Dierenrijk korting

dierenrijk korting 

Dierenrijk korting 2018

Op dit moment is er helaas geen Dierenrijk korting voor een dagje plezier bij Dierenrijk. Uiteraard kijken wij voor jullie elke dag of deze Dierenrijk korting er wel is. Als we deze hebben gevonden zullen we deze direct online plaatsen voor jullie.

Dierenrijk review

Hebben jullie al eens een dagje doorgebracht bij Dierenrijk? Laat het ons weten! Wij horen graag wat jullie ervaringen zijn en hoe jullie dagje Dierenrijk was. Tevens help je er ook andere bezoekers mee. Dank je wel!

Dierenrijk

Heel dicht in de buurt van Eindhoven vind je in Nuenen het geweldige kinderpark Dierenrijk. Je kan hier kennis maken met honderden dieren die op je staan te wachten. Elke dag zijn er bij Dierenrijk leuke en leerzame dierenshows zodat je werkelijk alles te weten komt over de dieren die je in deze dierentuin ziet. Even geen zin in de dieren? Ga dan lekker spelen in Pico's speelpaleis. Dit is een overdekte speeltuin in Dierenrijk. Laat je rondleiden door Pico en Sven zodat je werkelijk geen plekje van dit mooie park mist. Dierenrijk is dé Familiedierentuin in Nederland. Je kunt hier alle dieren die bij Dierenrijk wonen heel goed héél dichtbij bekijken! Wat erg leuk is, is dat de dierverzorgers van Dierenrijk elke dag weer een spetterende zeehondenshow en een unieke olifantenshow voor de bezoekers neerzetten. Mocht je bij Dierenrijk zijn, ga dan zeker even kijken! Bij Dierenrijk zijn ook aardig wat speeltuinen waar de kinderen uren kunnen spelen. Voor alle kindjes die bij Dierenrijk zijn, hebben ze zeer leuke activiteiten verzonnen. Zo is er de 'Dierenshow, ‘Toer de voer’ en de ‘Dierenquiz’. Heel leuk en ook erg leerzaam! Dierenrijk is een prima dierentuin met mooi weer, maar ook zeker met slecht weer. Pak snel je Dierenrijk korting voor een voordelig dagje uit in Veldhoven!

Dierenrijk Highlights

Gaan jullie een dagje naar Dierenrijk? Download dan nu de leuke  interactieve app met je smartphone en maak een super leuke en spannende speurtocht en loop zo door het hele park. Op deze manier weet je zeker dat je alles zult zien van Dierenrijk. En dat is precies wat we willen. Wat ook erg leuk is, is de Toer de Voer. Tijdens deze tour kun je van alles te weten komen over de eetgewoonten van alle dieren die bij Dierenrijk wonen. Gaan jullie naar Dierenrijk met kleine kinderen? Loop dan even langs het indoor Apenkooien. Super leuk! Hier kunnen de kinderen spelen en tegelijkertijd oog in oog komen te staan met een echte chimpansees! Dat is best een unieke ervaring voor kinderen en erg leuk om mee te maken.

Dierenrijk speeltuinen

Dierenrijk beschikt over twee toffe grote buitenspeeltuinen waar de kinderen uren in kunnen spelen. Eentje vind je vooraan in het park en de andere vind je halverwege de route die door Dierenrijk heen gaat. Spelen de kinderen liever binnen? Dat kan! Als je het park binnenkomt vind je een grote binnenspeeltuin. Door heel Dierenrijk kom je verschillende plekken tegen waar de kinderen even heerlijk kunnen spelen en de dieren na kunnen doen.

Dierenrijk kinderfeestje 

Bij Dierenrijk kun je terecht voor leuke kinderfeestjes. Er zijn veel dingen mogelijk en de kinderen zullen het zo leuk hebben! Je kunt kiezen uit maar liefst 5 soorten kinderfeestjes bij Dierenrijk.

Dierenijk Wifi

Eigenlijk hopen wij dat je er niet teveel gebruik van zal maken, maar bij Dierenrijk is er gratis wifi beschikbaar. De gratis wifi kun je vinden bij de entree, het restaurant Smulrijk en op het terras bij het Evenementenplein. Het gebruik van de wifi is ook handig als u de app van Dierenrijk heeft gedownload. 

Dierenrijk Adres

Dierenrijk

Baroniehei 

Nuenen

Dierenrijk bezoeken openbaar vervoer

Ben je van plan om met het openbaar vervoer naar Dierenrijk te komen? Dat is prima te doen. De bushalte welke het dichtsbij Dierenrijk is, bevindt zich op de Geldropsedijk in Nuenen. Hier vandaan moet je nog zo een 3,5 km lopen voordat je Dierenrijk bent. Komt u met de trein? Dan stapt u uit op de stations Eindhoven of Helmond Brandevoort.

Dierenrijk prijzen

Kinderen t/m 2 jaar: gratis

Dagkaart: €19,00


 

dierrijn korting

Ervaringen dierenrijk:

 

1 Reactie

Birgit
26 maart 2015 om 16:09
1
Toevallig afgelopen weekend nog bij Dierenrijk in Nuenen geweest. Ik vind deze dierentuin heel geschikt voor de kleinere kinderen. Er zijn vooral heel veel speelmogelijkheden. Het park is qua grootte precies goed voor een dagje dierentuin. Je hebt aan het einde van de dag alles gezien en de kids hebben ook nog kunnen spelen. Bij mooi weer kun je heerlijk op het grote terras zitten, terwijl de kids spelen in de speeltuin. Ook zijn er leuke shows, olifanten, zeehonden en nog meer.

Reageer

Annuleren