Diergaarde Blijdorp korting

diergaarde blijdorp 

Diergaarde Blijdorp korting 2018

 

Blijdorp korting

Nu tickets vanaf €21,- via onderstaande link voor een dagje Diergaarde Blijdorp! Normaal betaal je €23,- voor een entreekaartje! Ook kun je op deze manier de rij bij de kassa ontlopen. Ideaal! Pak snel je Blijdorp korting en maak je klaar voor een dagje pret!

diergaarde blijdorp

Blijdorp korting i.c.m. bungalow

Bij Bungalowspecials.nl zijn verschillende bungalows welke dichtbij Diergaarde Blijdorp liggen. Bekijk hier de leukste aanbiedingen voor Diergaarde Blijdorp.

Diergaarde Blijdorp met overnachting

Wil je graag blijven slapen voor of na jullie dagje Diergaarde Blijdorp? Kijk dan zeker eens op de website van Hotelspecials.nl Hier vind je de allerbeste deals met hotels in de buurt van Diergaarde Blijdorp.

Diergaarde Blijdorp

Diergaarde blijdorp is de dierentuin van Rotterdam en omstreken. Jaarlijks trekt Blijdorp vele bezoekers en wij snappen waarom! Diergaarde Blijdorp mag zicht tot een van de oudste dierentuinen van Nederland benoemen. Loop op je gemak door het ouder park en geniet van al het moois wat je ziet! Diergaarde Blijdorp is ideaal voor alle leeftijden. Als gezin zul je pleizer hebben bij Blijdorp, maar ook zeker als je alleen een rondje door Blijdorp maakt zul je genieten!. Klim door de jungle, geniet van de spannende avondturen in Biotopia en glij over de vin van een Bultrug. Diergaarde Blijdorp in Rotterdam heeft veel in petto voor een dagje plezier. Door heel Diergaarde Blijdorp zitten verschillende restaurants waar jullie als ouders even heerlijk kunnen bijkomen van al het leuke wat jullie hebben gezien. Er zijn maar liefst 12 plekken waar jullie iets lekkers kunnen halen. Ben je op zoek naar een Glutenvrij restaurant? Ga dan naar De Lepelaar of de Terraszaal. Hier kan je dit aangeven bij binnenkomst. Wist je dat er ook verschillende activiteiten worden gehouden in deze dierentuin? En dat je er zelfs kan trouwen? Super leuk! Diergaarde Blijdorp bestaat al 160 jaar! LET OP: Huisdieren zijn niet toegestaan bij Blijdorp! Ze zijn er wel hard aan het werk om blindegeleidenhonden binnen te laten. Pak snel je Blijdorp korting voor een leuke dag!

Blijdorp dieren je gezien moet hebben

Sumatraanse tijger
Dit is een heel bijzondere tijger, hij komt namelijk van het Indonesische eiland Sumatra. Deze tijger heeft het niet makkelijk op dit eiland. Het is namelijk zo dat er een heftige tsunami is geweest en daardoor is natuurreservaat waar deze tijger huishoudt voor een deel weggevaagd. Ze werken er hard aan om alles weer op te bouwen maar dat kost tijd. Zover we nu weten leven er nog maar een paar honderd van deze tijgers in het wild.

Aziatische leeuw
Vaak zien we in dierentuin de Afrikaanse leeuw, maar bij Blijdorp hebben ze ook een Aziatische leeuw. Deze moet je dus gaan zien als je naar Diergaarde Blijdorp gaat.

Viskat
De naam is zelfs al heel bijzonder, de viskat. Een kat en een water. Dat ia geen gebruikelijke combinatie. Maar als we gaan kijken naar de viskat die bij Blijdorp leeft dan zien we dat deze juist eigenlijk niet zonder water kan. Dit is omdat de Viskat op jacht gaat in het water! Ze zijn gek op kikkers en vissen.

Armoerpanter
Bij Blijdorp woont nog een dier dat bedreigd wordt: de Armoerpanter. Op dit moment is deze katachtige één van de meest bedreigde ter wereld. Het is dan ook best bijzonder dat Blijdorp deze heeft! Zo een tien jaar terug waren we nog maar een stuk of 30 van in het wild.

Blijdorp geschiedenis

Blijdorp heeft een lange geschiedenis omdat het een van de oudere dierentuin is die we in Nederland hebben. Blijdorp is ook ergen anders in Rotterdam begonnen. Dit was in 1847. Toen waren er twee spoorweg employees die hadden bedacht dat het leuk was om een zeer klein watervogel park te ontwikkelen waar maar een beperkt aantal mensen lid van mochten worden. Op een gegeven moment was het zo dat de grond in het centrum van Rotterdam onbetaalbaar werd en moest er worden gezocht naar een andere plek in Rotterdam. Toen was daar de verhuizing naar de locatie waar Diergaarde Blijdorp nu zit. In het begin was er bij Blijdorp een  een bibliotheek en kon je er genieten van de mooiste concerten! Helaas kan dit nu niet meer...in 1940 is Diergaarde Blijdorp twee keer gebombardeerd. Door heel hard te werken en niet op te geven habben ze na de oorlog nog meer dieren dan dat ze bij Blijdorp ooit hadden gehad!

Blijdorp mindervaliden

Blijdorp heeft de mogelijkheid om een gratis rolstoel te reserveren. Doe dit wel op tijd want er zijn maar een beperkt aantal rolstoelen beschikbaar bij Diergaarde Blijdorp! Door de dierentuin heen zijn 6 invalidetoiletten. Bij Diergaarde Blijdorp zijn ook invalideparkeerplekken. Deze zijn op de grote parkeerplaats en de invalideparkeerplaatsen zijn het dichts bij de hoofdingang. Diergaarde Blijdorp is prima toegankelijk voor mindervaliden en scootmobielen.

Klik hier voor de plattegrond van Diergaarde Blijdorp.

Diergaarde Blijdorp buggy huren

Diergaarde Blijdorp heeft de mogelijkheid om een buggy te huren voor €2,50. Kaartjes hiervoor zijn te koop aan de kassa, Bezoekersservice of bij de Oceanium-winkel Zee van Zoovenirs. Let op, wees op tijd. Op = op namelijk.

Diergaarde Blijdorp openingstijden

Je kunt Diergaarde Blijdorp elke dag bezoeken van 09:00 tot 17:00

Diergaarde Blijdorp Prijzen

Kinderen 3 t/m 12 jaar: €18,50

Volwassene: €23,00

Diergaarde Blijdorp adres

Diergaarde Blijdorp

Blijdorplaan 8

3000 AM Rotterdam

 


 blijdorp korting

Ervaringen Blijdorp:

 

2 Reacties

Haci
26 mei 2017 om 18:54
1
2 kinderen en 1 volwassenen en als het kan een deel met airmiles betalen. Is het mogelijk.
PUIKI POON
21 juli 2016 om 21:34
2
HOEVEEL KOST HET AIRMILES PUNTEN INLEVEREN GR. PUIKI POON

Reageer

Annuleren