Boudewijn Seapark korting

boudewijn seapark korting

 

 

Kijk eens bij onderstaande websites voor de leukste Apenheul kortingen. Wij hebben de beste prijzen voor jullie en op deze websites staan dagelijks wisselende aanbiedingen en dus zeker de moeite waard om eens te gaan kijken:

apenheul korting apenheul korting
apenheul korting apenheul korting

 

Boudewijn Seapark 14% korting

Als je de entreekaartjes voor Boudewijn Seapark via Dagtickets koopt krijg je maar liefst 14%korting.

boudwijn seapark

Boudewijn Seapark Brugge 43% korting

Wij hebben maar liefst 43%  korting voor jullie kunnen vinden! 

boudewijn seapark korting

Boudewijn Seapark in Brugge, Belgie

In het gezellige Belgie vind je dit leuke park! Met verschillende shows en dieren is Boudewijn Seapark zeker de moeite om eens een dagje te gaan kijken. Je vindt er namelijk niet alleen dieren... Je kan er plezier maken in de indoor speeltuin, botsauto's, Bobo's aquasplash, Boudewijn ijspiste, kinderboederij, draaimolens, midgetgolfen, in de piratenboot, van de waterglijbaan en nog veel meer! Boudewijn Seapark is zoveel meer dan alleen een dierentuin. Qua dieren vind je er dolfijnen, zeeleeuwen en zeehonden. Vanaf Utrecht ben je in 2,5 uur in Brugge. Dit is best een eind rijden dus misschien is het slim en leuk om Boudewijn Seapark te combineren met een hotel of bungalow. Voor de beste en goedkoopste hotels kan je hier even kijken.

Boudewijn Seapark Adres

Alphonse de Baeckestraat 12
8200 Sint-Michiels (Brugge)
België

Boudewijn Seapark openingstijden

Elke dag van 10:00 tot 17:00

Voor de tijden van de shows kan je beter even op de website kijken van Boudewijn Seapark zelf. Dit omdat deze tijden nog wel eens wisselen.