Hoge korting dagje dierentuin

Dierentuin korting

Vakantieveilingen is één van de grootste veilingsites als het gaat om korting voor een dagje dierentuin. Het leuke van een veiling is dat je zelf bepaalt wat je uit wilt geven aan jullie dagje dierentuin. Je kunt tenslotte zo hoog bieden als je zelf wilt. De ervaring leert dat de kortingen bij een veilingsite het hoogst oplopen. Soms wel tot 80%. Hoe hoog de dierentuin korting is heeft natuurlijk helemaal te maken met de dag, het tijdstip en de populariteit van de dierentuinveiling. 

Op dit moment in de veiling:

Dierentuinen:

Pretparken

 

 

Hoe kan ik meebieden bij Vakantieveilingen?

Dat is eigenlijk heel simpel. Je maakt een gratis account aan. Met de inloggegevens van je account kan je tenslotte inloggen en meebieden bij de dierentuin veiling waar je heen wilt. Als je wilt kun je op verschillende veilingen tegelijk meebieden en ook kun je een alarm instellen dat aangeeft dat de veiling bijna sluit. Ben je overboden, kan je dan gauw nog een keer een hoger bod bieden! Let wel op, als jouw bod het winnende bod is ben je verplicht om de dierentuin veiling af te nemen. Let ook even op dat er €5,- administratiekosten bij komen!

Als je betaald hebt krijg je de voucher in je mailbox. Op deze manier kun je hem dezelfde dag nog gebruiken en met korting naar de dierentuin gaan.

Ticketveiling, alternatief voor korting op je dierentuin dagje

Waar je ook zeker eens een kijkje zou kunnen nemen is bij Ticketveiling.nl. Hier lopen regelmatig andere veilingen dan bij Vakantieveilingen en het voordeel hiervan is dat de veilingen meestal elk uur weer opnieuw beginnen. Bij vakantieveilingen kan een veiling soms wel 4 of 5 uur duren.