Dierenpark Zie ZOO korting

dierenpark zie zoo korting 

Korting Dierenpark Zie Zoo 

Dierenpark Zie-ZOO korting via een veiling

Op zoek naar een Dierenpark Zie ZOO Korting? Op dit moment kun je meebieden op entreekaartjes voor een dagje Dierenpark ZieZoo. Pak snel je voordeel! Vaak is meebieden bij de veiling de beste manier om een korting te pakken voor een dagje Dierenpark Zie-Zoo. Meebieden is gratis. Let alleen wel op, als je een bod neer hebt gelegd en dit is het winnende bod dan ben je verplicht om de kaartjes te kopen.

dierenpark zie zoo korting

Dierenpark ZieZOo Review

Heb jij al eens een dagje doorgebracht bij Dierenpark ZieZOO? Laat ons dan onderaan deze pagina je ervaring weten! Wij zijn er blij mee en je helpt er onze medebezoekers enorm mee! Dank je wel alvast! 

Dierenpark Zie ZOO

Kom de bewoners van Dierenpark Zie-Zoo in Volkel bekijken! Deze gezellige kleinschalige dierentuin draait helemaal op vrijwilligers, de meeste met een verstandelijke beperking. De vrijwilligers zetten zich met liefde in voor het behoud van wilde dieren. Wat erg leuk is van Zie-Zoo is dat het de eerste echte zorgdierentuin van Nederland en is gespecialiseerd in het bieden van dagbesteding en arbeidstraining aan cliënten met autisme.Het park begon ooit als hobby van Eeg Manders met enkele hyena's in zijn achtertuin.In 2000 opende Zie-Zoo de deuren voor het publiek. In deze dierentuin vind je verschillende diersoorten, afkomstig uit bijna alle continenten. Dierenpark Zie Zoo is absoluut de moeite waard als je van wat kleinere dierenparken houdt. Bij Dierenpark Zie Zoo zien we dieren uit maar liefst 7 werelddelen:

  • Africa
  • Australië 
  • Azië 
  • Europa 
  • Noord Amerika 
  • Zuid Amerika
  • Zuidpool 

Juist doordat er uit maar liefst 7 werelddelen dieren aanwezig zijn bij Dierenpark Zie zoo is het zo bijzonder. Zo zie je bijvoorbeeld een HELM PARELHOENDER  of de Zwartvoet Pinguïn uit Africa, een kameel of een nevelpanter uit Azië of een zwartstaart prairiehond  uit Noord Amerika. Je ziet hier van alles en nog wat! In 2018 komt er een heel nieuw stuk bij! Namelijk het Zuidamerika deel. Dit maakt het nog leuker om naar Dierenpark Zie Zoo te komen!

Wist jij al dat Dierenpark Zie Zoo is uitgeroepen tot de beste dierentuin van de provincie Noord Brabant?! Pak snel je Dierenpark Zie ZOO Korting via onze website en beleef een goedkoop dagje uit! 

Zie Zoo kinderfeestjes 

Bij Dierenpark Zie Zoo kun je nu ook heel erg leuk een kinderfeestje organiseren! Dit is weer eens wat anders en wij beloven dat de kinderen er nog lang over zullen napraten! Speurtocht, ijsjes en een zakje chips! Dat gaat genieten worden voor de kinderen! Er is bij Zie Zoo al een kinderfeestje mogelijk vanaf €11,- p.p.

Openingstijden Zie ZOO

Elke dag van het jaar open van 10:00 tot 17:00

Zie zoo parkeren

Bij Dierenpark Zie Zoo is parkeren helemaal gratis. Dat is nog eens mooi meegenomen. Bij veel dierentuinen is het parkeren helaas niet gratis meer.

Adres Zie ZOO

Zeelandsedijk 12B

5408 SM

Volkel

 

Dierenpark Zie ZOO Korting pak je via Korting Dagje Dierentuin. 

Ervaringen Dierenpark Zie ZOO

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren