Dierenpark Taman Indonesia korting

 Afbeeldingsresultaat voor taman indonesia  Korting Dierenpark Taman Indonesia 2018

 

 

Dierenpark Taman Indonesia korting 50@

Nu maar liefst 50% korting op een entreekaartje voor een dagje Dierenpark Taman Indonesia. Normaal betaal je €8,50 en nu maar €4,25 p.p. Wacht niet te lang want deze korting is maar tijdelijk beschikbaar! Voordeliger dan dit zul je niet naar Dierenpark Taman Indonesia kunnen. 

Alleen vandaag: vul actiecode Vakantie in bij het afrekenen en krijg 15% Dierenpark Taman Indonesia korting extra!

Dierenpark Taman Indonesia

Heb je wel eens gehoord van Beo's die kunnen kletsen? Of van Loewaks die de duurste koffiebonen die er zijn uitpoepen? Deze bijzondere dieren kom je allemaal tegen in Dierenpark Taman Indonesia. Je vindt er mooie dieren en planten uit Indonesië maar je kan er ook een stukje cultuur opsnuiven. Geniet van de traditionele huisjes, verkleed je tot een echte Javaanse prinses of geniet van alle lekker Indische hapjes uit de Waroeng. Kinderen kunnen zich verkleden of het tropische dierenexamen ondergaan. Om echt in sfeer te blijven kan je van het station opgehaald worden in een echte Tuktuk! Saai zal het bij Dierenpark Taman Indonesia niet snel zijn. Pak snel je Dierenpark Taman Indonesia korting! 

Dierenpark Taman Indonesia kinderfeestje

Bij Dierenpark Taman Indonesia kun je nu terecht voor een echt TUKTUK kinderfeestje! Super leuk en weer eens wat anders! Woon je binnen een straal van 10 km? Dan halen ze je thuis op met een echte TUKTUK! Heerlijk spelen in het dierenpark en in de speeltuin met tussendoor een lekker ijsje!

Taman Indonesia

Taman Indonesia is in 2013 uitgeroepen tot het leukste uitje van Overijssel. En terecht vinden wij! Bekijk hieronder maar eens de video.

 

Dierenpark Taman Indonesia extra info

Bij Dierenpark Taman Indonesia zijn helaas geen huisdieren toegestaan. Helaas zijn blindengeleidehonden ook niet toegestaan bij Taman Indonesia. Parkeren is helemaal gratis en kan bij het park zelf. Wel vragen ze om alleen in de parkeervakken te parkeren en niet langs de weg! Er zijn bij Taman Indonesia twee rolstoelen beschikbaar welke je kunt reserveren. Dit kan via  0521-511189. Wij adviseren om dit wel te doen voordat jullie weggaan. Anders is de kans groot dat de rolstoelen al weg zijn. Dierenpark Taman Indonesia is goed toegankelijk voor mindervaliden.

Prijzen Dierenpark Taman Indonesia

Volwassenen: €8,50

Kinderen 3 t/m 12 jaar: €5,00

Kinderen tot 2 jaar: gratis

65+ : €7,50

Parken is gratis bij Dierenpark Taman Indondesia.

Dierenpark Taman Indonesia openingstijden

Taman Indonesia is elke dag geopend van 10.00 - 18.00 uur in de periode 1 april tot 31 oktober . Let op: van 1 november tot 1 apri ook een aantal zondagen geopend van 12:00 - 17:00 uu

Adres Dierenpark Taman Indonesia

Dierenpark Taman Indonesia

Kallenkote 53

Kallenkote

T. 0521-511189

Goedkoop naar de dierentuin? Dan zit je hier goed! Dagelijks speuren wij het internet af voor de beste aanbiedingen! Heb jij een leuke aanbieding voor een dagje Dierenpark Taman Indonesia? Laat het ons dan weten.

Dierenpark Taman Indonesia review

Wat zijn jullie ervaringen met Dierenpark Taman Indonesia? Laat het ons hieronder weten!

 

Dierenpark Taman Indonesia ervaringen

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren