het water bij de Dolfijnen in het Dolfinarium. Ben je benieuwd hoe dit dan in de praktijk gaat?

dolfinarium korting

 Dolfinarium, slapen bij de dolfijnen

Altijd al eens willen slapen bij de Dolfijnen? Dan kan nu bij het Dolfinarium! Super gezellig en bijzonder om te doen!

dolfinarium kortig

 


Dolfinarium 

Bij het Dolfinarium is zoveel te beleven in één dag! Je vindt er de leukste speelkameraadjes die je maar kunt wensen, heerlijk spelen op het strand en beleef de spannendste avonturen! In het grootste zeezoogdierenpark van Europa schater je van het lachen en verveel je je geen seconde. Het Dolfinarium ligt in Harderwijk en beschikt over een heerlijk strand en verschillende speeltuinen welke verdeeld over het park zijn. Als het mooi weer is moet je zeker niet vergeten om je zwemkleding mee te nemen. Het Dolfinarium ligt aan het Veluwemeer en hier kun je in de zomer heerlijk zwemmen.

Heb jij een glutenallergie? Lees hier dan alles over glutenvrij eten bij het Dolfinarium!

Dolfinarium en Zappelin

Zappelin komt naar het Dolfinarium! Kom ook en ontmoet Nienke en al haar Zappelin vrienden! Lees meer over deze leuke dag op de speciale pagina van Dolfinarium en Zappelin

Dolfinarium ontwikkeling

Dolfinarium groeit steeds meer. Er komen steeds meer dieren bij. In 2005 hebben ze verschillende verblijven helemaal verbouwd en zo kunnen ze aan de zeer strenge kwaliteitseisen voldoen. Ze hebben toen alle verblijven van de walrussen en de bruinvissen verbouwd. Ook kreeg de ingang van het Dolfinarium een nieuw uiterlijk! En kwam een nieuw logo. Heb jij de koepel wel eens gezien bij het Dolfinarium? Deze is in 2013 verbouwd. Vanaf 2014 is het park overgenomen door Aspro Parks.

Dolfinarium en de dieren

In het Dolfinarium zijn verschillende dieren waar je naar kunt kijken. UIteraard zijn er de bekende show's met de dolfijnen en de zeehonden. Ga hier zeker eens kijken! Verder is er een groot bad met verschillende vissen en roggen. Erg leuk om te zien en als je geluk hebt kan je er nog eentje aaien ook. Het dolfinarium heeft de volgende dieren:

 • Dolfijnen
 • Walrussen
 • Californische zeeleeuwen
 • Stellerzeeleeuwen
 • Bruinvissen
 • Gewone zeehonden
 • Grijze zeehonden
 • Roggen, haaien en vissen

Dolfinarium, rolstoel huren

Bij het Dolfinarium kun je een rolstoel of een scootmobiel huren. Als je een scootmobiel wilt huren kan dit voor €5,- en betaal je een borg van €45,- Deze krijg je weer terug als je hem inlevert. Bij de entree staan de rolstoelen, Deze kun je pakken als je er een  1,- munt in hebt gegooid. Je kunt niks van te voren reserveren dus wil je zeker zijn dat je een scootmobiel of rolstoel ter beschikking hebt? Neem deze dan zelf mee.

Dolfinarium kinderwagen, buggy of bolderkar lenen

Als je naar het Dolfinarium gaat zul je deze zelf mee moeten nemen.  Het Dolfinarium geen kinderwagens, buggy’s of bolderkarren te leen

Dolfinarium en huisdieren mee

Bij het Dolfinarium mag je geen huisdieren meenemen. Dit heeft te maken met de veiligheid van zowel de huisdieren als de zeedieren bij het Dolfinarium. Er is ook geen opvang voor huisdieren bij het Dolfinarium aanwezig!

LET OP: Hulphonden zijn toegestaan, mits deze niet meer in opleiding zijn. Neem jij een volleerde hulphond mee? Dit kan in overleg en op vertoon van een erkenningscertificaat!

Dolfinarium en kluisjes

Als je naar het Dolfinarium gaat, kun je een kluisje huren. Dit is erg handig en je spullen zitten veilig opgeborgen terwijl jij geniet van al het moois wat het Dolfinarium voor je heeft!

Als je een kluisje gaat huren bij het Dolfinarium kun je kiezen uit de volgende kluisjes. De huur bedraagt per dag:

 • € 4,- voor een kleine kluis
 • € 7,- voor een grotere kluis
 • € 8,- voor een groepskluis (10,- borg)

Dolfinarium geschiedenis

Dolfinarium bestaat al heel wat jaren. De deuren gingen namelijk voor het eerst open in 1955. Frits den Herder starte samen met zijn broer Coen den Herder een verzameling. Ze zijn begonnen met verschillende zeezoogdieren. Na 10 jaar hebben ze deze verzameling een naam gegeven: Het Dolfinarium. Sindsdien is het Dolfinarium bekend in heel Nederland en trekt het dagelijks vele bezoekers.

Dolfinarium en parkeren

Kom jij met de auto naar het Dolfinarium? Geen probleem! Er zijn genoeg parkeerplekken in de buurt van het Dolfinarium. Je kunt tegen betaling vooraf hier parkeren.  Als je Harderwijk binnen komt rijden volg dan de bebording. Deze stuurt je naar het juiste parkeerterrein van het Dolfinarium. Parkeer je op de Boulevard? Dat kan max. 3 uur. Blijf je langer dan 3 uur? Parkeer dan op de Lelykade. Je kunt vanaf hier lopen naar het Dolfinarium, Is het erg druk, dan zijn er andere parkeerplaatsen. Je kunt lopen en vanaf het parkeerterrein aan de Flevoweg rijdt een gratis shuttlebus.

Dolfinarium Prijzen

Volwassenen en kids vanaf 12 jaar:€ 27,50

Kids t/m 2 jaar: gratis

Kids 3 t/m 11 jaar:€25,00

Dolfinarium openingstijden

Het Dolfinarium is van 18 februari t/m 29 oktober 2017 geopend van 10.00 tot 17.00 uur (in juli & augustus tot 18.00 uur). 

Adres Dolfinarium

Dolfinarium

Strandboulevard oost 1

3841 AB Hardewijk

Dolfinarium openbaar vervoer

Kom jij met het openbaar vervoer naar het Dolfinarium? Kom je met de trein? Stap dan uit in Harderwijk (NS Station). Pak dan één van de volgende buslijnen:103, 142, 144, 147, 148 en 159.


 

 

 

 

 

dolfinarium korting

Ervaringen met het Dolfinarium:

 

8 Reacties

Tom
26 juli 2017 om 14:40
1
We waren al even niet bij het Dolfinarium geweest... gisteren toch maar weer een keer gegaan omdat we een aardig hoge korting opzat. De shows van het Dolfinarium vonden we erg leuk maar alles eromheen viel een beetje tegen....het strandje was wel een leuk extraatje. Ik zou zelf niet de vollle mep betalen voor een dagje dolfinarium maar met een korting is het voor een keer wel leuk om tw bezoeken. Groet, Tom
Kees
06 april 2015 om 12:06
2
Een dagje bij de dolfijnen is altijd leuk. Wij zijn gisteren met de kleinkinderen gegaan. Top dag gehad met een zonnetje erbij!
Martine
05 april 2015 om 14:38
3
Heerlijk dagje dolfijnen kijken.
Evert
05 april 2015 om 13:53
4
Dagje bij het Dolfinarium is altijd leuk en gezellig. Vorig jaar voor het laatst geweest dus dit jaar gauw weer eens gaan!
Geert
12 maart 2015 om 20:22
5
Via deze site leuke aanbieding en een heerlijke dag gehad. Voor herhaling vatbaar om via deze site te boeken.
Niels
12 maart 2015 om 18:33
6
Hier gaan we binnenkort naar toe aangezien ik de veiling heb gewonnen bij Ticketveiling. Dolfinarium , here we come!
m. molenaar
27 februari 2015 om 18:42
7
Heerlijk vandaag naar het Dolfinarium geweest, met de korting van deze site! Zo kan je nog eens lekker weg!
karin
26 februari 2015 om 14:44
8
Lang geleden geweest maar wil binnenkort wel weer een keer gaan.

Reageer

Annuleren