Artis korting

artis korting Artis korting 2018


Artis korting en aanbiedingen

Artis kortingen en aanbiedingen vind je op deze pagina! Het is altijd slim om eerst alle Artis kortingen te bekijken die er momenteel zijn, Op deze manier kun je aardig wat voordeel pakken op een dagje Artis!  Bekijk de actuele Artis kortingen hieronder!

Artis korting 5%

Artis korting van 5% ! Nu een leuke korting op een Artis entreekaartje!

artis korting

High Tea tegenover Artis nu met korting

Tegenover Artis zit Brasserie Plancius. Je kunt hier nu met een fikse korting een gezellige High Tea boeken. Dit is super leuk om te doen na jullie dagje Artis. Je kunt kiezen uit de volgende opties:

  • € 19,50 voor een high tea voor 2 personen (waarde € 39) <---50% korting
  • € 39 voor een high tea voor 4 personen (waarde € 78) <---50% korting
  • € 58,50 voor een high tea voor 6 personen (waarde € 117) <---50% korting

artis korting

Artis korting door online te kopen

Artis korting als je nu online een entreekaart koopt. Als je nu online een Artis entreekaartje koopt  via Tiqets.nl  hoef je niet meer in de rij te staan bij de kassa van Artis! Dat is nog eens handig! Hoe eerder je binnen bent bij Artis , hoe  eerder het plezier kan beginnen! 

artis korting

Artis Royal Zoo + Micropia €7,- korting

Nu een leuke combi actie! Via onderstaande button lees je er alles over! Nu naar Artis Royal Zoo en naar Micropia met een leuke aanbieding.

artis korting

Natura Artis Magistra

Artis is de oudste dierentuin van Nederland, midden in Amsterdam. Ze bestaan al sinds 1838 en ze blijven zich vernieuwen. De hele naam van Artis is: Natura Artis Magistra. Met de geweldige ligging van 14 hectare midden in Amsterdam is Artis een prima combinatie voor een dagje uit in Amsterdam. Sinds 2014 is Artis de trotse eigenaar van Micropia. Micropia toont het meest sterke en tegelijkertijd kleinste leven op aarde: microben. Super interessant om eens te zien omdat wij deze de hele dag met ons meedragen. Al vanaf 2010 is Artis bezig met een vernieuwing. Ben je er al even niet geweest en twijfel je of je weer een keer naar Artis moet gaan? Wij zeggen: doen! ARTIS heeft ruim 700 verschillende diersoorten waar je naartoe kunt. Kom genieten van de gezellige pinguïns die vrolijk heen en weer lpen, kijk hoe sierlijk de giraffen zijn of ga gezellige eten bij één van de parkrestaurants. BIj Artis is meer te zien dan alleen maar dieren. Zo kun je een kijkje nemen bij de imposante kunstcollectie of bij de zoölogische bibliotheek. Ga ook zeker even kijken bij het planetarium! Wist je dat Artis maar liefst 27 monumentale, historische gebouwen heeft? Als je bij Artis bent moet je niet vergeten om ook even een kijkje te nemen bij de Vlindertuin. Artis is erg leuk om in bijvoorbeeld de Meivakantie, herfstvakantie, zomervakantie of voorjaarsvakantie te bezoeken! Wanneer je ook gaat bij Artis is het leuk! Elk jaar komen er meer dan een miljoen bezoekers bij Artis. Dat geeft wel aan hoe populair deze dierentuin is! Pak snel je Artis korting en ga lekker voordelig een dagje weg!

Wist jij dat Artis op het park maar liefst 27 monumentale gebouwen heeft? Kijk dus zeker ook goed om je heen tijdens je bezoek aan Artis! 

Artis geschiedenis

Artis openden op 1 mei 1838 de deuren Zoölogisch Genootschap Natura Artis Magistra.. De oprichters wilden heel graag dat de burgers dichterbij de natuur zouden komen. Als heel snel werd de naam Artis in het leven geroepen. In het begin zag je bij Artis vooral heel veel van de zogenoemde "naturalia". Dit zijn skeletten en opgezet dieren,schepen enzv. Ook zag je er op sterk water gezette specimina. Erg interessant! Uiteindelijk was er te weinig ruimte  en verhuisde de collectie naar het 'Groote' Museum aan de Plantage Middenlaan. Deze werd ook al snel te klein en toen is alles verhuisd naar de Universiteit van Amsterdam. Zo is deze collectie nog een aantal keer verhuisd in de loop der jaren. In eerste instantie was Artis alleen te bezoeken voor leden. Deze leden betaalden de tuin van Artis. Vanaf 1852 mochten mensen die geen lid waren alleen in de september Artis bezoeken.

Artis tuin

Artis is begonnen als een tuin met vijver. Ook was er een oranjerie van op de plek waar nu de kinderboerderij is. In eerste instantie waren er bij Artis  apen, herten, papegaaien en een "Surinaamse boskat. Langzaam breide Artis uit tot de prachtige dierentuin die het nu is.  In 1938 vierde Artis het honderdjarige bestaan. Helaas dreigde kort hierna ook een faillissement. Alle grond en gebouwen van Artis werden toen verkocht aan de gemeente Amsterdam.  Gelukkig gaat nu weer alles goed met Artis en kunnen ze elke dag vele bezoekers blij maken.

Artis, verschillende activiteiten

Artis is natuurlijk een prachtige dierentuin waar je de mooiste dieren kunt bekijken maar wist je dat Artis nog veel meer heeft te bieden? Elke dag worden er verschillende leuke activiteiten georganiseerd waar jij als bezoeker van Atris aan mag meedoen. o is er bijvoorbeeld een leuke speurtocht door het park zodat je zeker weten alle dieren ziet. Regelmatig worden er dieren geboren en hier kun je ook een kijkje bij nemen. Misschien vind jij het wel erg leuk om eens te zien hoe de dieren verzorgd worden door de dierenverzorgers. Dit kan allemaal bij Artis! Ook worden er regelmatig verschillende lezingen en cursussen gehouden welke erg boeiend zijn. 

Artis restaurants

Artis heeft verschillende restaurants waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. De restaurants van Artis maken allemaal hele bewuste keuzes bij het samenstellen van de menu's. Neem jij liever je eigen brood en drinken? Ook geen probleem! Bij Artis zijn verschillende plekken waar je heerlijk even op een bankje kunt zitten.

Artis evenementen

Artis heeft ook regelmatig leuke evenementen en feestjes. Deze kun je namelijk gewoon geven bij Artis! Artis zorgt er dan voor dat er heerlijk hapjes en genoeg drankjes zijn. De feesten worden gegeven in speciale ruimtes dus als jij een bezoeker van Artis bent heb je hier helemaal geen last van. Zijn jullie op zoek naar een leuk idee voor een kinderfeestje? Ook dat kan bij Artis! 

Artis lezingen

Elke eerste Dinsdag van de maand organiseert Artis interessante lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Super interessant en leuk om een keer heen te gaan. Uiteraard met korting!

Bekijk hier de plattegrond van Artis.

Artis korting in de herfstvakantie

Ga in de herfstvakantie naar Artis toe. Je kan er een hele spannende speurtocht doen, neem een kijkje naar onze planeet vanaf bovenaf of stel al je vragen aan de preparateurs. Hun zetten dieren op. Spannend! Natuurlijk kun je gaan met bovenstaande Artis kortingen.

Artis openingstijden

Je kan het hele jaar door, elke dag van de week bij Artis terecht.

  • 1 November tot 28 Februari: 09:00 tot 17:00
  • 1 Maart tot 31 Oktober: 09:00 tot 18:00
  • ZOOmeravonden: elke zaterdag in juni, juli en augustu9.00 uur - zonsondergang

Artis ZOOmeravonden

Elk jaar in de maande juni, juli en augustus opent ARTIS elke zaterdag de deuren tot zonsondergang. Extra lang genieten van deze bijzondere dierentuin! In deze maanden zijn er verschillende leuke activiteiten. Ook zal er elke Zoomeravond een live optreden zijn van een bekende artiest. Als je een gewoon entreekaartje koopt kun je op een Zoomeravond overal van genieten en hoef je niks extra te betalen. 

Artis Adres 

Plantage Kerklaan 38-40

1018 CZ Amsterdam

T. 0900-2784796

Artis App

TIP: Download de Artis app voor de plattegrond, agenda en routes!


ARTIS REVIEW

Ben jij wel eens bij Artis geweest? Laat ons dan onderaan deze pagina je ervaring weten! Wij zijn  benieuwd en je helpt er de overige bezoekers ook mee. Dank je wel!

 

 

artis korting

Ervaringen Artis:

 

9 Reacties

Evelien
11 maart 2017 om 18:41
1
Top dierentuin! Artis is onze favoriet!
Emiel
11 maart 2017 om 07:43
2
Artis is een gezellige en sfeervolle dierentuin midden in het centrum van Amsterdam. Echter als je er bent heb je helemaal niet het gevoel dat je in Amsterdam bent! Top dierentuin!!!
Lotte
05 maart 2017 om 17:08
3
Wij komen altijd heel graag bij Artis! Heel soms gaan we naar een andere dierentuin maar die halen het allemaal niet bij Artis! Leuk dat hier alle kortingen voor Artis staan!
Roos
02 maart 2017 om 17:41
4
Artis is mijn favoriet!!! Ik heb zelf geen kinderen maar ik kom hier zo graag! Er is veel te zien bij artis en het personeel is vriendelijk. Ik loop hier graag rond met het zonnetje op mijn gezicht!
Eva
02 maart 2017 om 17:39
5
Top dierentuin! Wij komen al jaren bij Artis en vermaken ons nog steeds net zoals in het begin. Onze kinderen zijn nu al wat ouder maar we gaan nog met enige regelmaat de kant van Artis op!
kees
06 april 2015 om 12:04
6
Leuke dag gehad in Artis op 1e paasdag. We hadden korting via deze site gevonden en dat is goed gegaan. We werden doorgelinkt naar Groupon en konden daar een aanbieding kopen. Super!
Evert
05 april 2015 om 13:46
7
Super dierentuin. Wij komen er graag! Ook in de zomer tijdens de ZOOavonden.
Niels
12 maart 2015 om 18:31
8
Super leuke dag gehad in Artis met korting via deze website. Gauw weer nu het mooie weer eraan komt. Groetjes Niels
karin
26 februari 2015 om 14:43
9
Super leuke dag gehad bij Artis!

Reageer

Annuleren