Avonturion Den Haag

Avonturion korting

 

 

Kijk eens bij onderstaande websites voor de leukste Apenheul kortingen. Wij hebben de beste prijzen voor jullie en op deze websites staan dagelijks wisselende aanbiedingen en dus zeker de moeite waard om eens te gaan kijken:

apenheul korting apenheul korting
apenheul korting apenheul korting

Avonturion korting

Op dit moment is er helaas geen Avonturion korting. Hou ons in de gaten via Facebook, en we brengen je op de hoogte zodra er een aanbieding voor een dagje Avonturion online komt!

Avonturion Den Haag, onderdeel van Avonturia

Kom langs en maak een spannende en erg leerzame speurtocht bij Avonturion! Deze speurtocht brengt je bij de Avonturenboom welke zeer magische bewoners heeft. Ook voert deze speurtocht je langs het indrukwekkende ondergrondse grottenstelsel en een opgraving naar een echte dinosaurus! Kom je ook? Ook kun je eindeloos klimmen en spelen in de ontdekhaven van Bombay. Hier moet je een keer zijn geweest! Als je op avontuur gaat in de grotten van Avonturion dan is er maar zo de kans dat je oog in oog komt te staan met de meest bijzondere dieren uit het dierenrijk! Denk aan stokstaartjes, woestijnvosjes, vleermuizen en nog veel meer!

Als klap op de vuurpijl sluit je deze geweldige dag af met heerlijke poffertje welke geserveerd worden op een gave 3D placemat! 

Avonturia De Vogelkelder

Avonturion is een onderdeel van Avonturia De Vogelkelder. Deze is met een oppervlakte van maar liefst ca. 8.000 m2 één van de grootste dierenwinkel van Nederland. Avonturia heeft een gedeelte waar je leuke dieren uit verschillende werelddelen kunt zien. Erg leuk! 

Avonturion adres

Avonturia de Vogelkelder
Kerketuinenweg 3, 2544 CV Den Haag

Jouw ervaring met Avonturion Den Haag

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren