Diergaarde Blijdorp korting

diergaarde blijdorp 

 

Diergaarde Blijdorp korting 2017

 

Op zoek naar korting voor een dagje Blijdorp? Kijk eens bij onderstaande websites. Hier hebben ze altijd de leukste aanbiedingen en kortingen voor je klaar staan!

apenheul korting apenheul korting
apenheul korting apenheul korting

 

Diergaarde Blijdorp korting

Nu tickets vanaf €21,- via onderstaande link voor een dagje Diergaarde Blijdorp! Normaal betaal je €23,- voor een entreekaartje! Ook kun je op deze manier de rij bij de kassa ontlopen. Ideaal!

diergaarde blijdorp

Diergaarde Blijdorp korting i.c.m. bungalow

Bij Bungalowspecials.nl zijn verschillende bungalows welke dichtbij Diergaarde Blijdorp liggen. Bekijk hier de leukste aanbiedingen voor Diergaarde Blijdorp.

Diergaarde Blijdorp met overnachting

Wil je graag blijven slapen voor of na jullie dagje Diergaarde Blijdorp? Kijk dan zeker eens op de website van Hotelspecials.nl Hier vind je de allerbeste deals met hotels in de buurt van Diergaarde Blijdorp.

Diergaarde Blijdorp

Klim door de jungle, geniet van de spannende avondturen in Biotopia en glij over de vin van een Bultrug. Diergaarde Blijdorp in Rotterdam heeft veel in petto voor een dagje plezier. Door heel Diergaarde Blijdorp zitten verschillende restaurants waar jullie als ouders even heerlijk kunnen bijkomen van al het leuke wat jullie hebben gezien. Er zijn maar liefst 12 plekken waar jullie iets lekkers kunnen halen. Ben je op zoek naar een Glutenvrij restaurant? Ga dan naar De Lepelaar of de Terraszaal. Hier kan je dit aangeven bij binnenkomst. Wist je dat er ook verschillende activiteiten worden gehouden in deze dierentuin? En dat je er zelfs kan trouwen? Super leuk!

Klik hier voor de plattegrond van Diergaarde Blijdorp.

Diergaarde Blijdorp Prijzen

Kinderen 3 t/m 12 jaar: €16,50

Volwassene: €21,00

Diergaarde Blijdorp adres

Diergaarde Blijdorp

Blijdorplaan 8

3000 AM Rotterdam

 


 blijdorp korting

Ervaringen Blijdorp:

 

2 Reacties

Haci
26 mei 2017 om 18:54
1
2 kinderen en 1 volwassenen en als het kan een deel met airmiles betalen. Is het mogelijk.
PUIKI POON
21 juli 2016 om 21:34
2
HOEVEEL KOST HET AIRMILES PUNTEN INLEVEREN GR. PUIKI POON

Reageer

Annuleren