DoeZoo korting

DOEZOO - Enige doe-zoo in Nederland

DoeZoo korting

Op dit moment is er helaas geen Doe Zoo korting voor een dagje DoeZoo. Hou ons in de gaten want wij plaatsen de kortingen direct online als we deze gevonden hebben. Heb jij een korting gevonden die hier zou moeten staan? Laat ons dat dan weten!

DoeZoo review

Wat is jouw ervaring met DoeZoo? Laat het ons onderaan deze pagina weten en help de andere bezoekers. Misschien heb je een leuke tip om een dagje DoeZoo nog leuker te maken of wil je gewoon graag laten weten wat je ervan vond. We horen het graag! Dank je wel!

DoeZoo

DoeZoo is winnaar van het leukste uitje van Groningen 2015! Pak dus snel je Doe ZOO korting en geniet van een dagje weg!

Denk je dat natuur saai is? Kom dan eens naar DoeZoo! Bij DoeZoo gaat het vooral om het doen! Al je zintuigen komen bij DoeZoo volop aan bod: horen, zien, voelen, ruiken en proeven. Je zintuigen draaien hier overuren. Een slang om je nek... Een stinkdier aaien... En natuurlijk een kikker kussen! Durf jij het? Bij DoeZoo zie je ook veel kriebelbeestjes: de insecten. Bij DoeZoo hebben ze niet alleen insecten, maar ook verschillende dieren en planten die insecten eten. DoeZoo is met mooi en met slecht weer leuk. Er is namelijk ruim 900m2 overdekt plezier. Ga jij op zoek naar die vogelspin? En laat je het ons weten als je hem hebt gevonden?!

Doe Zoo is ooit begonnen met alleen maar insecten. Tegenwoordig kun je er veel meer dieren zien dan alleen maar insecten. Als we kijken naar de insecten dan zien we dat dit de grootste diergroep op aarde is. Toch gek dat je ze dan bijna niet terug ziet in musea of dierparken. Bij Doe Zoo is er veel meer dan alleen maar die kriebelbeestjes! Je kunt er nu bijvoorbeeld ook spannende spinnen, grote neusberen, mooie hagedissen, kikkers, prachtige uilen, lieve eekhoorns, aaibare egels en een echte enge slang zien!Bekijk ze allemaal tijdens jullie bezoek aan Doe Zoo!

Doe Zoo eten

Bij Doe Zoo kun je natuurlijk ook terecht voor een lekker hapje en een drankje. Maar wist jij dat je er soms ook insecten kunt eten?! Klinkt heel spannend vind je niet?! Vind je dit te eng? Geen probleem hoor, ze hebben ook veel lekkere andere dingen bij DoeZoo die je vast wel lekker zal vinden.

Doe Zoo huisdieren 

Helaas mogen er bij Doe Zoo geen huisdieren naar binnen. Hulphonden worden uiteraard wel toegelaten. Dit is voor de veiligheid van de dieren bij DoeZoo maar ook voor de huisdieren zelf. 

DoeZoo adres

Wierde 17 - 9965 TA Leens

DoeZoo openingstijden

Tijdens (basis)schoolvakanties:

  • Maandag tot en met zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
  • Zondag: Gesloten

periode 1 mei - 30 december:

  • Maandag tot en met zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
  • Zondag: Gesloten

Buiten (basis)schoolvakanties periode 1 januari - 30 april:

  • Woensdag tot en met zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
  • Zondag tot en met dinsdag: Gesloten

DoeZoo entreeprijzen

Tijdens schoolvakanties:

  • Kinderen t/m 2 jaar: Gratis
  • Kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen: € 6,50

Tijdens schoolvakanties is de entree inclusief de rondleiding (11.00 en 14.00 uur), een theatervoorstelling, en (knutsel-)activiteit voor kinderen.

Buiten schoolvakanties:

  • Kinderen t/m 2 jaar: Gratis
  • Kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen: € 6,50

De rondleiding ishelemaal gratis en hartstikke leuk. De rondleiding bij DoeZoo vindt plaats op woensdag en zaterdag om 14.00 uur.

Doe Zoo korting pak je via Korting Dagje Dierentuin! Lekker voordelig een dagje plezier maken!

DoeZoo ervaringen

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren