Avonturion korting

avonturia avonturia

Avonturion korting 2018

Op dit moment is er helaas geen Avonturion korting. Hou ons in de gaten via Facebook, en we brengen je op de hoogte zodra er een aanbieding voor een dagje Avonturion online komt! Wij proberen regelmatig alle dierentuin kortingen online te plaatsen. 

Avonturion Den Haag, onderdeel van Avonturia

Kom langs en maak een spannende en erg leerzame speurtocht bij Avonturion! Deze speurtocht brengt je bij de Avonturenboom welke zeer magische bewoners heeft De avonturenboom van Avonturion is .ongeveer een jaar geleden ontdekt. Iedereen was druk bezig met de voorbereidingen van de bouw van Avonturia en ineens was daar deze oeroude versteende boom! Hoogst waarschijnlijk heeft de boom zich met zijn eigen gewicht naar beneden geduwd en daardoor terecht gekomen in de grot van Avonturia! Avonturion is onderdeel van Avonturia de Vogelkelder

Ook voert deze speurtocht je langs het indrukwekkende ondergrondse grottenstelsel en een opgraving naar een echte dinosaurus! Kom je ook? Ook kun je eindeloos klimmen en spelen in de ontdekhaven van Bombay. Hier moet je een keer zijn geweest! Als je op avontuur gaat in de grotten van Avonturion dan is er maar zo de kans dat je oog in oog komt te staan met de meest bijzondere dieren uit het dierenrijk! Denk aan stokstaartjes, woestijnvosjes, vleermuizen en nog veel meer! Wat wij erg gaaf vonden om te doen was dat onze kinderen in de zandopgraving samen met verschillende archeologen hebben gezocht naar bijzondere vondsten!! Durf jij het Haagse Rattenriool in? Als je dit durft bevindt jij je onder de straten van Den Haag! Super spannend! Kijk ook zeker even om het hoekje van de keuken van de Verstrooide Professor! Je kijkt je ogen uit! Als klap op de vuurpijl sluit je deze geweldige dag af met heerlijke poffertje welke geserveerd worden op een gave 3D placemat! 

Avonturion wereldelen

Het Avonturion heeft verschillende wereldelen. Hieronder zie je welke verschillende werelddelen je kunt bezoeken bij Avonturion. Elk werelddeel heeft iets bijzonders en leuk wat het de moeite waard maakt om eens te gaan kijken.

  • Hondenwereld - 800 m2  hondenartikelen
  • Kattenwereld - 800 m2 aan kattenartikelen
  • Vogelwereld - 600 m2 vogelartikelen
  • Knaagdierenwereld- 500 m2 Knaagdieren
  • Reptielenwereld 
  • Vissenwereld -  nu nog uitgebreider!

Avonturia De Vogelkelder

Avonturion is een onderdeel van Avonturia De Vogelkelder. Deze is met een oppervlakte van maar liefst ca. 8.000 m2 één van de grootste dierenwinkel van Nederland. Avonturia heeft een gedeelte waar je leuke dieren uit verschillende werelddelen kunt zien. Erg leuk! 

Avonturion parkeren

Avonturion vraagt niks voor het parkeren. Dat is nog eens service! Je kunt parkeren op het terrein van Avonturion of in de omgeving. Op deze manier  heb je direct een Avonturion korting te pakken! 

Avonturion mindervaliden

Avonturion is helaas niet goed toegankelijk voor mensen die de dierentuin willen bezoeken in een rolstoel. Wat wel kan is de dierentuin bezoeken met een rollator. Wel willen we zeggen dat sommige paden heel erg hobbelig en niet recht kunnen zijn. Dit maakt het iets moeilijker om te wandelen met een rollator.

Avonturion adres

Avonturia de Vogelkelder
Kerketuinenweg 3, 2544 CV Den Haag
 

Avonturion openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur
Zondag: 12:00 - 17:00 uur

 

 

Jouw ervaring met Avonturion Den Haag

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren