Aqua Zoo korting nodig? Kijk dan snel verder welke kortingen er zijn!

aqua zoo kortingen en aanbiedingen

Aqua Zoo Friesland korting 2018

Ben jij wel eens in Aqua Zoo geweest? Laat ons dan onderaan deze pagina weten hoe het was! Zijn er dingen die je erg leuk vond of misschien wel helemaal niet? Of heb jij een leuke tip voor andere mensen die Aqua Zoo gaan bezoeken? We horen het graag! Bekijk hier onder snel welke Aqua Zoo korting je op dit moment kunt pakken! Is er geen Aqua Zoo korting welke naar wens is? We verversen elke dag de Aqua Zoo korting dus hou ons in de gaten.

Aqua Zoo korting

Aqua Zoo korting is er op dit moment niet. Zodra wij een korting hebben gevonden zullen we deze direct op deze pagina plaatsen.

Aqua zoo Friesland

Voor het leukste uitje In het noorden van Nederland moet je bij Aqua Zoo zijn. Hier is het genieten geblazen van alle mooie dieren die ze in deze dierentuin hebben. Wat super leuk is om bij Aqua Zoo te doen is op het strand wandelen met echte pinguïns. Deze ervaring vergeet je niet snel meer! Er zijn hier veel verschillende dieren en wat dacht je ervan om oog in oog te staan met ijsberen? Nergens in Nederland kan dat zo dichtbij als in Aqua Zoo! Aqua Zoo is vanwege de vele speelgelegenheden ideaal voor kleinere kinderen. Ook zijn hier geen hoge hekken met daarachter gevaarlijke dieren. Wat wij erg leuk vonden om te doen was door het verblijf van de Maki’s en Walibi’s lopen! Je bent zo dichtbij deze dieren. Erg bijzonder! Bij Aqua Zoo kun je ervoor kiezen om netjes de wandelpaden te volgen maar je kunt ook zelf op avontuur gaan en de andere paden nemen. Welke neem jij? Welke keuze je ook zult maken, bij Aqua Zoo is genoeg te zien. Wandel langs de pinguins, apen en kangeroes! Bij Aqua Zoo zijn twee plekken waar je even lekker rustig wat kunt eten en drinken. Verder is Aqua Zoo geen extreem grote dierentuin, maar juist hierom geliefd! Pak snel je Aqua Zoo korting en ga voordelig een dagje op pad!

Aqua zoo geschiedenis

Aqua Zoo is al van verschillende eigenaren geweest. Zo is Aqua Zoo in 1993 geopend en was het toen nog een otterpark. Het was toen van Stichting Otterstation Nederland. Helaas liep dit minder goed als verwacht en is het verkocht aan Libema. Dit is tevens nu ook de huidige eigenaar. Tussendoor is Aqua Zoo nog in handen geweest van Zodiac Zoos welke tevens ook de eigenaar is van Dierenpark Wissel en Zoo Parc Overloon. Sinds 2003 is het park geopend als Aqua Zoo Friesland.

3 bijzondere dieren bij Aqua ZOO

Roelroel
Wij hadden er nog nooit van gehoord, maar de roelroel bestaat echt. En je kunt hem zien bij Aqua ZOO in de Naturama. Roelroel is wen vogel die we ook wel zouden kunnen kennen als de gekuifde bospatrijs. Deze vogel valt eigenlijk direct op tussen de andere vogels omdat hij een vrij opvallend uiterlijk heeft.
Dit diersoort is dankzij het uiterlijk behoorlijk opvallend. Ze kunnen vliegen, maar blijven het liefst lekker laag op de grond.

Douroucouli
Ooit wel eens gehoord van de douroucouli? Misschien ken je zijn andere naam wel, dat is namelijk nachtaapje. Weet je waarom dit aapje zo heet? Omdat dit de enige apensoort is wat lekker de hele nacht wakker blijft. Wil je er graag eentje zien bij de Aqua Zoo? Dan moet je een kijkje nemen bij de Naturama van Aqua Zoo Friesland. We kunnen niet beloven dat je er eentje zult zien want vaak liggen ze lekker te luieren overdag.

Kookabura
Bij Aqua ZOO hebben ze nu wel een heel bijzonder vogel! De Kookabura! Waarom is deze vogel nou zo bijzonder? Omdat het een lachvogel is! Het kan maar zo zijn dat jij op je gemak door Aqua Zoo loopt en je ineens iets hoort lachen en dit dan de Kookabura is!

Aqua Zoo en parkeren

Komen jullie met de auto naar Aqua Zoo? Recht tegenover Aqua Zoo kun je tegen betaling parkeren. Het is een prima parkeerplaats en op loopafstand van Aqua Zoo. Helaas is er voor het parkeren eigenlijk nooit een Aqua Zoo korting beschikbaar.

Aqua Zoo en openbaar vervoer

Wie er met het openbaar vervoer naar Aqua Zoo wilt gaan, dit is goed te doen. Neem de trein naar Centraal Station Leeuwarden. Vanaf hier kun je de  Arriva-lijnen 51 of 62 of de Qbuzz-lijnen* 13, 19 of 20 nemen. Stap dan uit  bushalte ‘Kleine Wielen’. De bushalte is erg dicht bij Aqua Zoo.

Aqua Zoo rolstoelen

AquaZoo Friesland is een dierentuin welke zeer goed toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. Tijdens je verblijf in Aqua Zoo zul je op sommige plekken wat hulp nodig hebben, maar hiervoor zijn genoeg medewerken in Aqua Zoo aanwezig om je te helpen hiermee. Helaas zijn de Zeehondensafari en de roeibootjes niet toegankelijk voor bezoekers met een rolstoel. Tevens is er een rolstoeltoilet aanwezig bij Aqua Zoo. Wil je graag een rolstoel lenen? Mail dan even naar info@aquazoofriesland.nl.

Aqua Zoo arrangementen

Erg leuk bij Aqua Zoo zijn de arrangemten. Zo zijn er arrangementen voor groepen, scholen of kinderfeestjes. Op deze manier kun je een dag Aqua Zoo helemaal aanpassen aan het gezelschap waarmee je bent. Wat wij zelf erg leuk vinden is de "meet en greet"met een diersoort bij Aqua Zoo. Je kunt dan samen met een verzoger bijvoorbeeld een pinguin of kangeroe van dichtbij bekijken. De verzoger zal je dan alles vertellen over de dieren. Erg leerzaam en erg leuk! Alleen te boeken voor groepen. 

Aqua Zoo speeltuinen

Bij Aqua Zoo hebben ze vooraan in het park een toffe speeltuin. Hier kunnen kinderen heerlijk spelen en de ouders een heerlijk hapje en drankje kunnen nuttigen terwijl de kinderen in de gaten gehouden kunnen worden. Wat ook erg leuk is zijn de avonturenroutes van Aqua Zoo. Zo loop je via stoeren boomstammen over de slootjes, is er een trekvlot waarmee je het moeras kunt oversteken en kun je van de ene steen naar de andere springen! Op deze manier ontdek je Aqua Zoo op een hele andere manier! Wist jij ook dat Aqua Zoo de grootste airtrampoline van Friesland heeft? Halverwege Aqua Zoo kom je de roeiplas tegen. Pak de roeiboot of waterfiets en geniet!

Aqua Zoo openingstijden

Aqua Zoo kun je het hele jaar door bezoeken.

Januari 10.00 – 16.00 uur
Februari 10.00 – 16.00 uur
Maart 10.00 – 17.00 uur
April 10.00 – 17.00 uur
Mei 10.00 – 18.00 uur
Juni 10.00 – 18.00 uur
Juli 10.00 – 18.00 uur
Augustus 10.00 – 18.00 uur
September 10.00 – 17.00 uur
Oktober 10.00 – 17.00 uur
November 10.00 – 16.00 uur
December 10.00 – 16.00 uur

 

Aqua Zoo entreeprijzen

Kinderen tot 2 jaar gratis

Aan de kassa € 16,50
Online prijs zonder datum € 14,50
Online prijs met datum – maandag t/m vrijdag € 12,50
Online prijs met datum – weekend en vakanties/feestdagen € 14,00

 

Aqua Zoo adres

Aqua Zoo

De Groene Ster 2

8926 XE Leeuwarden

T. 0511-431214

Tegenover Aqua Zoo kunt u tegen betaling parkeren


 

©Libema attractieparken youtube

Aqua Zoo korting vind je natuurlijk bij Korting Dagje Dierentuin!

 

 

korting aqua zoo friesland

Ervaringen Aqua Zoo Friesland:

 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren