Moederdag naar de dierentuin 2015

 

Moederdag 2015

Het is bijna weer zover! Moederdag 2015 komt eraan. Moederdag valt dit jaar op Zondag 10 Mei en het beloofd mooi weer te worden de komende tijd dus we hebben goede hoop dat het zonnetje ook dan zal schijnen. En wat is er nou gezelliger om met moederdag door de dierentuin te lopen? Lekker genieten van elkaar en wat is er nou mooier om naar de te kijken dan naar de kinderen die het leuk hebben? Niks toch? Wij kunnen zelf eigenlijk geen betere manier vinden om moederdag 2015 door te brengen!

Moederdag dierentuin korting

Als je naar de dierentuin gaat op moederdag is het slim om eerst een bij de dierentuin kortingen te kijken die wij hebben gevonden voor jullie. Het zou zonde zijn als je te veel betaald. Een dagje dierentuin is immers al prijzig genoeg. Neem eens een kijkje bij de volgende dierentuinen:

Let op dat sommige dierentuin kortingen niet direct in je mailbox komen. Deze worden per post opgestuurd. Het is dus slim om nu alvast je korting te bestellen zodat je zeker weten goedkoper met moederdag naar de dierentuin kan. Wat ook een groot voordeel is, is dat jullie niet in de lange rij bij de kassa hoeven te staan.

Veel plezier met moederdag in de dierentuin!