Win entreekaartjes voor een dagje dierentuin

dierentuin kaartjes winnen dierentuin winnen

 

Winactie dagje dierentuin

Willen jullie graag entreekaartjes winnen voor een dagje dierentuin? Dan zit je hier helemaal goed! Je kunt hier namelijk 2 entreekaartjes winnen voor een gezellig dagje dierentuin. Hoe kun jij die entreekaarten winnen? Nou, heel makkelijk! Wij zijn erg benieuwd welke dierentuin favoriet is bij jou. Laat ons dit hieronder weten en maak kans op twee entreekaarten voor een dagje dierentuin!

Hieronder heb je de ruimte om te plaatsen welke dierentuin jullie altijd graag heen gaan. Misschien hebben jullie wel meerdere dierentuinen die favoriet zijn! Ook zouden we graag in een korte omschrijving wille weten waarom je nou juist zo graag naar deze dierentuin gaat.

Dierentuinen Nederland

Er zijn in Nederland erg veel dierentuinen waar je heen kunt gaan. Welke jullie favoriet is kan met verschillende dingen te maken hebben. Misschien omdat deze dierentuin lekker dichtbij is en dus makkelijk om naartoe te gaan, misschien is het wel jullie favoriete dierentuin omdat het personeel er aardig is. Of wat dacht je van alle mooie dieren die er in een dierentuin zijn? Misschien is er wel een speciaal dier die in jouw favoriete dierentuin woont waarom je regelmatig teruggaat. Onze favoriete dierentuin is Ouwehands Dierenpark Rhenen. Dit omdat het voor ons lekker dichtbij is en we er altijd heen kunnen! Het maakt niks uit of het een regenachtige dag is of een heerlijke zonnige dag, hij Ouwehands zit je altijd goed!

Voorwaarden winactie:

- Het gevraagde e-mailadres zal alleen gebruikt worden om contact op te nemen zodra de winnaar bekend is. We zullen de e-mailadressen nergens anders voor gebruiken.
- Je kunt meedoen tot 22- 03- 2018
- De winnaar krijgt dit per mail te horen
- De entreekaartjes zijn niet in te wisselen voor geld
- Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
- Wij zullen de gewonnen prijs binnen enkele weken per post aan de winnaar verzenden

Laat hieronder weten welke dierentuin jouw favoriet is!

81 Reacties

Thea Schoegje
09 maart 2018
1
Sealife scheveningen ben er nog nooit geweest.lijkt mij super om daar naar toe te gaan. Dus als 1e op mijn favoriete lijstje.
Sylvia Roskam
09 maart 2018
2
Zou graag met me gezin naar artis willen Waarom: Me man en ik werken allebei waarvan ik om het weekend dus veel tijd om zo iets leuks te gaan doen komt eigenlijk niet voor. Dus we gaan ervoor duimen duimen duimen duimen duimen
Marjan Polet
09 maart 2018
3
Ik zou graag een keertje naar wilds lands in Emmen willen ..helemaal vernieuwend ben erg benieuwd
Janneke van de Kolk
09 maart 2018
4
Burgers Zoo is groot favoriet bij ons in de familie!Mijn zusje en ik proberen elk jaar ons zussenuitje daar te houden, en ook mijn oma gaat graag met haar kleinkids naar deze dierentuin... ik ben zelf groot fan van de Ocean en de fazanterie en het park is gewoon top!
Wendy
09 maart 2018
5
Ik hen 2 favorieten: Blijdorp in Rotterdam en Burgers Zoo in Arnhem.
Rachelle
09 maart 2018
6
Ik zou graag samen met mijn dochter naar Apenheul willen gaan.
Helene
09 maart 2018
7
Ik vind blijdorp een leuke dierentuin en lekker dichtbij
Thirza
09 maart 2018
8
Ik zou graag een keer naar Wildlands in Emmen gaan. Moet erg mooi zijn.
Thea van der weele
09 maart 2018
9
Ik zou graag naar Blijdorp willen .
Natascha Lievaart
09 maart 2018
10
Graag zou ik wel weer eens naar Ouwehand dierpark willen gaan. Mooi park waar we graag heen gaan, vooral nu er panda's zijn! We hebben namelijk al een jaarkaart voor de Beekse bergen, dat is toch onze favoriet, voornamelijk omdat je met de auto langs de dieren kunt rijden.
Francis
09 maart 2018
11
De leukste dierentuin is Dierenpark Amersfoort! Vooral voor kinderen is het ideaal, er is een looproute waardoor je alles ziet. Bij bijna alle verblijven is er een activiteit voor de kinderen d.m.v glijbaan, klimmen of iets anders. De kinderen zien de dieren hè goed vanwege de lage/glazen wanden. Het is een schone dierentuin en als de kinderen het zat worden ben je aan het einde. Het blijft iedere keer weer een feestje! Wij zouden heel graag een keer naar Wildlands Emmen willen gaan. En daar ga
Chantal van Hout
09 maart 2018
12
Burgers Zoo is mijn favoriet! Echt een super mooie dierentuin waar wij ons altijd prima vermaken!
Mireille van Groesen
09 maart 2018
13
Wij zouden héééél graag naar Oudehands Dierenpark in Rhenen willen. Dan kunnen we eindelijk de mooie Panda’s ontmoeten..
Susanne van de Berg
09 maart 2018
14
Ouwehands Dierenpark en Blijdorp zijn onze favorieten. We gaan door een hele moeilijke periode en bij de dieren komen we even tot rust en kunnen we even ontsnappen.
Francis Vierveijzer
09 maart 2018
15
Burgers Zoo daar kom ik graag met mijn jongste kleinkinderen
Mandy Boer
09 maart 2018
16
Diergaarde Blijdorp, vanaf kleins af aan al favoriet!
Lilyan
10 maart 2018
17
Mijn 2 kindjes zijn echte dierentuinfans. Ze gaan liever naar een dierentuin dan naar een ander uitje. Wij vinden dat iedere dierentuin zijn eigen kwaliteiten heeft. Beeksebergen is geweldig om de heerlijke ruimte die de dieren hebben. En de giraffen komen vaak aan de auto likken. Hilarisch! Ouwehands is zo veel meer dan alleen een dierentuin, met super leuke speelplekken en ravot apia. In Blijdorp genieten we altijd het meest fantastische vogelshow. Die iedere x weer anders is. Zie volgende...
Lilyan
10 maart 2018
18
Bij Apenheul is de interactie met de loslopende aapjes altijd weer genieten. Dolfinarium is ademloos genieten van de magische dolfijnenshow en buikpijn van het lachen bij de Walrussenshow. Dierenrijk is vooral voor mijn kleinste heel fijn, alle verblijven lijken daar wel net iets beter zichtbaar en bereikbaar voor kleinere kindjes. En ook weer lekkere speelplekken tussendoor. Ik vergeet er vast nog maar dit zijn onze favorieten.
Wendy Albers
10 maart 2018
19
Onze dochter (Femm) is gek op dieren, wij gaan dan ook graag naar dierentuinen. Nog niet overal geweest maar wij vinden de Beekse Bergen erg leuk!! Ook de Apenheul is hier groot favoriet
Samantha van de baan
10 maart 2018
20
Eigenlijk is mijn favoriete dierentuin die in Keulen, Duitsland. Ooit eens bij toeval gekomen, maar zo mooi! In Nederland zou het toch Blijdorp zijn. Mooi verdeeld en prachtige verblijven. De laatste keer dat ik daar was ouds al een aantal jaren geleden en waren ze erg aan het verbouwen waardoor het juist iets minder leuk was. Ben erg benieuwd naar het eindresultaat!
Helene Kuijpers erven
10 maart 2018
21
Beekse Bergen daar worden wij blij van
Sylvia jager
10 maart 2018
22
Burgerzoo is mooi en de dierentuin in Emmen is ook mooi ouwehands dierenpark al een tijd niet meer geweest helaas zou leuk zijn om tewinnen
Tanja
10 maart 2018
23
Burgers zoo blijft bij onze kids en ons de favoriet! Zaten altijd aan de buis gekluisterd toen die serie op tv was....Nu willen ze er telkens weer naar toe.
Ria Baaijens
10 maart 2018
24
Zou heel graag naar het mooie park in Emmen willen.
Linda
11 maart 2018
25
Blijdorp natuurlijk!!
Lilian
11 maart 2018
26
Ouwehands dierenpark Rhenen. Heeft heel beel soorten dieren, maar is wat compacter. Lopen de kinderen makkelijk zelf het hele park zoder te zeuren.
Suzanna te mebel
11 maart 2018
27
Al bij een hoop dierentuinen geweest, maar blijdorp, artis en burgerszoo blijven favoriet. Ook zooparc overloon is ook voor kinderen een super leuke dierentuin. Maar er is een dierentuin die nog op ons verlanglijstje staat en dat is wildlands Emmen, dus daar zou ik graag de kaartjes voor willen winnen.
Marianne Kegel
11 maart 2018
28
Heel graag voor diergaarde Blijdorp dat is zo verbouwd en mooi geworden en dat zou ik graag willen zien.
Ingeborg
11 maart 2018
29
Het Gaiazoo en Burgers zoo
Karin van Rijn
11 maart 2018
30
Ik wil heel graag de panda’s zien... dus Ouwehands graag
Janneke Bos
11 maart 2018
31
Ik zou ontzettend graag 2 kaartjes winnen voor mn zoontje en mij. Hij wordt in mei 4 jaar, vraagt regelmatof of we een keer naar de dierentuin gaan maar helaas zijn de entree prijzen echt te hoog voor mij. Er zou een hele grote wens ik vervulling gaan bij hem, en stiekem bij mij natuurlijk ook
Patricia Bosman
11 maart 2018
32
Blijdorp in Rotterdam.
Simone Kniest
11 maart 2018
33
Dierenpark Amersfoort. Waarom? Op zich een compact Dierenpark, maar wel eentje waar je dichtbij de dieren kan komen. Doordat het park een dinobos heeft, staat het voor mij op nummer 1. 2 in 1 dus. Mijn zoontje van 6 vindt het daar helemaal geweldig en daar doe ik het voor!
Anja de Jong
12 maart 2018
34
Beekse Bergen is onze favoriet.
Jolanda geurts
12 maart 2018
35
Dierentuin Amersfoort , omdat die voor de kinderen super leuk is, overzicht lijk en mooi park, dus daar zounik graag met mijn 3 mannen naar toe gaan is al weer heel lang geleden...
Samantha wolthuis
12 maart 2018
36
Ouwehands wil ik graag met mn gezinnetje heen omdat wij ook graag de panda's willen zien!
Alyt van der Heide
12 maart 2018
37
Doe heel graag mee voor Dierenpark Amersfoort. Daar hoor en lees ik goede recensies over en op hun Facebooksite zie ik ook de mooiste foto's voorbij komen. Erg gaaf om daar eens naar toe te gaan met mijn meiden.
Monique wigman
12 maart 2018
38
Graag wildlife Emmen een keertje of Ouwehands
wil timmermans
17 maart 2018
39
beekse bergen altijd een succes
Jacob de groot
17 maart 2018
40
Met de komst van onze kleine man die nu bijna een jaar is, zou het super leuk zijn om hem in contact te laten komen met dieren in de dierentuin. We zouden het leuk vinden om naar burgers zoo te mogen gaan.
Sandra van Limpt
17 maart 2018
41
Wij zouden graag een keertje naar Wildlands gaan. Staat al lang op het lijstje en nu het helemaal vernieuwd is zijn we helemaal nieuwsgierig geworden ;)
Michelle deelstra
17 maart 2018
42
Ouwehands, absoluut!! En dat heeft 2 redenen: xing ya en wu wen, de reuzenpanda’s. Toen ik net geboren was kreeg ik van mijn papa een reuze knuffel; een panda beer. Dit is altijd mijn knuffelvriendje geweest. Overal ging hij mee naar toe, al was het soms heel onpraktisch zon grote knuffel. Maar mijn liefde voor de panda was geboren. Op 6 jarige leeftijd wilde ik meer doen voor de panda en werd ik lid van het wnf. Maar die mooie grote lieve dieren in het echt zien is elke keer weer ontroerend
Sandra de Bruijn
17 maart 2018
43
Wij willen graag bij Wildlands een kijkje nemen. Voor de verbouwing was het al een hele leuke dierentuin en we zijn benieuwd hoe het er nu uit ziet.
Anja
17 maart 2018
44
Ouwehands lijkt me super leuk! Ik lees dat daar panda's zijn en die zouden we graag willen zien.
Tamara praster
17 maart 2018
45
Dierenpark Amersfoort is zeker onze favoriet! Heel mooi en ruim. Netjes onderhouden en leuk voor de kids.
Leoni
17 maart 2018
46
Mijn favoriet is amersfoort leuke dierentuin met het dinobos. Veel avontuurlijke routes voor de kinderen. Wij gaan er graag naar toe
Francisca
17 maart 2018
47
Diergaarde Blijdorp. Is hier de grote favoriet. Vooral het grote aquarium gedeelte.
Ancilla
17 maart 2018
48
Appenheul nog nooit geweest. Dit lijkt mij een super kans
sareena
17 maart 2018
49
Blijdorp mijn dochter wilde er vorig jaar al naar toe maar helaas door ziekte is er niet van gekomen
Claudia Roelands
17 maart 2018
50
Ouwehands dierenpark Rhenen is ons favoriete Dierentuin . De 2 reuze panda's & andere dieren zijn zo leuk om uren naar te kijken ! Deze win actie maakt ons enorm blij !
Sandra
17 maart 2018
51
Ik zou heel graag met mn twee mannen een keertje naar de beekse Bergen willen. Lijkt ons een geweldig dagje uit...
Babette
17 maart 2018
52
Er zijn nog heel veel dierentuinen/dierenparken waar ik heel graag naar toe wil om mooie foto's te maken. Ouwehands, Beekse bergen, Apenheul om er maar een paar te noemen
Edith van Oorschot
17 maart 2018
53
Dierenpark Amersfoort, omdat het niet zo massaal is en er heel veel groen aanwezig is. Het Dinobos is de grote favoriet van onze dochter!
E. Dijkman
17 maart 2018
54
Wij willen heel graag een keer naar Ouwerhands dierenpark gaan om de 2 reuze panda 's en natuurlijk ook de andere dieren te bezoeken.
Maria
17 maart 2018
55
Ik zou nog graag met mijn dochter na beekse bergen willen daar zijn we nog niet geweest
Nathalie
17 maart 2018
56
Zou heel graag een keer naar Artis willen met mijn zoon ben er zelf als kind voor het laats geweest
Melissa
17 maart 2018
57
Mijn favoriete dierentuin is gaiazoo in kerkradeomdat de enige dierentuin is die ik nog ontdekt heb waar ze lynxen hebben mijn lievelings dieren
Lida van doorn
18 maart 2018
58
Het lijkt mij zo wie zo wat als ik ergens kaartjes van zou winnen, En als ik dan mocht kiezen zou ik ouwehands dierenpark doen,naar de panda’s
Michelle Jansen
19 maart 2018
59
De favoriete dierentuin van mij is Burger's zoo, hier heb ik dan ook een abonnement op. Mijn vriend en ik zijn echte dierentuinfanaten. Graag zouden we een keer samen naar ouwehands dierenpark gaan om de panda's te bewonderen. We werken allebei in de zorg dus samen uitjes inplannen is vaak lastig door de wisselende diensten. Het zou daarom erg leuk zijn :) en hij zit nu in zijn laatste paar maanden van de opleiding dus zou alvast een leuk eind examen cadeau zijn
Petra Visvliet
20 maart 2018
60
Wij zouden heulllll heullllll graag nog een keertje met ons meisje naar dierentuin Amersfoort willen..waarom?..omdat het spelenderwijs gemaakt is niet alleen maar lopen maar ook van alles te beklimmen etc echt super leuk!!
Girly bokhorst
22 maart 2018
61
Ooooo leuk om eens naar de apenheul tegaan met me gezin we zijn al zolang niet meer geweest dus dit zou top zijn
Hopmans
22 maart 2018
62
Mijn favoriete dierentuin is wel burgers zoo in Arnhem. Ik zou hier ontzettend graag nog een keertje naar toe willen gaan, Maar door de financiële situatie is dit nie mogelijk daarom wil ik heel erg graag de kaartjes winnen, zodat ik en mijn man een heerlijk dagje weg kunnen gaan
Melissa M
22 maart 2018
63
Mijn favoriete dierentuin is gaiazoo in kerkradeomdat de enige dierentuin is die ik nog ontdekt heb waar ze lynxen hebben mijn lievelings dieren
Conny verhagen
22 maart 2018
64
Diergaarde Blijdorp graag
Kimberly May
22 maart 2018
65
Zou graag met mijn bonuszoontje en mijn vriend naar apenheul willen. Wat zou hij dat geweldig vinden.
Marjan beijert
22 maart 2018
66
Dierenpark amersfoort omdat het voor de dieren veel ruimte geeft en voor de bezoekers het heerlijk is om er doorheen te wandelen omdat je ziveel ruimte hebt.
Sanne
22 maart 2018
67
Niet ik maar mijn kinderen vinden dierentuin Blijdorp de leukste! Ons zoontje is gek op schildpadden en heeft nu de nijlpaard knuffel van oma te leen die hij niet meer los wil laten en terug wil geven.. Tijd dus om daar een nieuwe eigen knuffel uit te zoeken!!
Donny van rosmalen
22 maart 2018
68
Ik zou graag naar apenheul willen met mijn zoon van 2 en bomus mama kimberlymay!
Natascha
22 maart 2018
69
Ik zou graag met mijn gezin naar Beekse Bergen willen gaan.
Petra
22 maart 2018
70
Heel graag zou ik naar Blijdorp gaan blijft voor mij de allermooiste van allemaal
Kimberly
22 maart 2018
71
Graag ouwehands dierenpark met t gezinnetje
Rianca
22 maart 2018
72
Diergaarde Blijdorp is absoluut mijn lievelings dierentuin! En aangezien wij er ver vandaan wonen komen 2 gratis kaartjes altijd van pas.
Valentina
22 maart 2018
73
Wij vinden gaiazoo in Kerkrade geweldig
Yvonne
22 maart 2018
74
Wij gaan niet naar pretparken maar naar dierentuinen. En het liefste naar Rhenen, ook met een beetje minder weer heb je daar een super leuke dag. Prachtig park! Graag zouden we nog een keer naar Blijdorp willen gaan. Papa (ajax fan
Chantal van peer
22 maart 2018
75
Burgers zoo vind ik heel mooi! Maar ik zou graag naar Aquazoo gaan, samen met m'n kleine meid.
Ilona
22 maart 2018
76
Gaiazoo in Kerkrade Ik ga daar ieder jaar minstens 1x heen met mijn drie neefjes. We vinden het geweldig om daar rond te lopen en vooral de apen en leeuwen zijn favoriet. Het is leuk om de dieren die ze in films zien in het echt te bewonderen en daarnaast is het gewoon een prachtige dierentuin met heel veel extra's.
Jeanine
22 maart 2018
77
Wildlands in Emmen zou top zijn!!
Jeanine
22 maart 2018
78
Aanvulling op bovenstaand berucht, aangezien maar 1 zin is geplaatst. Wildlands Emmen zou geweldig zijn ivm alle voorbereidingen die ik heb gezien op tv en alle tijd en aandacht die is besteed aan het opzetten van het park. Als het gaat om de oudere parken in Nederland heeft Rhenen de voorkeur. Mooie verblijven, bijzondere dieren en ruim opgezet. Zelf heb ik geen kinderen, maar ook ik als volwassene geniet volop in dierenparken!
Sammy van Endschot
22 maart 2018
79
In alle grote dierentuinen al is geweest, leukste vond ik dierenpark Amersfoort. Vooral met de loopbruggetjes erg leuk voor de kinderen.
Hettie v grotel
20 mei 2018
80
Graag om zoals , toen onze jongens nog klein waren, gezellig met het hele gezin .een heerlijk dagje burgers zoo. De beste leukste en complete dierentuin ,vóór het hele gezin , van Nederland.
Francis Vierveijzer
05 juli 2018
81
Ik ga al jaren geregeld naar Burgers Zoo. Eerst met onze kinderen en nu ga ik er met de kleinkinderen heen Vooral de vlindertuin en het aquarium vinden ze prachtig en geniet ik zo van hun enthousiastme Volgende week ga ik graag weer eens met hen naar Burgers Zoo

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.