Dierenpark de Oliemeulen

dierenpark de oliemeulen korting 

Dierenpark de Oliemeulen korting 2018

 

Dierenpark de Oliemeulen 34% korting 

Dierenpark de Oliemeulen korting nodig? Dan zit je hier goed! Nu maar liefst tot 34% korting op een entreekaartje voorn Dierenpark de Oliemolen! Voordeliger dan dit zul je niet snel een entreekaartje krijgen voor jullie bezoek aan Dierenpark de Oliemeulen. 

Dierenpark de Oliemeulen korting 31%

Nu 31% korting op een entreekaartje voor Dierenpark de Oliemeulen!

Dierenpark de Oliemeulen

Ze noemen zich ook wel het vreemdste dierenpark van Nederland! Waarom? Omdat er veel 'gekke' dieren rondlopen in Dierenpark de Oliemeulen. Wel eens gehoord van een aalsalamander of een roodgestippelde graafkikker? Dierenpark de Oliemeulen is in 1987 begonnen als reptielenhuis. Ook zie je hier allerlei ‘normale’ dieren zoals apen, krokodillen en papegaaien. Dierenpark de Oliemeulen is zeker een topper als je van de wat kleinere dierentuinen houdt. Voor wie durft je mag hier ook dieren aan raken. Zo mag je een slang en een vogelspin vast houden bij een demonstratie . Of kom Molly aaien, een stinkdiertje. Mocht dit je toch te spannend zijn dan kun je ook gewoon lekker op het terras gaan zitten en kijken naar de roofvogelshow. Dierenpark de Oliemeulen k is gevestigd in een oude oliemolen welke is omgetoverd tot een tropisch paradijsje vol gezelligheid. 

Bij Dierenpark de Oliemeulen zijn regelmatig leuke evenementen die ze organiseren. Zo zijn er bijvoorbeeld onderstaande evenementen bij Dierenpark de Oliemeulen:

  • Pasar Minggu op 24 juni 2018 10:00
  • Tilburgse Terrarium Dagen op 25 augustus 2018 10:00
  • Tilburgse Terrarium Dagen op 26 augustus 2018 10:00

Bij Dierenpark de Oliemeulen worden jaarlijks maar liefst ca 300 exotische dieren opgevangen! Dit zijn meestal reptielen en amfibieën, maar regelmatig komen er ook stinkdieren, apen en vogels binnen.

Dierenpark de Oliemeulen kinderfeestje

Bij Dierenpark de Oliemeulen kun je nu ook terecht voor een leuk kinderfeestje! Bij Dierenpark de Oliemeulen hebben ze speciaal voor een kinderfeestje een leuk arrangement samengesteld. De kinderfeestjes zijn leerzaam, maar ook erg leuk! Wie wil er nou niet een slang om zijn nek als jarige job?!

Dierenpark de Oliemeulen openbaar vervoer

Willen jullie graag met het openbaar vervoer naar Dierenpark de Oliemeulen? Dat kan! Pak de trein naar station Tilburg-West en loop vanuit daar de straat uit richting de wandelboslaan, U komt dan aan bij een kruising waar u rechts af moet. U loopt dan de Wandelboslaan in. Dan moet u bij de tweede rotonde links af de Reitse Hoevenstraat in. U loopt dit stuk in ongeveer 15 minuten

Dierenpark de Oliemeulen parkeren

U kunt tijdens uw bezoek gratis parkeren in de omgeving van Dierenpark de Oliemeulen. 

Dierenpark de Oliemeulen rolstoelvriendelijk

Dierenpark De Oliemeulen is geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking. U kunt gebruik maken van een aangepast toilet, er zijn bredere deuren met aangepaste drempels en de paden buiten zijn verhard. De bovenverdieping van De Oliemeulen is helaas niet goed toegangkelijk voor mindervaliden omdat er geen lift bij Dierenpark de Oliemeulen is.

Dierenpark de Oliemeulen adres

Reitse Hoevestraat 30
5042EH Tilburg

Dierenpark de Oliemeulen openingstijden

ma-zo 10:00-18:00 het hele jaar door behalve op nieuwjaarsdag en 1e kerstdag.

 dierenpark de oliemeulen

Dierenpark de Oliemeulen was in 2016 het leukste uitje van Noord Brabant! Wat een eer!