Best Zoo korting

best zoo korting

 

Best Zoo korting 2018

Op dit moment is er helaas geen Best Zoo korting voor een dagje Best Zoo. Hou ons via facebook in de gaten en je hoort het direct als er een aanbieding is! Wij speuren elke dag het internet af voor de beste dierentuin aanbiedingen! 

Best Zoo

Midden in het gezellige Brabantse landschap ligt BestZOO midden in het groen. Een dierenpark waar oud en jong zich kan vermaken. Bij Best Zoo kom je oog in oog te staan met dieren vanuit de hele wereld. Zo kan je er o.a. zien: de lynx, jaguars, ezels,  panters, kamelen, alpaca’s en verschillende vogelsoorten en apen. Ook is er een leuke kinderboerderij waar de kinderen lekker kunnen knuffelen met de verschillende beesten. Tijdens jullie bezoek aan Best Zoo kunnen de kinderen even lekker rennen en spelen in de speeltuin. Bij de speeltuin en de ingang van het park is een gezellig terras voor wanneer de bezoekers trek hebben gekregen en willen genieten van een drankje.

In BestZOO zijn enkele dieren te zien, die je in geen andere Nederlandse dierentuin ziet, zoals: puma's, ijsvogels, Jaguar, wallaroes. Door deze mooie dieren is dit dierenpark anders dan rest van de dierentuinen. Het park is zeer geschikt voor het hele gezin die graag een dagje uit willen. Pak snel je Best Zoo korting en geniet!

Best Zoo en kinderen

Deze dierentuin is zeer geschikt voor kinderen. Dit omdat er een leuke speeltuin en een kinderboerderij is! Tevens is deze dierentuin klein en knus wat vaak als prettig ervaren is door ouders. Het is een stuk overzichtelijker als het wat kleiner is allemaal. In Best Zoo zien de kinderen dieren die echt uniek zijn. Denk aan puma’s, tamandua’s en wallaroes. Deze dieren zien ze in bijna geen andere dierentuin in Nederland!

Best Zoo geschiedenis

BestZOO is een dierentuin die al even bestaat. Namelijk al sinds 1932! In het begin was het nog niet onder de naam BestZOO en in het begin was het zelfs nog geen echte dierentuin! Toen was de naam nog Vogel en Dierenpark "de Vleut"  In 2003 hebben ze de naam veranderd in Best Zoo. Nog steeds wil de dierentuin gaan uitbreiden en hierover worden vele gesprekken gevoerd met de gemeente.

Best Zoo kinderfeestjes

Bij Best Zoo kun je ook erg goed terecht als je een kinderfeestje wilt vieren! Er zijn verschillende arrangementen samengesteld voor de kinderfeestjes.. Tijdens je kinderfeestje bij Best Zoo kom  je oog in oog te staan met wel meer dan 60 verschillende diersoorten! Super tof! Zo kunt u kiezen uit 

  • Servalpakket         
  • Lynxpakket           
  • Poemapakket      
  • Panterpakket        

Best Zoo parkeren

Parkeren mag alleen op het parkeerterrein bij Toon Vertier, Niet ergens anders parkeren. Dit wil Best Zoo niet om overlast voor de buurt te voorkomen.

Best Zoo huisdieren

Bij Best Zoo zijn geen huisdieren toegestaan. Met uitzondering van geleidehonden. Deze zijn toegestaan bij Best Zoo.

Best Zoo openingstijden

Mei t/m  September: 9:30 - 18:00 

Oktober t/m April: 10:00 -17:00

Let op: Van 1 november tot 1 maart is Best Zoo alleen op in de weekenden en schoolvakanties (regio zuid) 

Best Zoo adres 

Broekdijk 15 

5681 PG Best