Dierenpark Amersfoort korting

dierenpark amersfoort korting Dierenpark Amersfoort korting 2018

 

 

 

Dierenpark Amersfoort korting

Dierenpark Amersfoort kortingen en aanbiedingen zie je hier! Waarom zou je niet even kijken of deze Dierenpark Amersfoort korting voor jullie ook interessant zal zijn. Als je gebruik maakt van een Dierenpark Amersfoort korting, zal jullie dag nog veel leuker zijn! Er zijn regelmatig verschillende Dierenpark Amersfoort kortingen online te vinden. Ben je benieuwd welke Dierenpark Amersfoort korting er op dit moment zijn? Lees dan snel verder! 

Helaas is er op dit moment geen geldige Dierenpark Amersfoort korting online.

Dierenpark Amersfoort korting

Wij adviseren je altijd om even goed te kijken welke Dierenpark Amersfoort kortingen er op dit moment zijn. Helaas staan er veel Dierenpark Amersfoort kortingen op het internet welke helemaal niet zo voordelig zijn of misschien zijn ze al afgelopen. Kijk dus even goed voordat je zeker weten een Dierenpark Amersfoort entreekaartje boekt. Wij checken elke dag de beste aanbiedingen voor een dagje Dierenpark Amersfoort.

Dierenpark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort is in 1948 opgericht. Ontdek de dino's in het gave dinopark, bewonder de tijgerwelpjes, klim in de klim-allesroute en geniet! Er valt zoveel te beleven bij Dierenpark Amersfoort. Wel een beetje een vieze gedachte maar wat je ook zeker moet doen is de poeprace. Dat wordt lachen! Bij Dierenpark Amersfoort hebben ze heel erg veel leuke doe dingen en evenementen. En wat dacht je ervan dat de kinderen op dierenexpeditie gaan en jullie als ouders heerlijk op het terras van Dierenpark Amersfoort kunnen genieten van een kopje koffie? Klinkt goed,toch? Zoek gauw de beste korting voor Dierenpark Amersfoort op en geniet. Aan de westkant van Amersfoort ligt DierenPark Amersfoort en parkeren kan heel makkelijk naast de dierentuin. Dierenpark Amersfoort ligt in een zeer bosrijke omgeving en dat maakt het extra leuk! Er wonen maar liefst 1500 dieren bij Dierenpark Amersfoort!  Als je het leuk vindt, kun je bij Dierenpark Amersfoort ook met de waterfiets door het water heen glijden en sommige dieren bekijken.

Dierenpark Amersfoort ontstaan

Dierenpark Amersfoort is heel klein begonnen en heeft zich langzaam opgebouwd tot een prachtige en grote dierentuin In het beging was er bij Dierenpark Amersfoort alleen maar een kameel. een aap, een knaagbeer en een paar kinderboerderijen. In 1988 heeft er bij Dierenpark Amersfoort een grote verandering van het park plaatsgevonden. Alle dieren  die in het park woonden kregen meer ruimte. Dierenpark Amersfoort is een goed bezochte dierentuin met jaarlijks gemiddeld 650.000 bezoekers.  Het park heeft drie speeltuinen  welke erg leuk zijn. 

Dierenpark Amersfoort voorzieningen

Door het hele park heen zijn verspreid zes verschillende plekken met toiletgelegenheden. Voor de rolstoeltoiletten en baby-verschoonruimtes moet je even naar de grotere horecagelegenheden gaan. Er zijn op het park buggy's te huur voor € 2,00 per dag. Wel moet je een borg van € 10,00 betalen.

Dierenpark Amersfoort en huisdieren

Alleen honden zijn toegestaan, mits deze kort aangelijnd zijn!

Dierenpark Amersfoort mindervaliden

Het park van DierenPark Amersfoort is goed toegankelijk voor mensen die in een rolstoel zitten. Indien gewenst zijn deze te huur voor €3,- per dag.  

Dierenpark Amersfoort themagebieden

Dierenpark Amersfoort heeft verschillende themagebieden. We zullen ze allemaal uitleggen:

  • De Savane

In 1989 is dit gebied aangelegd in Dierenpark Amersfoort. In De Savane leven de giraffen in een groep met mannen en ook zie je er parelhoenders en zebra’s. Je kunt hier heel mooi omheen lopen en zo de dieren van alle kanten goed zien.

  • Het DinoPark

Dit deel is erg leuk voor de kinderen. Je loopt een bepaalde route en ziet onderweg verschillende dino's staan. Erg leuk en boeiend om te zien. Sommige dinos kunnen ook bewegen! Halverwege de route staat er een hokje waar je een foto kunt maken en deze naar jezelf kunt mailen. Zeker even doen!

  • De Nacht

In Dierenpark Amersfoort leven sommige dieren liever in het donker. In dit gebied zie je dat er een tropisch regenwoud in het donker is. In het begin zal het even wennen zijn maar het is erg leuk! 

  • De Stad der Oudheid

Ook zijn er op het park gieren, tijgers, kamelen en mantelbavianen, Deze zie je in dit gebied welke in 1999 werd geopend. 

  • Het Rijk de Reuzen

Sinds 2009 is het olifantenverblijf "het Rijk der Reuzen" geopend. Daarna in 2010 hebben ze het buitenverblijf geopend. Je ziet hier olifanten. Wist je dat ze op dit park het grootste binnenverblijf hebben van Nederland? Als we kijken naar het buitenverblijf zien we dat dit een oppervlakte heeft van maar liefst 3300 vierkante meter. Je kunt vanaf de route erg goed kijken naar de olifanten welke heerlijk buiten spelen als het mooi weer is!

  • SnavelRijk

Bij Dierenpark Amersfoort hebben ze de grootse volière van Nederland: SnavelRijk. Je kunt door SnavelRijk heenlopen en dan zie je maraboes, vale gieren, kroeskoppelikanen, nimmerzatten en zwarte ibissen. Het verblijf is maar liefst drieduizend vierkante meter!

Klik hier voor de plattegrond van Dierenpark Amersfoort.

Dierenpark Amersfoort App

Ga jij binnenkort naar Dierenpark Amerfoort? Download dan eerst de app! Op deze app zie je heel duidelijk wanneer het Ontmoet de Dierverzorger-moment"is en mis je helemaal niks meer van Dierenpark Amersfoort. Ook zit er in de app een duidelijk plattegrond en nog veel meer! 

 

Prijzen Dierenpark Amersfoort

Kind van 0 t/m 2 jaar Gratis  
Kind van 3 t/m 12 jaar € 18,00  
Ouder kind of volwassene € 21,00  
65 + € 19,00

Dierenpark Amersfoort openingstijden

1 januari t/m 25 maart            10.00 uur tot 17.00 uur
26 maart t/m 29 oktober        09.00 uur tot 18.00 uur
30 oktober t/m 31 december  10.00 uur tot 17.00 uur

Adres Dierenpark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort

Barchman Wuytierslaan 224

3819 AC Amersfoort

 


dierenpark amersfoort korting dierenpark amersfoort korting


 

 

 

 

dierenpark amersfoort korting

Ervaringen Dierenpark Amersfoort:

 

11 Reacties

Lisa van loon
03 augustus 2017 om 16:21
1
Dierenpark Amersfoort is een erg prettige dierentuin om te bezoeken. Onze kinderen spelen hier erg graag! We zijn ook benieuwd naar het nieuwe leeuwenverblijf. Deze schijnt erg leuk te zijn!
Liesbeth
22 juli 2017 om 01:10
2
Dierenpark Amersfoort bezoeken wij regelmatig omdat deze in de buurt van ons ligt. Erg fijne dierentuin met leuke speeltuinen en makkelijk parkeren. Wij zullen hier zeker weer een keer naartoe gaan en dan hopelijk weer met een leuke korting van deze website! Dank je wel!
Kees
12 april 2017 om 15:57
3
Top dagje gehad vandaag bij dierenpark Amersfoort. Het was een rustige dag en konden alles goed zien. Ook het baby olifantje hebben we gezien! In het dierenpark zijn ze veel aan het opknappen. Top dierentuin!
marinella
26 juli 2016 om 19:59
4
L.S. Zijn honden toegestaan in uw park????
Rowena
14 april 2015 om 21:41
5
Leuke dag gehad met 3 vriendinnen. Genoten van de dieren en gezellig bij gekletst bij de apen :)
Anouk
07 april 2015 om 22:30
6
Hele leuke dierentuin om een dagje met de kids door te brengen! Mooi opgezet en genoeg speelmogelijkheid.
Anique
19 maart 2015 om 13:31
7
Een mooie dierentuin. Een leuk dagje uit gehad met mijn nichtje. Ze heeft genoten van alle dieren en de speeltuin!
Michelle
16 maart 2015 om 20:04
8
Hele leuke dierentuin, dichtbij huis en toch het idee dat je er even tussen uit bent. Voor herhaling vatbaar
Inge
15 maart 2015 om 21:20
9
Heerlijk dagje uit! Hele leuke dierentuin, zeker voor herhaling vatbaar!!
Daan
12 maart 2015 om 20:19
10
Lekker genoten van dagje dierentuin. Heerlijk zonnetje erbij. We gaan zeker vaker kaarten kopen via deze weg.
Monique Jansen
26 februari 2015 om 17:13
11
Vandaag met de kids geweest, super geslaagde dag. Nu in de voorjaarsvakantie kan je er alles leren over poep, geweldig natuurlijk. En met kortingdagjedierentuin.nl is de prijs ook nog eens om vrolijk van te worden. We gaan zeker nog eens kaarten via deze weg kopen!

Reageer

Annuleren