Dierenpark Emmen korting

 wildlands korting

 

 

 

Dierenpark Emmen korting 2018

Dierenpark Emmen is verhuist naar een nieuwe locatie en opent op 25 maart 2016 de deuren van Wildlands Adventure Zoo.

Korting Dierenpark Emmen Wildland adventure

Ook is het mogelijk om kortingkaartjes voor Dierenpark Emmen online te bestellen. Klik hiervoor op onderstaande banner. Je kan dezelfde dag nog naar Dierenpark Emmen met korting als je via deze link boekt.

Kaartjes voor WILDLANDS Adventure Zoo Emmen koop je online met korting

Dierenpark Emmen is vanaf nu Wildlands adventure zoo op een nieuwe locatie

Kom genieten in één van de mooiste dierentuinen in Europa. Je kan hier het hele jaar door terecht voor een bezoek. Er is namelijk maar liefst 17,000 m2 van het park overdekt! Wat het extra spannend maakt in Dierenpark Emmen is dat je heel dicht bij de dieren bent door de natuurgetrouwe verblijven. Wist je dat ze in Dierenpark Emmen grote groepen dieren hebben? En dat dit heel bijzonder is omdat dit nergens in heel Europa te vinden is? Er is bij Dierenpark Emmen een overdekt speelparadijs van maar liefst 4700 M2 voor de kids. Mocht het wat minder weer zijn kan je met gemak hier een hele middag vertoeven. Vanaf 25 Maart 2016 opent het nieuwe park zijn deuren, Wildlands Adventure zoo. De ingang van het nieuwe 22 hectare grote park bevindt zich in het centrum van de stad,Let op: WILDLANDS is geopend vanaf 25 maart 2016. Het park bestaat uit in totaal zes 'themawerelden', waarvan drie klimaatwerelden: Jungola, Serenga en Nortica.

 

Adres Dierenpark Emmen

Dierenpark Emmen

Hoofdstraat 18

7811 ES Emmen

 

Dierenpark Emmen prijzen

0 t/m 2 jaar: gratis

3 t/m 9 jaar: €20,50

10 t/m 64 jaar: €23,00

65+ : €21,00

 

 


 

 

 

 

dierenpark emmen korting

Ervaringen met Dierenpark Emmen:

 

3 Reacties

P.j marinus
11 juli 2017
1
Ik zoek korting toegangskaarten van dierenpark Emmen. We plannen0lan in august naar het dierenpark Emmen
admin
12 juli 2017
1.1
Beste, Dierenpark Emmen is vanaf nu Wildlands. De korting kunt u hier vinden: https://www.kortingdagjedierentuin.nl/dierentuin-korting/wildlands-adventure-zoo-korting.html
Martine
05 april 2015
2
Gezellige kleinschalige dierentuin in het centrum van Emmen. Na de dierentuin nog even de stad in geweest. Heerlijk dagje dankzij deze kortingsactie.

Reageer

Annuleren