Best Zoo korting

best zoo korting

 Best Zoo korting 2017

 

 

Bent u op zoek naar dierentuin korting? Kijk dan ook zeker eens op de volgende websites:

apenheul korting apenheul korting
apenheul korting apenheul korting

  

Best Zoo korting

Op dit moment is er helaas geen korting voor een dagje Best Zoo. Hou ons via facebook in de gaten en je hoort het direct als er een aanbieding is!

Best Zoo

Midden in het gezellige Brabantse landschap ligt BestZOO midden in het groen. Een dierenpark waar oud en jong zich kan vermaken. Bij Best Zoo kom je oog in oog te staan met dieren vanuit de hele wereld. Zo kan je er o.a. zien: de lynx, jaguars, ezels,  panters, kamelen, alpaca’s en verschillende vogelsoorten en apen. Ook is er een leuke kinderboerderij waar de kinderen lekker kunnen knuffelen met de verschillende beesten. Tijdens jullie bezoek aan Best Zoo kunnen de kinderen even lekker rennen en spelen in de speeltuin. Bij de speeltuin en de ingang van het park is een gezellig terras voor wanneer de bezoekers trek hebben gekregen en willen genieten van een drankje.

In BestZOO zijn enkele dieren te zien, die je in geen andere Nederlandse dierentuin ziet, zoals: puma's, ijsvogels, Jaguar, wallaroes. Door deze mooie dieren is dit dierenpark anders dan rest van de dierentuinen. Het park is zeer geschikt voor het hele gezin die graag een dagje uit willen met korting.

Best Zoo openingstijden

Mei t/m  September:                                                                  9:30 - 18:00                                                                                          
Oktober t/m April:   10:00 -17:00

 

Best Zoo adres

Broekdijk 15 

5681 PG Best