Artis, gratis entree sterrenkijkavond

 

 

Gratis naar Artis, 100% korting!

Op 28 Maart mag je gratis naar binnen toe bij Artis tussen 19:00 en 23:00. Deze avond staat in het teken van de sterren. Ze noemen de avond niet voor niks Sterrenkijkavond! HEt beloofd een super leuke avond te worden waar je veel kan leren. Hou wel rekening met wat drukte!

Sterrenkijkavond Artis

Tijdens deze avond leer je van alles over de sterren. Buiten staan een aantal sterrenkijkers opgesteld bij helder weer zodat je de sterren eens van dichtbij kan bekijken. De experts van volsterrenwacht Amsterdam zullen er de hele avond zijn om je alles uit te leggen en je vragen te beantwoorden. Vrijwilligers die bij het Planetarium horen laten je met behulp van groene lezers zien waar je welke objecten kunt vinden. Super gaaf dus! Er zal elk half uur in het Planetarium van Artis een live show starten en ook kan je met een bouwplaat een satteliet maken. En voor diegene die het leuk vinden en erg creatief zijn kan je ook een eigen planeet ontwerpen. Genoeg te doen tijdens de sterrenkijkavond in Artis!

Artis korting

Kan je helaas niet naar de Sterrenkijkavond van Artis maar ben je wel nieuwschierig geworden naar hoe Artis eruit ziet? Bekijk dan eens alle kortingen die we online hebben gevonden voor jullie. Zo betaal je nooit meer te veel voor jullie dagje Artis!

                   gratis naar artis