Apenheul korting

apenheul korting 

Apenheul korting 2017

 

 

Kijk eens bij onderstaande websites voor de leukste Apenheul kortingen. Wij hebben de beste prijzen voor jullie en op deze websites staan dagelijks wisselende aanbiedingen en dus zeker de moeite waard om eens te gaan kijken:

apenheul korting apenheul korting
apenheul korting apenheul korting

Apenheul korting, aanbiedingen en acties

Apenheul korting pak je via deze pagina! Regelmatig zijn er leuke Apenheul kortingen en aanbiedingen te vinden. Deze Apenheul kortingen zorgen ervoor dat je lekker voordelig naar de Apenheul kunt gaan. Bekijk de beste Apenheul kortingen hieronder allemaal!

Apenheul korting via een veiling

De veiling van de Apenheul staat weer online! Pak snel voor zeer weinig je entreekaartje voor de Apenheul!

dierentuin korting

Apenheul i.c.m. een overnachting

Binnenkort een dagje Apenheul in de planning staan en moet je van wat verder weg komen? Of gaan jullie binnenkort gezellig een dagje maar willen jullie gewoon gezellig in de buurt ergens blijven slapen? Kijk dan eens op de website van Zoweg.nl. Hier vind je een hoop leuke kortingen voor een overnachting na een dagje Apenheul. Je kan al blijven slapen vanaf €44,50 p.p. incl. entreekaartje voor de Apenheul. Kijk ook eens naar de zeer aantrekkelijke kinderkortingen! Uiteraard staat het hotel in de buurt van De Apenheul. Ook zou je eens kunnen kijken op de website van Hotelspecials. Hier vind je ook altijd zeer aantrekkelijke kortingen voor hotels in de buurt van de Apenheul.

Apenheul korting via Bungalowspecials

Bij Bungalowspecials hebben ze de leukste bungalows met korting die dicht bij de Apenheul in de buurt liggen. Er is al een bungalow beschikbaar voor 4 personen vanaf €121,-  Zeker de moeite waard dus om eens een kijkje te nemen op de website van Bungalowspecials. Bekijk hier alle Apenheul bungalow korting!

Apenheul, dagje uit tussen de apen

Midden op de Veluwe op nog uur rijden vanaf Amsterdam, aan de rand van Apeldoorn ligt De Apenheul. Midden in natuurpark Berg en Bos. Een gezellige dierentuin waar je eigenlijk een keer geweest moet zijn. De aapjes lopen om je heen en als het voedertijd is komen ze van alle kanten uit het bos aangesneld. Waar je ook kijkt in De Apenheul, overal zie je aapjes hangen en slingeren. En de kindjes kunnen precies hetzelfde doen in de speeltuinen die je tegenkomt in De Apenheul. Er zijn maar liefst 10 speelplekken en 4 horecaplekken in De Apenheul. Je snapt natuurlijk wel dat dit genieten geblazen is! In de Apenheul zie je aapjes uit Afrika, Azie en Zuid-America. De Apenheul bestaat al sinds 1971. Op onze website hebben we alle Apenheul korting, aanbiedingen en acties op een rij gezet. Zo betaal je nooit meer teveel voor een dagje plezier in De Apenheul! Als je de Apenheul binnen gaat zorg dan dat je een tas hebt die goed dicht kan. De aapjes klimmen namelijk zo in je tas en pikken er van alles uit. Leg ook geen kostbare spullen in de mand van de buggy/kinderwagen want deze ben je dan ook zeker weten kwijt na een bezoek aan De Apenheul.  De Apenheul is een dierentuin die anders is dan alle andere dierentuinen in Nederland. Vaak zie je in dierentuin dieren als leeuwen, beren, tijgens, giraffen enzv, Bij de Apenheul hebben ze allemaal apen. Erg leuk om eens heen te gaan. Je vindt de Apenheul aan de rand van Appeldoorn, natuurpark Berg en Bos. Als we kijken naar hoe groot de Apenheul is dan zien we dat dit maar liefst om 200 hectare gaat. Alle apen die in de Apenheul leven komen uit Afrika. Wat wij erg fijn vinden aan de Apenheul is dat de dieren hier vrij kunnen rondlopen. Natuurlijk kunnen bij de Apenheul niet alle apen zomaar los lopen. Denk aan een Orang Oetang of een gorilla. Deze apen zitten op eilanden welke je van een afstand kunt bekijken. 

apenheul korting

Apenheul geschiedenis

De Apenheul is In 1971 opgericht door Wim Mager. In het begin was de Apenheul een hobby van hem die uit de hand gelopen was. In het begin had hij alleen een aantal apen thuis. Dit liep al best snel uit de hand omdat er jonge apen geboren werden. HIerna is de Apenheul verder gegaan in een voormalige bloemenhal. Vanaf het begin af aan is hij voorstander geweest van het feit dat de aapjes los kunnen lopen. Toen werd in 1976 de Apenheul nog verder uitgebreid. De gorilla’s kwamen en de eerste gorillababy die werd in 1979 geboren. Helaas was daar in 1981 een grote brand welke ervoor zorgde dat de blokhut helemaal af brande. Na deze brand hebben ze alles weer opgebouwd en zelfs verbeteringen aangebracht. Ook zijn er sindsdien meer verschillende soorten apen te zien in de Apenheul. Voor de kleine bezoekers worden er leuke speeltoestellen neergezet en er zijn verschillende tentoonstellingen te zien. De oorichter van de Apenheul heeft in 1997 een tweede park gebouwd in Frankrijk. Ook hier was helaas in 2002 een fikse brand welke een zeer groot deel van het entreegebouw heeft verwoest. De meeste mensen kennen Bongo nog wel. Deze zilvergorilla stierf op 33 jarige leeftijd in 2005. Hij heeft 30 jaar in de Apenheul geleefd. Helaas is oprichter Wim Mager in 2008 overleden op een leeftijd van 67 jaar. 

Apenheul en honden

Bij de Apenheul mogen honden en andere huisdieren niet mee naar binnen vanwege de loslopende apen. LET OP: de Apenheul vraagt met klem om je hond niet in de auto achter te laten! Als je wilt kun je in de buurt van de Apenheul de hond naar een asiels of pensions brengen waar ze een dagopvang voor honden hebben.

Apenheul en rolstoelen

Apenheul heeft een beperkt aantal rolstoelen beschikbaar. Deze kun je bij de ingang van park Berg&Bos ophalen. Als je bij de Apenheul een rolstol leent dan betaal je € 1,00 borg. Deze krijg je na het inleveren van de rolstoel weer terug. Wil je een rolstoel reserveren bij de Apenheul? Dit kan helaas niet.

Apenheul andere dieren

Bij de Apenheul zijn nog een aantal andere dieren welke je kunt bekijken.  Zo zie je er de Abessijnse hoornraaf, de Capibara, de Nubische geit, de Poedoe, de dwerggeit, Goendi, zwijnen, Groenvleugelara, kikkers, Zebu, Witsnuitneusbeer, kalkoen en steur.  Zoals je ziet nog aardig wat! 

Apenheul en parkeren

Apenheul heeft genoeg parkeerplekken voor al haar bezoekers. Het is een klein stukje lopen vanaf de parkeerplaats naar de Apenheul zelf. Ongeveer 10 minuten. Je loopt door natuurpark Berg&Bos. Erg leuk om doorheen te lopen. Onderweg kunnen de kinderen allemaal vragen beantwoorden die te maken hebben met de apen die je in de Apenheul ziet. Je kunt een dagkaart voor het parkeren kopen bij de kassa van de Apenheul. Ook kun je bij de parkeerplaats zelf betalen. Ben je maar een paar uurtjes naar de Apenheul geweest? Betaal dan bij de parkeerplaats. Dit is voordeliger!  iIs het erg druk bij de Apenheul dan parkeer je ietsje verder. 

Klik hier voor een plattegrond van De Apenheul.

Apenheul bezoeken met openbaar vervoer

Apenheul bezoeken met het openbaar vervoer is goed te doen. Als je op station Apeldoorn bent, reis je met lijn 2 (of lijn 400 tijdens de feestdagen en vakanties)naar de bushalte bij de Apenheul. Dit is een reis van ongeveer 10 minuten. 

Apenheul openingstijden

Apenheul is van 14 april t/m 5 november elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Van 15 juli t/m 27 augustus is het park open van 9.00 tot 18.00 uur.

Apenheul prijzen

Kinderen t/m 2 jaar: Gratis

Kinderen 3 t/m 12 jaar: €19,- p.p.

Kinderen vanaf 13 jaar en volwassenen: €21,50-p.p.

Mindervalide: €19,-

Apenheul adres

Apenheul

J.C. Wilslaan 21

7313 HK Apeldoorn


apenheul korting apenheul korting

 

 

 

 

 

dierentuin korting

 

 Ervaringen met de Apenheul:

 

10 Reacties

Lisa Van Loon
03 augustus 2017 om 16:19
1
Beste, Is er op dit moment een Apenheul korting welke we kunnen gebruiken? Ik hoor graag van jullie! Kunnen jullie per ingevulde mail contact opnemen met ons? Wij willen graag zaterdag naar de Apenheul. Vriendelijke groet, Lisa
annie winters
09 augustus 2017 om 23:27
1.1
Beste, is er op dit moment een Apenheul korting, welke we kunnen gebruiken. We willen graag a.s. vrijdag 11-8 komen met 2 volw. en 2 kinderen. Bijvoorbaat hartelijk dank.
admin
10 augustus 2017 om 17:07
1.1.1
Beste Annie, op dit moment is er helaas geen extra korting voor de Apenheul beschikbaar. Hartelijk groet, Nicole
Robert
24 juli 2017 om 00:39
2
Apenheul is voor ons the place to be!!!! Wat een pret hebben de kinderen altijd in de Apenheul. Er is veel te zien en de aapjes komen lekker dichtbij! Ons zien ze er zeker vaker! Groet, Robert
Liesbeth
22 juli 2017 om 01:07
3
Apenheul korting via deze site kunnen pakken! Super dank je wel. We gaan al jaren elk jaar met de hele familie naar de Apenheul dus de korting liep aardig op. Dank je wel! Ik hou jullie in de gaten via facebook. Groetjes Liesbeth
Evert
05 april 2015 om 13:50
4
Gezellig tussen de aapjes. Erg leuk dat ze zo op je klimmen! Kinderen kunnen ook lekker spelen in de speeltuinen die door het park verspreid zijn.
Birgit
26 maart 2015 om 16:04
5
Erg leuke dierentuin. Vooral erg moeten lachen om die brutale kleine aapjes die dicht bij je in de buurt komen of zels op je komen zitten. Kinderen hebben zich goed vermaakt en wij ook :)
Anique
19 maart 2015 om 13:30
6
Een leuk dagje uit gehad, leuk al die loslopende apen. Een succes bij kinderen :)
michelle
16 maart 2015 om 20:03
7
Leuk voor de aapjes
Liesbeth
02 maart 2015 om 13:00
8
Leuk dagje gehad bij de Apenheul met korting via deze site.

Reageer

Annuleren