Beekse Bergen korting

 

beekse bergen korting

Beekse Bergen korting 2018

 

Ben jij al eens bij Beekse Bergen geweest? Schrijf onderaan deze pagina dan jouw ervaring!

 

Beekse Bergen korting €7,50

Boek online bij Beekse Bergen en profiteer van een leuke Beekse Bergen korting! Wist je dat kinderen tot 3 jaar gratis entree hebben? Profiteer snel! Wat ook een bijkomend voordeel is van online een entreekaartje met Beekse Bergen korting kopen is dat je niet in de rij voor de kassa hoeft. Je kunt zo doorlopen naar de entree.

beekse bergen korting

Beekse Bergen korting vakantiepark

Beekse Bergen korting nodig voor het vakantiepark? Boek je vakantie naar vakantiepark Beekse Bergen hier met korting!

beekse bergen korting

Beekse Bergen korting op jaarkaart

Ga jij vaker dan één keer naar Beekse Bergen? Koop dan een jaarkaart incl. korting voor Safaripark Beekse Bergen! Pak hier nu je korting en ga het hele jaar door zeer voordelig naar Beekse Bergen!

beekse bergen korting

Beekse Bergen Speelland

Bij Beekse Bergen speelland kunnen de kinderen terecht voor een dag vol speel en waterplezier! Heerlijk spelen, maar wat dacht je van een heerlijk frisse duik in de zomer?! Dit kan allemaal bij Beekse Bergen speelland. Ze hebben hun eigen strand met een veilige waterplas. Super gezellig om een keer heen te gaan met het hele gezin! Speelland is geopend van Pasen tot en met de Herfstvakantie. Wil je Beekse Bergen graag combineren met Beekse Bergen safaripark? Dit is prima te doen, Het is ongeveer een minuut of 10 lopen. LET OP: bij Speelland zijn geen rolstoelen te leen of te huur.

Ben je op zoek naar de beste prijs om te spelen bij Beekse Bergen speelland? Klik dan op de button hieronder ↓

beekse bergen speelland

Beekse Bergen Safari Resort

WAUW! Beekse Bergen heeft iets heel gaafs ontwikkeld, het Safari Resort. Je kunt nu letterlijk tussen de dieren slapen bij Beekse Bergen. Je kunt kiezen uit verschillende accommodaties, maar allemaal geven ze je dat toffe uitzicht over de savanne of leeuwenweide! Lees snel meer over Beekse Bergen Safari Resort

Beekse Bergen safaripark

Een dagje Beekse Bergen is een dag vol plezier. Je kan er terecht voor een wandelsafari, bussafari, bootsafari, autosafari, roofvogelshow, Djambo shows of ga plezier maken in het Rangercamp. Bij Beekse Bergen is er genoeg te doen. Safaripark Beekse Bergen is het enige Wildlife park in de Benelux waar je op één dag neushoorns, buffels, olifanten, luipaarden en leeuwen kunt spotten. Durf jij oog in oog te staan met een luipaard? En kijk jij niet gek op als een giraffe de auto schoon likt? Dan moet je zeker een dagje Safaripark Beekse Bergen boeken. En natuurlijk pak je op deze website de hoogste kortingen! Beekse Bergen heeft in 2014 de award gekregen voor beste dierentuin! Beekse Bergen vinden we tussen Hilvarenbeek en Tilburg. In Europa is Beekse Bergen het grootste dierenpark en dus zeker de moeite om te bezoeken. Bij Beekse Bergen zie je meer dan 150 dieren die in het wild leven. Huisdieren zijn niet toegestaan in Beekse Bergen. Deze kun je eventueel achterlaten bij Beekse Bergen in een speciale kennel. Zoals je hieronder kunt zien ligt Beekse Bergen zeer centraal en ben je er zo.

  • Beekse Bergen wandelsafari 3,5 km
  • Beekse Bergen bussafari 2x 45 minuten
  • Beekse Bergen safariboot 30 minuten
  • Beekse Bergen autosafari ongeveer een uur

Beekse Bergen huisdieren

Huisdieren zijn bij Beekse Bergen niet toegestaan. Dit voor de veiligheid van de dieren. Beekse Bergen heeft wel de mogelijkheid om het huisdier tijdens jullie verblijf bij de receptie achter te laten. Hier hebben ze kennels staan. Beekse Bergen vraagt hiervoor€10,- borg. Hulphonden zijn wel welkom. Als begleider van een hulphond ben je verplicht een legitimatiebewijs en entingsboekje van de hulphond te laten zien bij de gastenservice

LET OP: kies je de wandelroute? Dan mag de hulphond niet in de doorloopvolières en bij de roofvogelshow. Pak je de autosafari? Dan mag de hond niet mee in de auto. Je kunt de hulphond dan tijdelijk gratis bij de receptie in de kennel plaatsen. Bij het bezoek van de autosafari kan de hond ook helaas niet mee in de auto en mag de hond gratis in de kennel bij de gastenservice worden geplaatst.

<h4>Op een uur rijden van...</h4>

Beekse Bergen vakantiepark

Beekse Bergen vakantiepark is zeer geliefd, en wij snappen wel waarom! Er is hier zoveel te doen voor de kinderen. Hele dagen spelen bij Beekse Bergen Speelland, indrukken opdoen in het safaripark en een frisse duik nemen in het overdekte subtropische zwembad. Vakantiepark Beekse Bergen beschikt over bijzondere accommodaties. Zo kunnen jullie bij Beekse Bergen overnachten in een echte Jungalow, safaritent of in de speciale kidsjungalow! 

beekse bergen vakantiepark

Beekse Bergen safari resort

Dit is leuk! Sinds kort kun je bij Beekse Bergen overnachten in het safari resort. Hier slaap je op 15 meter afstand tussen allemaal bijzondere diersoorten. Als je hier overnacht dan heb je gratis toegang tot het Safaripark en Speelland van Beekse Bergen. Direct aan de savanne kun je genieten van het prachtige uitzicht. Wat ook erg leuk is om te boeken, is de avontuurlijke 6-persoons boomhut! Wil je wat meer ruimte? Boek dan de vrijstaande lodge van Beekse Bergen. De lodges zijn geschikt voor 6, 8 of 14 personen. Het safariresort is ook erg leuk om met een grote groep heen te gaan. 

beekse bergen resort

Beekse bergen geschiedenis 

Safaripark Beekse Bergen is ooit begonnen in 1968 als een leeuwenpark. Hier kon je toen een mooie groep leeuwen bekijken op een land welke ongeveer 60 hectaren groot is. Toen kon dit al vanuit een eigen auto en dit was een groot succes! Vaak vormden de vele auto's een file en moest je even geduld hebben voordat je Beekse Bergen in kon. Gelukkig is dit tegenwoordig beter geregeld. Vanwege het grote succes besloot Beekse Bergen om in 1970 ook andere diersoorten toe te voegen aan het park. Sindsdien heet het park Safaripark Beekse bergen. In de loop der jaren zijn er nog veel meer dieren bij gekomen in het safaripark.

Beekse Bergen gehandicapten

Beekse Bergen is een dierenpark welke zeer geliefd is onder gehandicapten. Dit omdat het park zeer toegankelijk is voor gehandicapten omdat de eigen auto mee het safaripark in mag. Bij Beekse Bergen zijn rolstoelen beschikbaar. Deze zijn helaas niet van te voren te reserveren.

Beekse Bergen in de winter

Beekse Bergen in de winter bezoeken is ook leuk om te doen. Het hangt wel een beetje van het weer af welke dieren wel/niet buiten zijn. Zijn er veel dieren niet te zien? Pak dan de wandelsafari en bekijk de dieren in hun binnenverblijf. Op deze manier kun je in de winter ook bij Beekse Bergen nog genoeg dieren zien.

Beekse Bergen soorten dieren

Beekse Bergen is een safaripark met veel verschillende dieren en is daarom erg leuk om te bezoeken. Zo is er de bekende Big Five bij Beekse Bergen aanwezig, Dit zijn de leeuwen. luipaarden, neushoorns, olifanten en buffels. Maar dit zijn natuurlijk niet de enige dieren die te zien zijn bij Beekse Bergen. Wat dacht je van echte jachtluipaarden, rode panda's, giraffes, tijgers, zebra's of krokodillen? Als je meer te weten wilt komen over de dieren bij Beekse Bergen is het erg leuk om de safariboot of de safaribus te pakken. De gids die dan aanwezig is die kan je alles vertellen over de dieren die je ziet. Bijna alle dieren in Beekse Bergen zie je in een natuurlijk omgeving, wat natuurlijk erg leuk is! 

Africa By light korting

Helaas is Africa By Light weer afgelopen. We hopen dat er in 2018 weer een Africa By Light zal zijn!

Beekse Bergen openbaar vervoer

Beekse Bergen is heel goed te bereiken met het openbaar vervoer.  Pak een trein richting Tilburg Centraal. Hier pak je vervolgens bus 142 BEST richting Hilvarenbeek of bus 143 REUSEL via Hilvarenbeek en dan stap je uit bij halte Beekse Bergen..

Trouwen bij Beekse Bergen

Wist jij dat je bij Beekse Bergen kunt trouwen? Erg leuk en bijzonder! Elkaar het ja-woord geven tussen de dieren is iets wat niet iedereen heeft gedaan en hartstikke origineel! Ga jij voor een gaaf themafeest in het Safari Restaurant? Of wil je de ceremonie op de safariboot? Niks is te gek voor Beekse Bergen en het kan er allemaal! Wat ook erg leuk is, is dat je na afloop samen kunt overnachten in een Jungalow van Beeske Bergen. Alles wat met jullie bruiloft te maken heeft kun je bij Beekse Bergen regelen. Van de ceremonie tot de overnachting. Alles op een locatie!

Beekse Bergen openingstijden

Beekse Bergen is het hele jaar geopend, zelfs met de feestdagen! Bekijk op de website van Beeks Bergen alle actuele openingstijden. Check voordat je gaat even of er een evenement is bij Beekse Bergen. Hierdoor kan het namelijk drukker zijn in het park dan anders!

Beekse Bergen adres

Beekse Bergen

Beekse Bergen 1

5081 NJ Hilvarenbeek

T. 0900-2335732


Beekse Bergen review

Ben jij al eens een dagje naar Beekse Bergen geweest? Laat ons en onze bezoekers dan onderaan deze pagina weten hoe jullie het hebben gehad! Dank je wel.

 

 

 

 

 

 

beekse bergen korting

Ervaringen Beekse Bergen:

 

5 Reacties

Sarah de Boer
29 juli 2017 om 23:43
1
Beekse Bergen vonden wij een beetje tegenvallen... het was erg druk toen wij er waren. Het weer was ook slecht toen we bij Beekse Bergen waren. Dat zal vast meegewerkt hebben dat iedereen de auto pakte en zo door Beekse Bergen ging. Ik denk niet dat we nog snel een keertje zullen gaan... was ons te druk.
Marlou
26 juli 2017 om 14:35
2
Beekse Bergen is voor ons de dierentuin om heen te gaan. Beekse Bergen heeft ook regelmatig leuke aanbieding die wij zeker altijd gebruiken. Hebben jullie zojuist ook een Like gegeven op Facebook zodat we de aanbieding kunnen blijven volgen! Top!
Kees
06 april 2015 om 12:27
3
Met de auto door het park rijden is spannend voor de kleinkinderen. We hebben er ook een keer doorheen gelopen maar dat was toch minder spannend omdat met de auto alles veel dichterbij komt!
Birgit
26 maart 2015 om 16:07
4
Erg leuk dat je met de auto door het park kan rijden. Kinderen hebben de grootste lol gehad en ook een beetje schrik. Een giraffe likte onze autoramen en het leek wel alsof hij naar binnen wilde. Spannend, maar toch wel erg grappig :)
michelle
16 maart 2015 om 20:04
5
Wat een ervaring, zo met de auto door de safari

Reageer

Annuleren