Burgers Zoo korting

burgers zoo korting  

Burgers Zoo korting 2018

Burgers Zoo korting i.c.m. overnachting

Gaan jullie een dagje naar Burgers Zoo? Combineer het  met een overnahting en krijg een leuke korting! Wij hebben leuke aanbiedingen gevonden voor je! Ga ook gelijk gezellig shoppen in Arnhem, een erg leuke stad!

burgers zoo korting

Burgers Light korting!

Helaas is Burgers light 2017 afgelopen. Op naar Burgers Light 2018!

Pasar Malam Burgers zoo korting

Helaas is Pasar Malam weer afgelopen. Wij hopen dat er in 2017 weer een editie zal zijn!

Burgers Zoo Apenkooien 

Burgers Zoo heeft van 22 april tot en met 2 juli 2017 iets heel gaafs: de grootste apenkooi van heel Nederland! Wauw! Jullie worden  uitgedaagd om te komen hangen, klimmen vliegen, rennen en springen over een groot parcours van klimtoestellen en speelattributen. Het Apenkooien bij Burgers Zoo is allemaal heerlijk in de buitenlucht.

Burgers Zoo, een gezellig dagje uit!

Maar liefst 45 Hectare dierentuin vind je bij Burgers Zoo. Ga op een spannend avonduur in de Jungle, Plons in 8 miljoen liter water en geniet! Er is zoveel leuks te beleven bij Burgers Zoo dat je eigenlijk aan 1 dag niet genoeg hebt. Maar liefst 100 jaar geleden op 30 Maart 1913 heeft Burgers Zoo zijn deuren geopend. In de loop der jaren is Burgers Zoo steeds meer gaan uitbreiden en is het een plezier om hier een dagje te mogen zijn. Loop eens door de meterslange watertunnel in Burgers Ocean. Bij de entree ontvangt u een plattegrond. Door het hele park heen staan verwijspalen. Op de plattegrond vind u deze ook terug. Wij adviseren jullie om de wegwijspalen die door Burgers Zoo heen staan te volgen. Zo weer je zeker dat je optimaal van het park geniet en geen plekje overslaat. Parkeren kan ook goed bij Burgers Zoo. Buiten de dierentuin hebben ze een groot terrein waar je voor €5,- mag parkeren tijdens jullie verblijf bij  Burgers Zoo. 

Burgers Zoo geschiedenis

Burgers Zoo is honderd jaar geleden op 30 maart 1913 geopend voor het publiek. De oprichter van Burgers Zoo is Johan Burgers. 

Burgers Zoo, waarom deze dierentuin

Burgers Zoo is een dierentuin wat erg mooi groen is en je kunt je werkelijk de hele dag vermaken bij Bugers Zoo! Burgers Zoo is ook een hele fijne dierentuin om te bezoeken met wat minder mooi weer omdat er veel binnengebieden met speciale thema's zijn. Bij Burgers Zoo hebben in 1988 een oerwoud nagebootst. Erg leuk om te zien en ideaal als het buiten regent. Je kunt hier uren heerlijk rondlopen en van alles zien. Bij Burgers Zoo lopen de dieren in dit gedeelte los. Heb je trek gekregen tijdens jullie avontuur door de bush? Neem dan plaats op het terras van het restaurant wat in de bush zit. Ook kun je bij Burgers Zoo een overdekt, nagebouwd woestijngebied zien. Denk aan veel cactussen en dieren! Ben jij meer fan van waterdieren? Neem dan een kijkje bij. de Ocean. Zoals je ziet is er bij Bugers Zoo zoveel te doen dat je echt de hele dag plezier zult hebben. .

Burgers Zoo safari

Burgers Zoo heeft een echte safari. Tijdens je bezoek aan de Burgers' Safari zie je jachtluipaarden en een echte stoere leeuwenfamilie. Deze familie kun je zien vanuit een echte observatiehut! Burgers Zoo heeft al heel erg lang leeuwen. In de jaren ’30 van de 20ste eeuw was er een hoogtepunt, er werd in Burgers Zoon een leeuwenverblijf gebouwd zonder tralies! Hier hebben de leeuwen tot eind jaren ’60  gezeten en toen zijn ze verhuisd naar het Safari-gedeelte. Het is zo dat meer dan duizend leeuwenwelpen geboren zijn in de Burgers’ Safari! Als je de safari loopt, kom je ook langs de drinkplaats voor dieren. Als je geluk heb zie je de breedlipneushoorns water drinken!

Burgers Zoo en korting

Als je naar Burgers Zoo gaat kun je altijd wel een leuke korting krijgen. Bovenaan deze pagina zie je alle Burgers Zoo korting op een rij staan. Heb je een vraag over een Burgers Zoo korting? Neem dan contact met ons op via het contactformulier onderaan deze pagina.

Burgers Zoo highlights 

 
  • Burgers Zoo heeft een Bush. Ocean en de Desert
  • Burgers Zoo heeft regelmatig leuke evenementen
  • Ook erg fijn om te bezoeken met slecht weer
  • Burgers Zoo heeft een zeer uitgebreide wandelroute
 

Bekijk hier de plattegrond van Burgers Zoo.

Burgers Zoo prijzen:

0 t/m 3 jaar Gratis
Kind 4 t/m 9 jaar €19,00
Volwassene €22,00

Burgers Zoo openingstijden

Burgers Zoo heeft een winter en een zomertijd:

Zomertijd:
26 maart 2017 t/m 28 oktober 2017
dagelijks van 9.00 uur tot 18.00 uur

Wintertijd: 
29 oktober 2017 t/m 24 maart 2018
dagelijks van 9.00 uur tot 17.00 uur

Burgers Zoo adres

Burgers Zoo

Antoon van Hooffplein1

6816 AH Arnhem

T. 026-4424534


 

 

 

burgers zoo koritng

 

Ervaringen Burgers Zoo:

6 Reacties

Sarah
29 juli 2017 om 23:40
1
Vandaag naar Bugers Zoo geweest. Wat een super leuke dierentuin is dat!!! We waren er nog nooit geweest maar toen we de 20% korting actie op Facebook zagen besloten we toch maar een keer naar Burgers Zoo te gaan. En zeker geen spijt!!! We gaan zeker nog een keer een dagje naar Burgers zoo... hopelijk dan weer met een leuke korting!
J.J.F Kellendonk
27 juli 2017 om 20:30
2
ik vond de dierentuin heel leuk de vlindertuin was heel mooi een geslaagd dagje. maar de vissen waren ook heel mooi in Arnhem
Anouk
07 april 2015 om 22:32
3
Hele mooie en gezellige dierentuin. Zeker de moeite waard om een dag in door te brengen. Leuke aanbieding ook van kortingdagjedierentuin.nl!!
Rob
04 april 2015 om 22:35
4
Mooi park en super leuk voor kinderen!
Birgit
26 maart 2015 om 16:05
5
Mooie, grote dierentuin met veel verschillende dieren. Persoonlijk vind ik dit het leukste dierenpark van Nederland.
Anique
19 maart 2015 om 13:27
6
Een leuk park, veel te doen en te zien. Een geslaagd dagje uit!

Reageer

Annuleren